Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Не изеди америка душата ни ја сокина аман :pos: по добро куча посо отколку куча куча куча депресија бесилката.... :icon_lol:

keep calm and w8 for zante this summer :свиркам:

Ти благодарам што го постира мојот микс од мојот канал :pipi:

Друго да си пишам драга моја кајгана колку е убав денов мх мх само за шетање во природа и возење точак :pipi: ама нажалост јас сум на работа 2-3 смена :pos: :icon_mrgr: ама си се тешам со тоа што викаат дека и утре ќе биде вакво време па така да утре одам на водно сигурно :love: малце оф роад да возам :sneaky: освен ако не ме изненади времево :(

Во чест на денешното сонце неколку слики :icon_mrgr:1280_1024_nature_wallpaper_89452156.jpg16260-most-beautiful-nature-wallpapers.jpg17094-free-nature-wallpaper-beautiful-nature-wallpaper.jpgBeautiful-Forest-Wallpaper.jpgbeautiful-nature-1511.jpgbeautiful-nature-1920-1200-5151.jpgbeside-the-beautiful-scenery-708-28.jpggarcya.us_Nature_is_Beautiful-2.jpgNature_2351_nicefun.jpg

Д.
поголем малер и поголем глупак од мене нема :mad: :mad: :mad: :tapp:
како не му е жал на господ.......барем малку среќа да ми прати :tapp: глупак сум
сјкгхсилдухгиупхг оијогихспоид гхсхгпосдгхпиухр ѕ5

OH MY GOD THATS THE FUNKY SHIIIIIIIITTT !!!!!!!!
:vozbud: ... na -20 u Moskva po kratki.... motherfuckin badass.. dobro sega, drogata si go prai svoeto :))

Драга,

Изморена сум. Од книги. Факултетски.
А остај тоа што имам уште 3-4 недели до полагање, кој ќе ги гледа дотогаш?! Ко демек, да почнам порано за 2 кол, тој првиот се крстам што положив. Али тешко оди, daydreaming по цел ден. И над книга, и пред Тв, и во бус. Поготово во бус.

Изморена сум и од мислење дали направив грешка.
Според мислењето на сите околу мене, направив.
Али тоа што некого прашувам за мислење, изгледа џабе прашувам, никого не слушам, зошто никој не знае како ми е, никој ни мене ме познава дотолку за да знае што и како стојат работите.
Не ме сфаќаат, пробав да објаснам, али не.
Не ми ја сфаќаат таа поврзаност што би ја имала секогаш, па и по 10-20-30 години.
Моја грешка е, прашувам луѓе кои изгледа не можат со никој да се поврзат, па и кога ќе го направат тоа, го прават површно, повеќе од корист и досада, отколку од вистинска потреба.

Убав ден денес. Штета што по бурната ноќ едвај станав, во 14. :(
Ако, вредеше. До Месечината и назад. :D
Ме нервира многу, Кајги.
Толку е несмасен што треба нов збор да се измисли за тоа. Не можам да го натерам да гледа со мене Friends, не ги сака! :( Да не почнам да зборам што ретко јадеме иста работа. Со тешко срце се наканува во читална да ме дружи, а кога ќе дојде пак, место не го фаќа! Исто, ме нервира и што побрзо чита од мене и што побрзо памти. :(
Јас секогаш под напон, а овој ... мува не го лази.
Порано многу ја сакав таа ладнокрвност кај него, сега ме нервира. :D
Една работа му признавам - Има предебели нерви, најдебели од сите што ги знам! (y)
Јас ги немам, се можам да отерам од таму каде што излегло. Ретко кој не заслужува впрочем, само сум си искрена.

Туку, оваа цимеркава е тотално откачена некогаш. Ме насмеала некни, кога и да ми текне ко зелена се смеам, ама може месец-два никој така не ме насмеал. :pos:
За ова, и посакувам десетки семестаров и нормално, добар секс со дечко и, после Велигден тоа, дека пости сега. :pos:

И така, Кајги, добро е во глобала. ;)

Марија меси кифлиња, само шо ги извај од рерна,

само шо ги извај од рерна, ги еба, ги напрај нафора :pos:

Кога ќе имам жена ако незнае да прави кифлиња има да ја утепам од зафркавање со песнава додека ги прави песнава ќе и оди во позадина :sneaky: :pos: И за инат ќе си потпенувам :свиркам:

Марија меси кифлиња, само шо ги извај од рерна,
само шо ги извај од рерна, ги еба, ги напрај нафора

:D Интересно ќе биде да кога ќе имам жена :love: :cool: Мора малце хумор иначе не ја бива :pipi:

Ајт одам да работа и онака 2 смени сум на работа и ќе се ја потпенувам песнава :pos: си се пресмеав од идејава

Врага........

Се молат ромите да не прават цигански работи.

Вчера лудило :D

Me mrazat zoshto kazhuvam se shto mi smeta
zatoa shto ne sum glup da jadam se shto leta
ne me gledaj kako, crven ili plav
ili sum ti, ili ne sum ti drugar
ne mi baraj partija glasam jas za zhivot
go pipam prvo dzebot, pa posle pravam izbor
a 20 godini potoa prazen e
bolje bidi chovek doblesen so prazen dzeb
i daj mi nasmevka koga domot tone
ostani smiren koga nad glava ti visi problem
i ne sum inkognito, neka go vidat likot
po kogo plukaat a ne znaat za mene nishto
i ima ludi glavi, ginat za mali plati
bi ubile i chovek ginejki za lazhni ideali
pa zarem chovek treba da se plashi
dali vo tolpata kje naleta na nashi ili vashi
dal si chovek ili gad si, mora da ima nachin
da dopreme do drugite sfatete ne sme sami
golem e chovekot shto podava raka
a za vozvrat ne ochekuva nishto drugo osven fala
Штета момциве се потценети а имаат страшни песни :)

Драга Кајгано...

Тоше еднаш запеа.
"Ке ти кажам тајно,една вистина,ништо не е трајно па ни љубовта...
Убав смислен текст...Полн со емоции и чувства...
Но зар не мислиш дека кога љубиш си исполнет,срекен,спремен да се бориш за саканата личност?
Даваш се од себе?
Oд друга страна има вистина и во текстот на нашата легенда...
Ако нема резултати после се направено ке се откажеш,љубовта ке бледее и на крај сите чувства кои си ги имал во себе ке исчезнат.
За некој олеснување,а за друг...разочарување и страв да сака повторно...Страв од скршено срце...А скршеното не се лепи нели?Нема да биде исто...

Драга ...

сабота од 18.00 до 20.00 полагам. Сеуште се мислам дали да одам. Ама од друга страна си викам што ако можам да препишам? А и сеа ми текна, ако сеа можам да препишам па и на испит ќе препишам. Ај не одам јеееееееееееее :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom