Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
свадбата заврши што завршти.....се си беше нај нај...чиста 5ка....
само проблемот беше што немав интернет деновиве :unsure: значи спобудалев жими се....
почнав безврска книги да читам у п.м.....
сега се чувствувам како од марс да сум паднал низ интернеов. само да видиш колку чудна собава ми беше навечер без интернет.
компјутерот и лаптопот исклучени, тивко в соба, порано си легнував и порано станував секој ден очекувајќи мајстори и конечно еве ги дочекав. фала богу.
ај пријатно сега, одам да видам некоја слика низ фб кај што сум фатен, нешто белки има.....

Кајганче!
А цел ден и вчера и денес ми се пцуе, сакам да залепам два три шамара, сакам да се испокарам и да истурам све од мене...
Фала ти судбино ама не мораше баш на лик од таа сорта да налетам. Сепак само сакав да истурам нервоза и негативна енергија, а не и казна да заработам (n).

Кајгана, во шок сум! Позитивен шок. Добив повик од Брно, дека се ослободило едно место за летната школа за изучување чешки јазик. Сега треба да вратам најбрзо што можам и полека да се спремам, 2 недели имам до започнувањето. Срцето не знам дали го немам или па претерано брзо ми чука од возбуда. Еден од поубавите денови.

--- надополнето: 3 јули 2013 во 17:11 ---
Inache humorov na temava od strana na nekoi chlenovi ide na onoj sosema another level.. Vrv ej.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

127.0.0.1 is where the PC is :) yep моментално at 127.0.0.1 се убивам од спиење... и главата ме убива ... уште 4-5 дена... it will be over... :)

...I'll still smile
I can only build if I tear the walls down
Even if it breaks me I won't let it make me frown
I'm falling but no matter how hard I hit the ground
...I'll still smile

Драга Кајгана,
Вчера кога видов дека неможам да се уклучам на форумов се чувствував тажно, но кога вечерта видов дека повторно можеме да се дружиме се чувствував среќно.
Времево е 50-50, неможам да речам дека е добро бидејќи сепак е топло, а неможам да речам дека е лошо, зошто сепак дува некое ветре кое ме разладува.
Освен тоа, незнам зошто, но премногу ми се пее..., посебно кога ќе ја уклучам темата ,, Хит на денот,, :)

Драга Кајгано...

Ти благодарам Pluh баш си духовит...Ми заврши голема работа :rolleyes:

Whats wrong with the people?Пишувај постови со депресивна содржина-не кукај...Пишувај постови како си го поминал денот-што ми е гајле ке речат.Пишувај постови со љубовна содржина-патетичен си.

Со пријател мој имам интересна тема на муабет...Простувaње...Драга кајгано...Што мислиш во кои ситуации е потребно да се прости и на кого?Зошто?Ке останеш во контакт со личноста која те повредила?А што ако простиш не постои страв грешката да се повтори а ти одново и одново повреден?Да,човечки е да се прости но некои грешки не се простуваат...

Драга,
Премногу ми фали ..... :( Немам зборови со кои можам да ја опишам болката. Боли, многу боли.. колку ми фали твојата добрина пред се... твоето смеење, твоето зрачење со позитивна енергија. Колку би сакал само за миг да те прегрнам да те прашам: Како си брат, што има? Сакам да знам само дали си добро, дали ти е подобро :place:
Се надевам еден ден, тоест не се надевам, туку сигурно еден ден ќе се сретнеме ќе можам да те прегрнам силно и прашам како си брату.
Премногу фалиш на овој свет...Се надевам таму ти е подобро. :((((

Драга,
Премногу ми фали ..... :( Немам зборови со кои можам да ја опишам болката. Боли, многу боли.. колку ми фали твојата добрина пред се... твоето смеење, твоето зрачење со позитивна енергија. Колку би сакал само за миг да те прегрнам да те прашам: Како си брат, што има? Сакам да знам само дали си добро, дали ти е подобро :place:
Се надевам еден ден, тоест не се надевам, туку сигурно еден ден ќе се сретнеме ќе можам да те прегрнам силно и прашам како си брату.
Премногу фалиш на овој свет...Се надевам таму ти е подобро. :((((

драга шо ти е?
аспирин да земеш нешо?
ова ретко се дешава
forum down xD.png
ко да сум видел комета шо мине на 1900 години се осеќам :cool:

Најмоќната песна во историјата.

There's A Fire On The Water
There's A Hole In The Sky
There's The Devil Coming Down For Me
To This Room Where I'll Die

П.С Квалитетот на снимката е очаен.

вишок на енергија, а утре од 4 на работа ФМЛ.
уште 2 дена и тоа беше се, супер искуство али мораше да има крај
последниве 2 дена телово ми е на нагли промени, и физички и термални, ми е страв дека ќе се разболам ако пошибам вака
поздрав кајги се читкаме во друга пригода :)

Кајгич зошто има гнасни, гнасни, гнасни у душа луѓе, секаде околу мене? Можам само да им посакам најубаво да живеат во нивниот гнаснотилак!

Само се прашувам кај се убавите луѓе? Зар се кријат од првиве, кои се насекаде околу мене, па за тоа не можам јас да ги пронајдам?
Или можеби уопште не постојат?
Одбивам да верувам во тоа!

Нема ништо боље од пиво во парк, на трева седнат. Иако се вртеа по малце муабети за ебани мусли, пак беше добро. Ај да не свртам многу геј муабетов, поздрав.

П.С. Го допив пивото пред зграда на клупа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom