Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгано.

Женишта бре ееееј...Незаситни...Не го почитуваат туѓото...Никогаш...
Кој може да не разбере?Никој...После,мажите се криви...Е не се секогаш!
Ке кажам зошто...Доага маж,ни ја нуди сета љубов на светот...Кога ке се заситиме не е повеке интересен и гледаме во туѓиот двор...Ние всушност...односно да не ги ставам сите жени во една група(Зошто има некои кои навистина знаат што сакаат),не знаеме што сакаме...Не знаеме што имаме...Го крадаат тугото...Не го кради моето додека не го посакам твоето море ееееј...Ни бил досаден зошто не сакал,ни бил досаден зошто ни го посветувал сето вниманние и на крај кога го губиме сето тоа барајки друг ја префрлуваме вината нему а не нас...Епа таква психа имаат некои жени...
Можеби а и сум сигурна 99 % дека ке наидам на негодување на овој пост но јас само сакам да бидам реална и да ја доловам ситуацијата кај некои женишта кои не знаат што сакаат.
Не знаат...доволно сум уверена во тоа.Не може никој да ме убеди во спротивното...
На крај едно прашање...Зошто туѓото е секогаш послатко?Зошто не е наше,зошто ни е интересно тоа што е недостапно...
Ееее мажи мои,кај не може ѓаволот може жената...
Јас,иако претставник од женскиот пол сум запрепастена од некои видени примери...

Ајт.

не си само ти и ние сме

Д.
никој не ме сфаќа сериозно (n) колку и да сум сериозен во некои работи, луѓето околу мене мислат дека се зафркавам.

моја најголема грешка: никогаш не одам до крај. не сум воопшто упорен.
мора да се менувам.

Земаш точакот, се возиш до кеј, наоѓаш празна клупа, пушташ песнава, нозете ги креваш на точак и си зјапаш во Вардар. И одма денот многу подобар...

Кајги,

ќе убијам некој слушајки музикa мајмунот ( кучето ) ми влезе у соба ме излижа по нога и си замина заедно со слушалки околу вратот и ги скрши е алал нека му е. -.-

Драга Кајгано.

Женишта бре ееееј...Незаситни...Не го почитуваат туѓото...Никогаш...
Кој може да не разбере?Никој...После,мажите се криви...Е не се секогаш!
Ке кажам зошто...Доага маж,ни ја нуди сета љубов на светот...Кога ке се заситиме не е повеке интересен и гледаме во туѓиот двор...Ние всушност...односно да не ги ставам сите жени во една група(Зошто има некои кои навистина знаат што сакаат),не знаеме што сакаме...Не знаеме што имаме...Го крадаат тугото...Не го кради моето додека не го посакам твоето море ееееј...Ни бил досаден зошто не сакал,ни бил досаден зошто ни го посветувал сето вниманние и на крај кога го губиме сето тоа барајки друг ја префрлуваме вината нему а не нас...Епа таква психа имаат некои жени...
Можеби а и сум сигурна 99 % дека ке наидам на негодување на овој пост но јас само сакам да бидам реална и да ја доловам ситуацијата кај некои женишта кои не знаат што сакаат.
Не знаат...доволно сум уверена во тоа.Не може никој да ме убеди во спротивното...
На крај едно прашање...Зошто туѓото е секогаш послатко?Зошто не е наше,зошто ни е интересно тоа што е недостапно...
Ееее мажи мои,кај не може ѓаволот може жената...
Јас,иако претставник од женскиот пол сум запрепастена од некои видени примери...

Ајт.

хахаха кој реализам еј... во право си...

Него, многу е тапа кога некој(а) (поточно во случајов е некоја) за да гледа фудбал? Зарем толку сум неинтересен или па мене така ми се чини? Океј како било, јас не губам...
И стварно им кажав на некои луѓе да не се играат со мене, I have metasploit payload, into your computer and I can kill it with, 3 command lines or so, it still wouldn't be dead but only few people can fix it (including me)... Па и шефот на работа ме зезаше, пошо као демек тој има Macbook и не му можам ништо, па после 20 минути му пратив слика од неговата камера :D Како било, го згребав падот за цртање и ќе чкртам на фотошоп :)

МНООООГУ ми е досадно кајги.
Ми се пие кафе. :( :( :( :(

DVhyWqa.gif

QgpdnPT.gif

Некош треба да се испокарам со некој за безвеза ,да му изнаречам се и сешто, да се изнаплачам за глупости :place: и се да ми биди полесно......
Сега сум посмирена ...:писче кисче

Passed down to you...

Се случува нешто чудно или јас од сезона у сезона доживувам негативна прогресија во паметот...
Чачкав нешо у архива да си го видам својот таканаречен креативен ум и анализите потврдија од она што најмногу се плашев. Го губам капацитетот на оформување на сопствените мисли. Колку и да мразам дефетистички мислења кај луѓето, поготово за самите себе, ова на некој начин го оправдувам. На еден момент се чудам кај ми текнувале тие изрази. Од друга страна па некако повеќе сакам да бидам поконцизен и да не шарам лево десно. Но ова ме наведува на некои нетака темни мисли - ќе морам малку да олабавам со моронизацијава. Иако читам повеќе книги (барем во овие 4 месеци) некако имам некое делче кое недостасува и не ми дава мир. Некомплетност и би го рекол зачмаеност повеќе.

So says Saladin.

Драга... Чудно е што има некои денови кога се мислиш ај да и се јавиш и знаеш да напраиш муабет после година дена.Онака да и го чуеш гласот и све тоа.Или па да и пишеш па да се договори некако човек да излезе да се види да поразговара со личност која ја знаеш и те знае долго време, колку и лудо да звучи кога во прашање е она. И као што викав кога доаѓаат тие денови, и таа голема желба нешто да напраиш да видиш дали може да се поправи нешто дали е тоа вистинскиот момент испаѓа дека немаш како да го напраиш тоа.
Па мајка му стара се затвара ли бе од одма и Твитер и Фб и Мсн, а исто времено немам ни број а ни адреса на живеење нејзино.Да пукни човек :icon_lol:

Ае вика на шо го тренирате кучето, па викам на вас да вибам џупскио :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:, ае немој така :icon_lol:.
Зетот ми вика дали сум знаел кој е тој, поим немам никој не знам ама тие сите ме знаат :icon_lol:. Вика овај бил шо имал уште малку за одлежување во затворот и побегнал и го украл кабелот од трансформатор и со тоа го оставил цел затвор без струја :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:, ае џупска мафија :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

ДК,
се прашувам дали една објава на членот ^ ќе помине без претерана употреба на смајлиња.
Исто така, се прашувам дали еднаш барем ќе разберам за што зборува.
--- надополнето: 25 април 2013 во 16:25 ---

Д.
сабајле едно излегување од дома, гледам од кај комшиите излегува професорката :X3: почнала официјално да останува кај идниот сопруг и сигурно нешто синоќа паднало :sneaky:
знам сега што си викаш, место да одам да фатам книга, ја се занимавам кој што правел и кај спиел...абе тоа ти е драга човек без работа.
инаку од кога ме виде кај живеам и добро знае дека сум му комшија на нејзиниот дечко т.е. идниот сопруг, на факултет почна чудно да се однесува. се прави како да не ме видела, се прави како ништо да не се случило, демек не ме познава :facepalm: а пред да се видиме поубаво се однесуваше.
абе со жена, па згора на се и професорка, кога ќе фатиш работа тоа ти е....тешко на комшијава....ќе се ќари.....има да ги строи сите дома.

п.с. од кога го видов ова им симнувам капа на сите жени што родиле и што планираат да родат :cuc: :cuc: секоја ви чест...
http://tocka.com.mk/3/92240/prirodno-poroduvanje-vs-carski-rez-video-animacii

ФАЛА БОГУ ШТО СУМ МАШКО!!!!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom