Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
1057856_10200477094302233_1379511178_n.jpg

Еден ден местото ќе ти бидее кај мене пред зграда :love:

I mean... WHAT THE FUCK?! Fast and Furious беше филм шо имаше многу бензин, брзина, трки и по некој пиштол... и шо се сеа овие ? Black fucking Ops On Wheels?!
И филм ко филм... и пистата беше предолга, и ај заеби... АМА ШО БАРАШЕ Jason Statham таму... Again like... WHAT THE FUCK?! шо сеа нов Транспортер VS Furious?!
Океј сум изненаден од ова... и сеа ме натера нешо да го глеам Tokyo Drift пак... што ли прават луѓево со филмовиве незнам...

p.s. WHAT THE FUCK?!

Морам да го советувам членот над мене да не го советува членот над него да не го троши залудно времето на погрешен филмски серијал :)

Кајганче!
Место да ти филозофирам на долго и широко за одредена тема, ќе ти ги претставам моите размислувања со три реда на госпожата кои мислам дека опфаќаат скоро се' што сакам да ти кажам :) :
Great mind discuss ideas average minds discuss events small minds discuss people.jpg

Иначе добра сум јас, ги одбројувам деновите до одмор, колена ме вртат од времево и така :).

Д.
може ли барем на една слика да излезам како нормален човек? :tapp: абе ич не ме сакаат камерите, фотоапаратите, мобилните.......
на тато и сестра ми секоја чест, премногу се фотогенични, дури поубави се на слика него во живо :pos: мајка ми онака, ама ја црна овца....

Летово не планирав ништо да читам. Вујко ми ја реновираат куќата, па донесе картон со книги кои ги купувал дедо ми (кој не го памтам бидејќи имав 2 години кога почина). Отворам кутијава, внатре се и сешто, од Достоевски до Стале Попов-Раскази. Инаку дедово бил учител во далечните 60-ти, 70-ти па се до пензионирање. Ме интересира дали имам сличност во вкусот со човекот чиј лик ми е запомнат само од сликите во старите албуми.

Злосторство и казна (71-ва година, Скопје), прв том, тоа ќе биде почетокот.

Кајгано чула ли си за фризуру Голф тројка ?
Тој ти е онај смешна што гу носиф како униформа на глау овија што устфари затој и ги служи глава, само за шишање
Давид Виља е криф што сфак носи модерно кече на главу
Значи оној традиционално бело кече е заменето сс глупу фризуру, истикур други влакна
Ја си носу Кадилак фризуру, АјсНигрутин муабет нели
Ама Ајзак пробаја да дупи куманофци на концерт па изеја гадно пцување и флашу
Нема дупење сс куманофци Кајгано
Знаеш ли само кој може да поебе куманофца ???
....Друк кумановац : )

Поздраф Нездраф Кајгано : )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom