Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Новата Мис на Македонија бобобо :love::love:

despina-careva-thumb.jpg

despina-careva-02.jpg

БЉАК!:facepalm:

ЕЈ ШТРУМФ

Вреди ли да се објаснувам пак? Кога на тоа ќе следи само: мхм, добро...ок и потоа пак иста песна. Ми скурчи веќе.

Драга К...

Отидов во ресторан на вечера... :) Иначе фала на прашање одлични сме.

Д,
не дојдов да се жалам. Еве веќе пет месеца ми е цицка т.е. две цицки. Стојам горе и им мафтам на другите, и не се симнувам.
mwe

Како можеме да се надеваме дека во оваа бедна и грозна т.н држава ќе се подобри нешто, све дури постојат вакви изроди и шљајмови...? Ова случајно на фб го видов, не се замарам иначе со политика...

1098353_500058680080322_1511500352_n.jpg

Погледнете му ја фацата на дебилов само...
Ако може од модераторите некој сликава во спојлер да ја стави за да не ја грди страницава...
Фала

Кајгано сакаш да те пратиме на МИС ?

srsly бе ? шо кур сите се замарате ? нешто многу загрижени за репутација ? па и онака не ни е баш солидна....усвари а немаме уопште.

Остај тоа,нешто по сериозно да прајме муабет јас и ти,на само без серковците. Прва тема е колку ми е далеку факултетот,и како некои куриња се ситат со тоа. А друго е шо,срамно е со точак да се иде низ скопје,пошто до вчера курето се возеше со мер.....пешки одеше.

Не ми замеруј за курињата,нешто навика ми е,че ми помине како и маката оти немам прави заби.....

п.с. нека не виде некој за забите !

Кајганче!
Шо ми требаше да се вратам бе, сеа мака мачам :/. Боље ќе беше да ме истресеа негде во Италија на враќање и да не се свртам назад.
Под притисок сум огромен, обично добро дејствувам на тој начин. Овој пат се дешава исклучок, збунка сум целата :unsure:. Ни совети, ни размислувања ни ништо не помага, само ми расте главоболката.

can't... fucking... sleep...
again -_-
абе ало во 7 сум на работа бе...

p.s. конечно се решив да речам fuck you на една работа... сепак, што е едно осило во сите закачени трње? ништо, и тоа ќе чешка малку, понекогаш, за безвезе :)

Па има ли поубаво чувство од светот наутро?Вака рано,ми изгледа неискварено чисто...

Како за добро утро ова Кајг,

баш сакам да го видам малиот како оздравува без доктори, само со молитви од фејс.

Ебате глупаците.

Untitled.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom