Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Enough work for me today. Планирав и да спијам тука али не, ќе си се одвлечкам до дома. Just not feeling good, not at all, and I miss my medics with some hard core alcohol or the pain... it just won't stop

п.с. датибам времето, таман излегов и се истуширав... да не мораше да си го носам лаптопот ќе си одев пешки до дома... Now i need some shit to calm my head, or it's gonna blow... и да почнам да ја проектирам арката пошо поплавата почна :D

Драга Кајганче денес некако посебно ми е денов

Очигледно можеби цела недела немав пазарувано :P денеска од работа фатив картичката во веро отидов си испазарував за дома и што потрошив потрошив не жалам, сепак се работа за храна. дојдов домче си спремав сутлиач :love: одамна немав направено ммммммм како сум јадел иако бев тотално исцрпен :( но сепак желбата беше поголема од се :sneaky: Си се наспав што е најбитно :cool: и знаеш што? направив одлична вечера мммм :love: и така ја изненадив мајками кога дојде од работа мислам дека беше исцрпена максимално и така да тоа што јас направив вечера беше како кец на десетка :cool: и така кајганче одам јас сега малце надвор на маобет малце воздух да ме фати и така ајде утре пак ќе ти досадувам цеееееееееел ден секако на работа сум. :cool:

ДК
Сите знаеме по некој ваков од песнава на Палома :)
Сите сме исти, сите некогаш сме очајни, но најважно е да го извлечеме позитивното од секоја ситуација и да не дозволиме да бидеме скршени.
Ај поздрав доста е за вечерва овде.
--- надополнето: 30 мај 2013 во 00:34 ---

Диар Кајганче :love:

Еден куп обврски, незнам од каде да почнам, :confused: уствари знам, амааааааааааааааааа ,,,
Некој се жали за работа, некој од работа, па не ни се наоѓа крајот бе кајгич, ама кај и да е, ќе преживееме

Песнава е крајно заразна, проверено (y)

Dobro be, majkumu stara.
Znae li nekoj ovde da napise post bez sliki, videa, gifovi i ostali trakatanci, a?

Кајго, дај ма одјеби го овој коцкаров веќе.
Па у пм више.

Attack of the apes те снајде кајгано :pos:

Toрес е всушност Спире министерот. Немало работа а?! Тој се грижи да има работа за сите, па дури и за модераторите.
Се разденуваш и гледаш ооооооп работа.

п.с Нека дојди некој да ме убие. Место да учам, ги читам насловите на темите од Спире и си се смеам во себе. Која креативност нека сиби мамата

Се најадов тиквички со лук, дој да те бацам. :X3:

кајгано како фејсбук си се напрајла...место да се чекираат таму..тука пишат..пишала пена парти а она садови мие :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom