S
StormRage
Гостин
Ее кајг, незнам, ми текна да го накренам шишето ракија што ми остнало и да гледам филм... сам... Излегов од собата, се завртев низ пенџерата видов тие светла, како да паднала магла, како зимата, пред 6-7 месеци... но тогаш бев друг човек... се сетив на сите тие работи и сфатив дека живеам во минатото и можда сегашноста, живеев и во иднина, неколку дена, некои идеи кои би ги правел, развивал работел. Ех моменти и само моменти, сепак живеам во минатото. А иднината, уф, дали ќе има иднина? за мене? ... aww fuck it, не вреди веќе, : „покажи им кој си, ќе видат дека си прекрасна личност“... да да им покажав, и бегаат од мене... од тоа што сум таа ебана прекрасна личност. Даа да и уште изигравам кловн, the man of the party, човекот кој се смее. Да се надоврзам на делот со филмот, го гледав Blow, и накусо се ми стана јасно, буквално, trust nobody. Затоа, ете, никој нема да го види ова што ми се случува. Утре е нов ден, од сабајле ново лице и нова насмевка и сите проблеми решени... или не...
Песнава ми прави да чувствувам "пеперутки" во стомакот

Одамна ...
тоа па тоа па тоа па тоа па тоа па тоа па тоа x300 па тоа
монотонија брате 
ама ни пак тоа нема времево се некако се менува во денот 4 годишни времиња ќе смени