Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
S

StormRage

Гостин
Ее кајг, незнам, ми текна да го накренам шишето ракија што ми остнало и да гледам филм... сам... Излегов од собата, се завртев низ пенџерата видов тие светла, како да паднала магла, како зимата, пред 6-7 месеци... но тогаш бев друг човек... се сетив на сите тие работи и сфатив дека живеам во минатото и можда сегашноста, живеев и во иднина, неколку дена, некои идеи кои би ги правел, развивал работел. Ех моменти и само моменти, сепак живеам во минатото. А иднината, уф, дали ќе има иднина? за мене? ... aww fuck it, не вреди веќе, : „покажи им кој си, ќе видат дека си прекрасна личност“... да да им покажав, и бегаат од мене... од тоа што сум таа ебана прекрасна личност. Даа да и уште изигравам кловн, the man of the party, човекот кој се смее. Да се надоврзам на делот со филмот, го гледав Blow, и накусо се ми стана јасно, буквално, trust nobody. Затоа, ете, никој нема да го види ова што ми се случува. Утре е нов ден, од сабајле ново лице и нова насмевка и сите проблеми решени... или не...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драга,
Путин пропагира здраво општество со традиционални и морални кодекси, а втор пат се разведува.

(Путин и официјално вчера објави дека по 30 години се разведува со сопругата и е сингл. Со ова тој стана еден од најмоќните ергени (по втор пат) на планетава. Еве го најновиот ерген на "пазарот" во различни животни ситуации.)

Дали сметаш дека од лицемерие нема погрозно нешто?

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949

Драга и мила,
вукојебината ме вика (или гамадов ме брка)....ако успеам секој викенд во месецов да го врзам надвор од Скопјево ќе го сметам тоа за успех....
Утре рано во зори, одам овде и не ме занима ништо.....како ли од ваква природа, се испороди такво ѓубре од народ!?.....100км одење е упм, ама вреди секој милиметар....за тишината, за потоците, за воздухот, за ракијата на крај...

I'll bid you farewell but I'll be back...

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
ДК
Зошто кога најмалку треба да се изглупирам јас заебувам....сношти ја заебав работата многу е сега да ја молам да ми дава втора шанса.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
163
Поени од реакции
323
Драга... песнава ме наврати на еден многу убав период во кој бев многу среќна :) Песнава ми прави да чувствувам "пеперутки" во стомакот :P :))

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.921
Поени од реакции
11.298
Во исчекување на страшен меч... Vamos!

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

народ со испран мозок. Греота се, жал ми е да ги гледам

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
кајги незнам ни шо да ти се пожалам ни да ти се пофалам веќе, онака тепам време, треба да соберам малку храброст и да се отарасам од проблемо, еве понеделник ќе закажам, па шо сака нека биди.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
http://tocka.com.mk/1/97123/kazna-siluvac-od-bolivija-ziv-zakopan-so-negovata-zrtva

од една стара убаво му направиле, од друга страна пак жената не ќе може да почива во мир кога покрај неа е убиецот :unsure:

и тоа драга, само глупости читам низ интернетов.........ништо паметно........

Flikson

Провинцијалец
Член од
27 декември 2012
Мислења
916
Поени од реакции
2.563
Самиот сум си крив што очекувам премногу... а после тоа се разочарувам...

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга кајганче од кога ти немам пишано :D Одамна ...

Инаку веќе ми се дига косава од ова моабетиве на фб :cautious: тоа па тоа па тоа па тоа па тоа па тоа па тоа x300 па тоа (n)

Луѓево се заробиле дома и не мрдаат од своите компјутери и ако мрднат тоа е само на кафе ... :facepalm: монотонија брате :tapp:

Друга работа едвај чекам одморот да ми дојде да одморам и јас од работава да киднам со планот и личностите кои се во планот. да ја почуствувам природата тишината, чистиот воздух, мирот и тн. А до тогаш може само да тркнам со точак до водно :( ама ни пак тоа нема времево се некако се менува во денот 4 годишни времиња ќе смени :facepalm: а и настинат сум малце па така да не ми одговара да возам на променливо време ...

И така драга Кајганче ајде после ќе ти навратам пак :D

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Драга,

Дебелкото со шорцот пак го тепаше Србинов. (n)
Не дека јас сум му наклонета на Србинов (ич), али пак овој со шорцот ко појава не можам да го сварам, не знам, ко некое дебилче ми е. Убав бил. Виц! :pos:

Вчера несакајќи си избришав фолдер со слики кои цела недела ги сејвував. Не ни приметив кога го делитнав. Сега пак наново ...

Фатив 9ка од најомразениот професор на факултетов, кој да го разбере и него, си вадеше оценки од ракав, али мене овојпат ми се погоди. :D
И оттогаш не учам ништо, еве, цела недела помина.
Грижа на совест ме јаде, треба за друг да учам. Ај од попосле. И вчера и некни беше од попосле, ќе видиме денеска дали ќе се деси тоа попосле ... :unsure:

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Драга Кајгана,

Сакам да го издадам следното одобрение...

Секој член на кајгана има право да му удри клоца на секој оној кој ќе ги искористи одвратните "зборови" секад, никад и ондак.

Оние кои ги користатат овие бљувотини се виновни за силување на македонскиот јазик, и не заслужуваат ништо друго освен клоца и презир.

Важноста на ова одобрение стапува на сила од овој момент.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
Еј да си признам ДРУГАР, денес бев на гости,и тоа како гостин,
да како гостин прв пат-сефте, те изневерив ли со тоа незнам,
отодов да буричкам како гостин по форумите во Точка и Иди види.
Ситна риба се тие за тебе ДРУГАР, зелена боранија што се вели.
По 1-2 присатни уклучени во живо членови море ај најповеќе 3-4.
Што се лутиш сега нешто, не ми зборуваш.... а не сум смеел, опа
СЕГА ЌЕ ГО ЈАДАМ БАН ДВЕ НЕДЕЛИ
поради недициплина и одалечување од раб.место и прекршување на заклетвата и т.н.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom