Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгано,
Едно време беше супер, забавна и интересна, ама сега си тапа.
Ич не знаеш кому да дадеш ножички да си игра шнајдери. (n)
Барем да даваа образложение зашто сечат мислења ќе беше добро.
Нејсе, биди добра и остани ми со здравје. :tapp:
Идам јас сега offline for a long time. За озбилно овој пат.

Кајганче!
Да можев графички да ти претставам како пројде викендов, можеби ќе ме сфатеше зошто вечерва сум ваква.
Да им се намочам на: избори, времево, нетот, факс.А во поголеми дози на: бездушници, лицемери и дволични луѓе!
Уф, ми треба вреќа за боксување.

Треба најлончина да купам, да ти ебам работата дома идат пари ми носат :icon_lol:. Помина Г. седна на лаптопов и не го тргна погледот од екран, ти арен и јас арен за 100 евра не сме како што бевме.

Да заклуќам еј да не не укради некој, заклучи и само тоа им е заклучи да заклучи е ајде ќе заклучам.....

Ајде турчинот да ме тажи малку....

Ме сретна денес додека одев на гласање една глупача од основно со глас сличен на Џенис од Frends. Девојката е мошне амбициозен активист на вмро, а јас неможам да ја смислам:

"За кого ќе гласаш Антоние? За нашите така?"

"Незнам Трајанке, не се разбирам многу од политика, уствари не ни знам кој се кандидира. Дојдов тука затоа што како регистриран сексуален престапник ова ми е единствената шанса легално да бидам во просториите на основно училиште..."

Требаше да и го видите изразот на лицето...

Не знаеш колку ми е мило што и покрај толкава кампања анти него, и покрај очигледните местења во очи на медиумите, Жерновски го доби Центар :icon_mrgr:
Нека си ги пикнат во гз сите реклами сега, ни ги отекоа јајцава во минатиов период :facepalm:
Почнав да го сањам Жерновски :нинџ:
Се надевам сега за доброто на Центар, за доброто на Скопје ќе успее да влијае врз градењето на кичерајон во централното градско подрачје и ќе им удри една добра дупешка со ставање на вето, мада не знам колкави му се ингеренциите.

И то...
Уште сум болен, а утре треба 4 саати да брбљам, не знам како ќе успеам :facepalm:
Во последниве 48 саати имам пиено, сок, млеко, фервекс, чаеви, прегорен шеќер, карамел, и милион други курци палци.
Не успеав да го голтнам апчето со сокот пошто многу малку имаше, и бев приморан да се напијам од најблиското нешто за да отиде апчето. За жал морав да искомбинирам сок од портокал и млеко :sick:

П.с. -Од кој дел на Центар си ти?
-Од Ресен :pos:
-А зошто гласате овде?
-Затоа што тука лежев болница :pos:

-Од кој дел на Центар сте?
-Од Максим Георгиев (мисли на улица Максим Горки) :pos:

-Од кој дел на Центар сте?
-Димитриевски Центар бе :icon_mrgr:
-Молам?
-Абе прочитајте овде, не пуља јас :icon_mrgr:
-Што очекувате да промени новиот градоначалник?
-Што знам јас, од Пустец сум.

-ГЛасавте?
-Не, не, не гласав јас (бега накај таксито), 17 години имам (снимен на камера како гласа, по завршување на времето за гласање).

Што не ќе видиш што не ќе чуеш :icon_mrgr:

Драга,

Мала соба со цветни тапети, ширум отворен прозор, рамки со фотографии од среќни моменти, неколку книги, удобен кревет, свеќа со мирис на ванила. Тоа ми треба. Ми треба и тој! Ете кажав...:нинџ:

Драга, ми се здрви газот денес пред копјутер, отворени 200 таба, што од факултет, што работа, што занимација додека тоа од факултет чекаш да се дизајнира и да ти најде грешки :drk::facepalm: па поправи грешки па пак чекај го и така натака и така навака. На FB жива душа нема цел ден да пишеш дека ќе се мажиш нема кој честито да ти пише, сите се по штабови, од што се неутрални тоа, мда. Кој смех ќе е сега во Центар, еден гзолижач од средно кај мене едвај дочека директор да го стават, ќе му ги дадат клоците :icon_lol: :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

И така ајде сега се враќаме назад во емисија поминаа рекламите . :pipi:

Драга К., преку К. од политика, посебно на Facebook. Ко издрогирани се, мме.

Драга Кајгана,цела среќа што поминаа изборите.Ќе се издржи уште неколку дена,секоја работа си има крај,па така и ова колективно лудило.И Сонцето не сака да изгрее поради тие бајати фаци кои се врткаат на Тв екраните деновиве:)

Драга, кој среќник сум значи. Утре полагам 2 предмети у исто време :eek:

Ауууу фејсбуков преплавен со избориве еј :pos::pos::pos:
Пази ја сликава пеер

528496_4674729390592_53154923_n.jpg

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ќе збеснат сеа овие од Вемеро :D :pos:

Отидов да праам пуканки, ќе се преместуваат сеа споменици и чуда :D

Д.
мене уште пред две недели ми помина политичката еуфорија и цел ден појма немав што се случувало т.е. да бидам попрецизен заборавив дека имало гласање денеска, се додека не пуштив тв и не ги видов тие гревовите од пустец :pos:
абе комедии ни е државава. не знам до кај ќе туркаме ама што ќе биде нека биде. овчички за стрижење дал господ. (y)

п.с. сеуште не можам да сфатам зошто сум се родил во оваа држава? ја едноставно не припаѓам овде и точка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom