Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
кајги, зашо у последно време губам желба да идам и да те читам?

У последно време не ме боли курац за ништо...

Дури и јас сум зачуден

Драга, исто како членот од претходната страна - се затрескав и јас. :p

Која будала пие нескафе во 2 саат?

Нормално ја... има да дремам до сабајле..
а во 4 дупло турско? :)

која песна еј , се осеќам ко пејачот само што нејзиното име не се римува :D екипата уште си свири на клупата, а јас се прибрав, работа утре remember? утре иам некои интервјуа за правење -_- се надевам нема со секакви идиоти да се расправам...
И изгледа станав роб на работава, тоа не сум јас кој брзо се навикнува (уппз, само на тоа што сакам де... ) и забавно е... само немам енергија за ништо после ... i need some rest... and maybe some sleep...

Драга,
пробав да се најавам со Anne.com :oops:
Ова е последица од гледање слики на Nicolas Cage as everyone. Aко порано не бев, сега дефинитивно се пореметив. Што ти прави досада...
JayElSCUMBAG+NICK+CAGE.jpg

Му одговара бе.

Драга Кајгано.

Женишта бре ееееј...Незаситни...Не го почитуваат туѓото...Никогаш...
Кој може да не разбере?Никој...После,мажите се криви...Е не се секогаш!
Ке кажам зошто...Доага маж,ни ја нуди сета љубов на светот...Кога ке се заситиме не е повеке интересен и гледаме во туѓиот двор...Ние всушност...односно да не ги ставам сите жени во една група(Зошто има некои кои навистина знаат што сакаат),не знаеме што сакаме...Не знаеме што имаме...Го крадаат тугото...Не го кради моето додека не го посакам твоето море ееееј...Ни бил досаден зошто не сакал,ни бил досаден зошто ни го посветувал сето вниманние и на крај кога го губиме сето тоа барајки друг ја префрлуваме вината нему а не нас...Епа таква психа имаат некои жени...
Можеби а и сум сигурна 99 % дека ке наидам на негодување на овој пост но јас само сакам да бидам реална и да ја доловам ситуацијата кај некои женишта кои не знаат што сакаат.
Не знаат...доволно сум уверена во тоа.Не може никој да ме убеди во спротивното...
На крај едно прашање...Зошто туѓото е секогаш послатко?Зошто не е наше,зошто ни е интересно тоа што е недостапно...
Ееее мажи мои,кај не може ѓаволот може жената...
Јас,иако претставник од женскиот пол сум запрепастена од некои видени примери...

Ајт.

Драга,
Си доаѓам во недела во мојата мила, вековна со крв добиена златна Македонија! Срцето ми се кине, туѓината проклета да остане! И кај мојот мил и никогаш непреболен народ кој живее у стил: Комши како си данас, шта има ново код мене?
И од далечина како ехо се враќа: Леандро ај не сери и скини ми се скурца :icon_lol:
Држ една песна, преубаво е времето денес:

Драга Кајгана,
ти неам пишано одамна, само да те позззззџвбцдсфгдхљ и да ти кажам оти ме радува времево PRODOLZI TAKA TOPSI

Драга кајгана се чудам на некои луѓе една личност која ја сакаат ја чекаат долго време патем не е една таква личност туку повеќе личности кои јас ги знам кога ќе ми кажат: Ама јас имам надеж сеуште јас сакам да сум со неа/него. Надеж хмм... драга кајгана и јас некогаш го јадев тој лош стап на надежта ... барем јас само чекав 1-2 месеци додека не размислив подобро дека надежта е само парче илузија која те тера да живееш помеѓу два света едниот е минатото а другиот е иднината и ти си заглавен на некој начин помеѓу тие два света со едниот живееш во минатото а гледаш во иднината и само се надеваш се надеваш а реалноста е следнава: дадена ситуација некој/а си сака некоја си личност и со надеж живее дека таа една личност еден ден ќе ја има и чека, чека со надеж дека ќе ја имаа таа личност а реалноста е додека таа личност има чуства и додека чека таа другата личност не ја боли ништо за другава и си тера свој живот си мува си се фаќа со други си спие со други а другава личност ќе чека ...

Епа драга кајгана малце е глупаво да чекаш некого како да е нова година ... ама ако секој си има свој избор кој сака нека чека ... мада јас би рекол дека од секоја личност има подобра личност како и од мене како и од сите други поубава, подобра и тн. но сепак во секого се крие нешто што никој го нема но сепак тоа си е свој избор ...

Друго кајганче временцево баш е супер но јас на работа :confused: нормално кога јас сум на работа надвор е да се бањаш во базен ... а кога сум слободен уште метеори да почнат да паѓаат абе ајде малер сум си бил и ќе си останам ама еден ден ќе го скршам тој малер мора :sneaky: инаку уште нешто што е со некои личности зошто секогаш мора да те полнат со негативна енергија постојано да се жалат ова она па добро де и јас сакам да сум со позитивна енергија а не како пијавици само ти ја цицаат енергијата ама веќе нема така доста беше ќе си фурам по мое :)

Ајт поздрав Драга К ... до следното пишување :icon_mrgr:

Базелски стандарди за адекватност на капиталот - ШАМАРИ ! Ваква презентација оддамна не сум имал, растур на катедрата. Професорката ме испофали на крај, аплауз ни удри и ми ја зема презентацијата. Ми личело како професор .. :pipi:

Супер е што утре нема да имаме предавање, ќе се излежам цел ден. Вечер полу-финале ЛШ, па после 12.00 ќе седнам и една плеј-оф текма да изгледам.

Имам и една поема за тебе, пред да одам :

Roses are red
Facebook is blue
No mutual friends ?
Who the fuck are you !?

:icon_lol::icon_lol:

Драга,

Си седам на тераса, си пуштив музиче што ме смирува, кафенце, сонце и малце ветерче.
Некои мисли ми проаѓаат низ главава па да си ги средам... :)
Еве ти едно песниче од мене и ти да си кулираш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom