Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
... утре е денот. Утре се донесува одлуката, последни преговори и донесување на конечна одлука. Ми одговара понудата... уште да прифатам, па да расчистам со старава работа. И... да започнам со припремиве за новава, и сериозно да се активирам. Морам, ако сакам да успеам.

Ми треба поголема самодоверба, песимиста, шо да праам... среќен сум што некои важни луѓе веќе ми објаснија многу работи, и едноставно морам напред.

... друго, сакам да те гушнам. Со нетрпение го чекам утре моментот, кога повторно ќе те гушнам силно :love:

Драга,
оваа недела почнав со малку по малку физичка активност, она склекчиња одење по скали наместо љифт, и дојдов до заклучок, оти кондициски сум ТАПА. Ама битно е да се почне, ја сум уверен дека ако намалам тутун и продолжам со физички активности, ќе се подобре работата.

Драга,
Сериозно треба да учам, ама ко да сум вржана пред мониторов бе! Ми се чини дека све што можев и све што ми текна изгуглав, а бар да имав некоја корист од тоа...
Ајде уште малку, со оние сили кои ми останаа мора да се изгура ова.
Ајт.

едит: не те испоштував со песна-срам да ми е!
Ajт2.

Драга,
ми фали една изолирана куќичка на планина за да си го одморам мозокот, да гледам во хоризонтот или во небото, да слушам животинчиња, птици, вода и да подишам планински воздух. Местото да биде слично како на сликиве...
images.jpg images (1).jpg Winter.jpg

Драга, само јас ли имам проблеми со димензиите на бродовите во Star Trek и Star Wars? Ги замислував енормни.

Мала, God bless Trance music ! :love::cuc:

5645_10151572188823653_140929697_n.jpg

ПС - И стандард, за карневалите времето ПОТОП. До утре вечер и цунами ќе фати ...

Драга,

Како бе да се немало толку осет и инспирација за добра песна?
Дефинитивно Есма не е за нешто вакво...

уште не си ми го прочитала потписот :(

абе ( го мразам зборов) баксуз ..

Драга,

Нема личност што повеќе превртува очи и ја нервира кога ќе види дека некој глаголчето "сфати" го пишува со в, дали на форум, дали на фб, било каде!
Само си викам дека има многу неписмена раја.

Денес ... Читам составот на брат ми, што да видам ...
И ова дома ми е неписмено! :facepalm:
Дури 4 пати го згрешил, колку што и го напишал де ... Ми идеше 4 пати да го треснам од ѕид.

Драга..

Мораше ли баш сега да се разболам?Само што не почнале авантурите со мојата нова љубена а јас морам да седам дома и да играм дота наместо да бидам во нејзините прегратки

"умот е за мислење, срцето за одење во ризик, секогаш постои ризик без разлика дали ќе решиш на таков потег или не, секогаш губиш нешто, не гледај на успешните ризични потези со гордост, ниту пак на срамните потези со очај и срам. донесувањето на ризични одлуки е должност која мора да се направи, без разлика на резултатот."- тетка ми

најквалитетниот разговор во животот сум го имал денеска и морав да ти се пофалам :)

кајги, дали сум единствен тука шо чат пат слуша и манеле? :свиркам:

Драга...

Што дочекав... Не можам да заспијам, немиров не ми дава.
Почна да ми влијае еј :) Една вечер сум на небо, заспивам со насмевка на усни, другата не можам да заспијам, ми прави да се осеќам безвезе зошто не ни знае дека ми шета низ мисли.... Се ми е нелогично, по малце безнадежно... Јас мислам на тебе, ти мислиш на друга, не ни знаеш дека те мислам- шпанска серија :D
Ама насмевката што ми ја мамиш пред спиење... проклето добро чувство е :pipi:
Дај биди ми почест извор на насмевки!
Охх...

Да промрчам малку, ако?

Реклама: Здружението на педијатри ја препорачува водата...? Аман бе, замисли го водиш детево на педијатар и ти препорачуваат давај му од оваа вода, уба е.
Кога ќе порасне детено нема да стане дел од овциве во стадово кое верува на секакви пропаганди и реклами, туку на пола пат ќе поцрни, ќе се издвои и ментално ќе прогресира, не толку драстично, но сепак за степен повисоко од неговиве шантрави родители што го терале да пие купечка вода. :icon_mrgr:

Да знаеш како некад ми доаѓа да пишам некој tl;dr пост, ама пуста мрза.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom