Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДК

Што по ѓаволите се случи со Mr.Fix, омилен форумџија ми беше прошли месец

Ај на здравје истури кафето на паркетот, имам среќа што тато не е дома и што сум сам дома. Да беше тато дома ќе ми се дереше, цела зграда ќе ја дигневме и згорем на тоа повеќе од 3 пати ќе ме тераше да го чистам паркетот.:cautious:
ДК

Што по ѓаволите се случи со Mr.Fix, омилен форумџија ми беше прошли месец
смени си името детето, сега е Мр.Чомбе :icon_lol:

Драга Кајгано...

All day spend in pyjama...Со стоби флипс до мене и џус од портокал...Во преговори сум со мајка ми за солени палачинки...Ке ја терам таа да ги направи...Можам и јас но не сум моментално способна за ништо...
И за ништо не ми е гајле...Мозокот испратен на пасење.Подобро нешто Амин.
Вчерашниот ден ке го паметам вечно :pos:Јас како срамежлива девојка...добро се поставив кон некои личности...Успеав да ги погледнам во очи и да изустам збор два..:icon_lol:... Признавам дека ми беше многу мило.:pipi:Се надевам дека во иднина ке запознаам многу нови личности...Да го проширам кругот на пријатели...

И то.

:icon_mrgr:

Кај ми е копчето за system reboot?

Бев на работа, бев со колегата до кај едни клиенти, исконфигуриравме свич во една фирма, јадевме, го прочепкавме рутерот на работа, се вратив дома, му помогнав на братучед ми со PCто, прочепкав малце низ нет, бев да го видам внук ми, сега се враќам и уште ја гледам темана за Србине што седеле дома а сите ги мислеле дека се на одмор во нови мислења. Аман бе...

:facepalm:...........................од муабетите на онаа тема за нас
еј Македончиња до кога ќе се делиме,јас ли сум си крив за тоа што сум,
сите мои пријатели се од некаде и се добри луѓе, било да се од Инче или Бенче,
било да се од Бистрица или Ораов дол, или од Умлена или од Русиново,
и сите подеднакво си ги сакам,онолку колку мајка ми или колку внуците.
Па јас и да не познавам некој кој е од овој град,посебно после катастрофата, кога се растурива нашите мааала и се раштркавме од Гологузица до Зелениково.
Уште 10 дена и 50 години од тој кобен ден кога го загубив другарот (2 одд) .
Ќе те потсетам со некои“вознемирувачки“ слики од тој ден во некоја тема деновиве.
Тогаш тоа време не се делевме,живеевме заедно и заедно настрадавме.
А не имаше од секаде,и од Берово и од Неготино,од Дебар и од Прилеп...и од ....
ама имаше и љубов......да љубов...љубов човечка..љубов Македонска.

Лимилнус ти да не си га пишала муабет за нет , дека ти снемало
тфои по дома, фини људи : ) не шалу се, дека мислења наише
а ти Кајгано зрачиш, ск ке разглеам за Јунајтед апдејт инфос па ке цепам да с'нују, па ке спију... и ке снују : )
а текна ми, да сам се родија у хипи тајмм Кајгано, до ск да сам си умреја хепи, и до јаја : )
a не ск, сфе поскупнуе а плате истимити тииит дваес године

Sekad dzenu i l u munus sum ja vikala, nikad taka.

Inaku, rano koa stanuvam ne mozam da zaspijam.
A inace fakulteti mi kazaa deka sum zena i baska, prorok. Mnogu ciganski se osekjam.
Dzesika sum baska. Ijaa.
Ova ima nekoja povrzanost, ne e za dzabe, zimi se! :-D
Aj da spijam, baggy spie veke od preeska hrci. Mozda i zatoa ne mozam ja da zaspijam.
Niso, aj.
Caooo :-D

Se izljupv na ramnici :-(
Ali crna sum use, dobro e...
Niso, toa sakav...
Aj...

Чумрам! :pos:

995723_279120118894048_1087400526_n.jpg

Луси_Лу, Nessa Alcarin

Драга,

шо убав поклон за роденден си добив, дисторзија на скочен зглоб.. две недели не смеам од дома да мрднам, месец дена не смеам никаква физичка активност.. што за човек ко мене кој во денот си има два саати возење бајк, и два саати играње баскет е рамно на ... самоУтепајство.

како и да е, најмногу мака ми е за девојчето мое.. се домкна од Лондон колку три дена да ги поминеме заедно и да прославиме роденден, и се дешаваат глупости со мене..

И за крај, шо пие цел форум, drinks are on me

Кајганче, имам тешка инсомниа.
Мислам дека е повеќе грижа на совест.
Летово требаше да ми биде многу попродуктивно. И сега кога ништо од тоа не успеа, се вртам кон тоа дека можеби ми е последното лето уопште во мојт живот, кое можам да го наречам безгрижно. Кога тоа го установивме, ајде да го запомниме ако ништо друго.
Како ако не со некој добар одмор. Е сето тоа убаво, ама за одмор ти требаат луѓе и пари.
Тоа второто го имам, тоа првото го немам. Или поточно имам луѓе, ама тие луѓе немаат пари.

Понекогаш се прашувам што ќе кажуваат луѓето за мене кога ќе си умрам еден ден?
Во ништо не беше посебна, ама секој еден околу неа се чувствуваше посебен. Или посебна.

И тоа е нешто. Или ништо. Касно е кајганче...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom