Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Море не ми се оди дома, али некако сакам да одам... утре неам со шо да си бегам, реков ќе се изубијам од спиење и пиење ама ништо... а не ми се кради точак :D ко ќе подразмислам точак за 200 километри и не е паметно...
и нешо главата ме боли, и ми е чудно зошо некои луѓе сакаат толку да си играат? толку е интересно? :)
--- надополнето: 22 март 2013 во 02:24 ---
Море не ми се оди дома, али некако сакам да одам... утре неам со шо да си бегам, реков ќе се изубијам од спиење и пиење ама ништо... а не ми се кради точак :D ко ќе подразмислам точак за 200 километри и не е паметно...
и нешо главата ме боли, и ми е чудно зошо некои луѓе сакаат толку да си играат? толку е интересно? :)

Како се одвива типичен форумски муабет.

0- “Како да направам/најдам/добијам ова?
1- Шо ќе ти тоа ова е боље
2- Не е ни тоа боље ова е најдобро
3- Ххахах, врска немате сите се исти
0- Ама мене ова ми требаше, не прашав дали е добро или н...
1- Ќути сеа ти, ние праиме муабет.
2- Да, не се мешај, врска си немаш и онака.

Се молат модераторите да ја отклучат Топ 100 ретардирани фејсбук статуси, групи and stuff. :icon_lol:

денеска колегиве што одиме заедно на факс се сликавме за апсолвентска, сето ко копани во фаците :pos: како што ми се спиеше сите слики ми изгледаа исто :)
годинава апсолвент а како вчера да сум бил на матурска, последниве 3 години ми летнаа така наеднаш :)
си се зачленив во american corner, од понеделник ќе ја земам сопранови двд-едишн :D како шо вика другаркава
ITS FRIDAY BITCHEZZ wooot :D

Еј го сакам Dzish; ми фали неговата насмевка кажи му:)
Ми фали и песната глупи телефони:
Велит: А вие мој другарки немој да ми се смејте, з'ш вие ушче не знајте што значит љубовта!
Ги сакам Охриѓани навистина поздрав до сите на форумов :)

Ебачиштаааааа.....го знаете оној момент кога полагате колоквиум и после тоа асистентката ве чека во канцеларија на една секс-партија???

Ни јас. :(

Ебачиштаааааа.....го знаете оној момент кога полагате колоквиум и после тоа асистентката ве чека во канцеларија на една секс-партија???

Ни јас. :(
уф брат поубаво чувство или момент нема, ти не знаеш што пропушташ....

инаку драга моја, денеска случајно на фб ми излезе една професорка и така гледајќи и ги сликите сфатив дека се дружи со пријателка од мама т.е. дека мама и проф. имаат иста пријателка и можеби биле зедно неколку пати, а ја за тоа појма неам.....е затоа пак сега се надевам барем 7ца загарантирана :icon_lol:
ах тие жени, без разлика дали ми е мајка, другарка, професорка, девојка, сестра, братучетка.....се нешто зад грб ми прават :unsure:

Драга, саде да те поздравам и да ти се пожалам колку само неам среќа, тоа е чудесија.
Ма у пуно буре пички да бркнам, ја кур ќе извадам

Само на форумов можам да се опуштам и да не прочитам нешто за политика...

Некогаш си мислам дека не ги заслужувам луѓето во мојов живот. :(

Дооооолг пијан викенд. Биртија јеп!

Ова, да ....

Молчи, молчи љубов моја

Како криза која мине, како топлификација што се гаси,
крај нас мониторинг тивко мине и ни лади глави наши.

Наште книшки само тлеат, а ни биле врели луди,
Други фотељи сега греат, празно ни е и ни студи

Молчи, молчи љубов моја, запри раце, пенкалца врели
пред тебе ко гласачка кутија стојам, само еден глас ти земи...

Ние двајца се сме биле, изборна пролет, отпор, смеа
Сега ко гранки од Филе сме се свиле, тажни фаци да ни пеат

Молчи, молчи љубов моја, запри раце пенкалца врели
пред тебе ко гласачка кутија стојам, само еден глас ти земи...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom