~DaRko
Поштен лопов
- Член од
- 29 март 2009
- Мислења
- 5.888
- Поени од реакции
- 2.481
свадбата заврши што завршти.....се си беше нај нај...чиста 5ка....
само проблемот беше што немав интернет деновиве
значи спобудалев жими се....
почнав безврска книги да читам у п.м.....
сега се чувствувам како од марс да сум паднал низ интернеов. само да видиш колку чудна собава ми беше навечер без интернет.
компјутерот и лаптопот исклучени, тивко в соба, порано си легнував и порано станував секој ден очекувајќи мајстори и конечно еве ги дочекав. фала богу.
ај пријатно сега, одам да видам некоја слика низ фб кај што сум фатен, нешто белки има.....
само проблемот беше што немав интернет деновиве
значи спобудалев жими се....почнав безврска книги да читам у п.м.....
сега се чувствувам како од марс да сум паднал низ интернеов. само да видиш колку чудна собава ми беше навечер без интернет.
компјутерот и лаптопот исклучени, тивко в соба, порано си легнував и порано станував секој ден очекувајќи мајстори и конечно еве ги дочекав. фала богу.
ај пријатно сега, одам да видам некоја слика низ фб кај што сум фатен, нешто белки има.....

yep моментално at 127.0.0.1 се убивам од спиење... и главата ме убива ... уште 4-5 дена... it will be over... 

Немам зборови со кои можам да ја опишам болката. Боли, многу боли.. колку ми фали твојата добрина пред се... твоето смеење, твоето зрачење со позитивна енергија. Колку би сакал само за миг да те прегрнам да те прашам: Како си брат, што има? Сакам да знам само дали си добро, дали ти е подобро