Драга Кајгано.
Женишта бре ееееј...Незаситни...Не го почитуваат туѓото...Никогаш...
Кој може да не разбере?Никој...После,мажите се криви...Е не се секогаш!
Ке кажам зошто...Доага маж,ни ја нуди сета љубов на светот...Кога ке се заситиме не е повеке интересен и гледаме во туѓиот двор...Ние всушност...односно да не ги ставам сите жени во една група(Зошто има некои кои навистина знаат што сакаат),не знаеме што сакаме...Не знаеме што имаме...Го крадаат тугото...Не го кради моето додека не го посакам твоето море ееееј...Ни бил досаден зошто не сакал,ни бил досаден зошто ни го посветувал сето вниманние и на крај кога го губиме сето тоа барајки друг ја префрлуваме вината нему а не нас...Епа таква психа имаат некои жени...
Можеби а и сум сигурна 99 % дека ке наидам на негодување на овој пост но јас само сакам да бидам реална и да ја доловам ситуацијата кај некои женишта кои не знаат што сакаат.
Не знаат...доволно сум уверена во тоа.Не може никој да ме убеди во спротивното...
На крај едно прашање...Зошто туѓото е секогаш послатко?Зошто не е наше,зошто ни е интересно тоа што е недостапно...
Ееее мажи мои,кај не може ѓаволот може жената...
Јас,иако претставник од женскиот пол сум запрепастена од некои видени примери...
Ајт.
не си само ти и ние сме
Како било, го згребав падот за цртање и ќе чкртам на фотошоп 
и се да ми биди полесно......
почнала официјално да останува кај идниот сопруг и сигурно нешто синоќа паднало
а пред да се видиме поубаво се однесуваше.