Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана,
Денес го видов Jude Law, ептен неверојатно искуство.
Многу личен тип, девојка ми ќе припаднеше за малку. хммм...
Till next time,
XOXO(или како и да беше)

Ко ќе пораснам сакам да си најдам работа шо ќе ми дозволит 6 сати во текот на работното време да седам закачена на Кајгана и остали социјални мрежи и да кукам дека од нас држава не бидува. Како 90% од твојве членој.Just sayin'.

Нектарот од боговите: ѓумбир, лимон, мед и вода. :X3: и све тоа со многу лед.

Уште малку ќе почнам да скокам од шеќериве по соба, бетер од кофеин се. :icon_lol:

Драга кајганче вечерва ми испаднаа очите додека го правев видеово но на крајот секако се исплати ... ептен сум задоволен кончено нешто сменив ... се осеќам исполнето :cool:

Кајгано имаш ли тему за коментирање на аватари
И мој јез да е бебешко фраерски : D aма примети дека на миљон душе туја аватар ги е срање
На женски су ги мноо појјаки од на мушки(аватари : )
Сфе некои гејмери и спортски фанови се собрале туја
И ја прату фудбал доста, али до толко у детаљи да се замарам за клуб, име и презиме на сфи редари на стадион, најбољи играч у тим до 16 годинке, заменик трењер на Хофенхајм, у колко сат потпишаја договор.... (дудлам кур а ?) hh негоооо ти за Ѕвезду или Партизана беше ? hahahaaa
нели тој е у моду ск, јебеш моду Кајгано, пини си кусни си ајт
поздраф нездраф

Спиев нешто помалку од 20 часа и сега сум како дрогиран o_O Да ти кажам еден сон додека не сум го заборавил:
Кошарка не сум играл 2-3 месеци и сеа сонувам некој NBA меч со тотално непознати фаци и сите пушат цигари. Типов му додава за цепелин а овој нешто како "чекај да ја изгасам цигарава па ќе забијам" :facepalm:

Луѓе како што сам можеш да се посрамотиш никој на светот неможе.. работете на себе...

Драга Capture.PNG како си ?

ја еве станав пиев зелен чај , јадев 4 ,5 јајца , ке јадам уште еднаш овес со суво овошје и млеко и спремен сум да вежбам да ги изгорам мускулите ,ке вежбам стомачни и рамо ајт позз да не замарам многу (y)

Жено,
мене подочњаците ми се заштитен знак!! Патентирано, копирајтс, се тоа -средено, бркај работа мислам, ќаос!
И не слушам повеќе совети прочитани на форум. Е драга, очите ќе си ги истерав со лажици! Големи, и замрзнати. Со една рака ја движам четкичката за заби, а со другата ја држам лажицата околу окцето. Ко дебил се осетив, жими све. Размислувам да си вградам камери по дома, па можеби ќе испадне добра комедија. Само ако не ме гласате 10/10 на imdb!!
Геа, Самуилов воин, еднорог, едноок, исти к‘рац, не? Мара Бунева, вода да ми носи!!
Страшно.

Ми умре мачката r.i.p. :(

486587_489663934415195_1855502343_n.jpg

Денес светски ден без цигари. Е кога ќе ми текне се прашувам има ли посилно орудие за контрола од овие цигари, чиста психа во прашање. А може да се заменат со друга "преокупација" се е во главата. Читам вели, статистиките растеле и во Македонија веќе пола од младината била пушачи. Алал ви, само така терајте. 600.000 жртви од пасивно пушење годишно. И за крај барем да се воздржеа некои особи ама што да правиш мора да ги трпиш.
ПС. Пушачи ништо лично dont kill me :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom