Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Жени, сте чуле ли за чудово „Агнус Кастус“? Некакво растение кое лечи симптоми на пмс. Давајте било каков делотворен лек, разменувајте искуства преку пп... Срцето ми лупа од нервоза без никаква причина. Се плашам дека ќе нападнам некој.

angry-dog.png

Жени, сте чуле ли за чудово „Агнус Кастус“? Некакво растение кое лечи симптоми на пмс. Давајте било каков делотворен лек, разменувајте искуства преку пп... Срцето ми лупа од нервоза без никаква причина. Се плашам дека ќе нападнам некој.
(y)

Драга јас пак ... наминувам онака да те поздравам во 4 сабајле ...

Седам на работа пијам горко кафе ... отворена врата а надвор врне полека дожд и малце ме замисли ... но знаеш го осетив тој мирис кој може само кога ќе врне дожд да го осетиш ... тој мирис ми буди чуства ... драга кајганче ми фали креветот мој .. 3та на работа дремам ... слушам музика некако не ми се работи ... а ме фаќа сон .. се расонувам со горко кафе дупло кое веќе ми е 5то кафе ... :confused: и ... ја слушам песнава ...
и се наежив ... :(
--- надополнето: 25 мај 2013 во 04:15 ---
Ах заборавив слуша ја и оваа песна посебно овој дел камо среќа да имав девојка па да и ја посветев песнава :love:

Спие градот, сите сонат
само срцата ни ѕвонат
не сме биле одамна
вака сами ти и јас.

Не е месечината во ноќва што ми свети
светат очи љубов преполни.

Не е месечината во ноќва што ме опи,
пијам усни меки и заводливи.
Нема никој ова време,
ние ко листови на ветер
знам ти си иста како мене
сакаш усни да ми земеш.
:pipi:

Драга Кајгано.

Твојот член .Sky. ме потсетува на некои песни кои одамна ги барам но никако да ги најдам...
И сега кога ги имам во медиа плеерот си пеам по дома...Весело,разиграно..Од срека...
Има голем талент човечето над мене,посебно за едно негово направено видео... Пеам иако не ми е добра страна деновиве :icon_lol: ...Но доста го фалев и тој знае за она што го има во себе...Тој е прекрасна личност,една од моите најважни.
Драга Кајгано,зошто наминав овие утрински часови кај тебе?
Целта ми е...Пред мене се наогаат три патишта...Не знам по кој да чекорам...Збунета сум...Се плашам да не направам некоја грешка...Дали ке знаеш да ми дадеш совет?Било каков.
Сакам да знам дали сум ја направила правилната работа...Да не жалам на крај...И тоа е тоа.
Денес планирав да возам велосипед,но времето е тапа...Секогаш знае да ми расипе план...И апетит изгубив...Овие два дена имам само 3 пати јадено преку сила 4 и две чаши сок испиени...
Излегувам надвор,а дождот ми е пријател...ме намокрува и веднаш потоа се чувствувам како да не сум од овој свет.Периодов во глобала одличен...Ги имам најпрекрасните личности во мојот живот.Дали психички дали физички...Знаат дека ми значат,дека ги сакам секој ден им го кажувам тоа...Со нивната појава јас треперам од срека...
Има една поговорка...Постојат личности кои можат да допрат до твоето срце без ниту еден допир...Така е и кај мене...Не сакам да заминат,сакам да останат вечно во мојот живот...Ке им пружам и понатаму љубов и подршка...Нема да ги напуштам...Ке го направам невозможното за нив.Imposible is nothing нели е така?

Сигурно членот над мене,нема да се лути што го споделив видеото...Уживај во прекрасната музика,размрдај се,читај ги мислите...Внеси се во видеото.Таков период е...

Бај.

Ми фати грч рамено десно сега не треба да се тегнам толку. Од пет сабјле сум разбуден, а М. некни ме гледаше зачудено ми вика и бавча садите? Да бе :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:, а бе спорт ми е шо покрај овај тегов шо го манкам натаму наваму и плус сега ова се чуствувам заморено, терам ист интезитет вежбање и плус кардиоваскуларна вежба со мотика :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. А и како ќе му објаснуваш на човек не може да те разбере, дека покрај тоа што знаеш што јадеш органско изворно природно плус и задоволството од тоа што си насадил кога расте развива и зрее, духовно те исполнува. Него остави тоа не е важно туку дај некој измамнички систем за пари правење :icon_lol:.

Тибам курвинскиот не ме нервирај ако си женско има да јадеш ќотек затоа што сум во фаза сега еднаквост меѓу половите :pos::pos::pos::pos::pos:, не бе нема да ја тепам со поглед ме разбира :pos::pos::pos::pos::pos:.

А и онака сме тешка заебана комитска фамилија :icon_lol:....

Драгана,

Дали мислиш дека се помалку ти го ценат трудот, дали сакаш да го смениш образовниот систем? Дали мислиш дека треба да се стави крај на врските и оценките од ракав?

Слушај што ќе направиш:

Избери по дома еден ѕид, пожелно е да е некој носач, ама и не мора. Застани на некое растојание од ѕидот, фати една нормала, затрчи се кон него и ич не му ја мисли. Само Небото ти е граница. :icon_lol:

Драга,

409629_3644033503088_1479715668_n.jpg

Така така :) Кајсии ми се јадат драга. Некоја позитивна енергија ме движи. Се ми се чини дека на повидок е навистина добар ден.

Кајгано, па биваше ли да бидам толкав малер, абе каков малер МАЛЕРИШТЕ на деценијата сум! ПУ! (n)

денеска само се кезам ко ненормален, се живо и диво ми е смешно :)

Кајгано, со О кога ти се обраќам поубав ми е денот :D Ми тргнува на смеа.
Да ти кажам, планови се прават, планови пропаѓаат.
Луѓе идат, луѓе си одат.
Падови, успеси...предизвици.
Интересно е колку сим ладна пред сето ова, и не се замарам за ништо.
Се лизнаа некои работи од рака, али си свиркам :свиркам:
What Goes Around...Comes Around :cool:

Ете, пробав да заспијам некој 5-6 пати со надеж дека ќе помине... се будев после 10 минути мислев дека скокам по еден метар од креветот... не, значи не ме оставаат да спијам. Бојата на зората, синкасто-сива надвор, опкружен од сивиот бетон, затворен во соба во која едниствено светло е од мониторот и жарчето од цигарата која си гори од пепељарата... Неможам ни да размислувам, куцам механички, некоја навика. Се потсеќам на глупости, си се смеам сам со себе и некако ми е интересно?! Ќе си пуштам музика и ќе лежам така на креветот, doing nothing 'cos I feel I'm only capable to do nothing... in all my life, the same fu*king story...

Кајгано,
е ова беше добар викенд, ама затоа од наредна недела ште ми се јебе наницу.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom