Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кој ги остави џандарите пред влада без гас маски, кај го има ова море си фрлија солзавец сами на себеси, и која будала има дадено наредба со трчање во солзавец без гас маски. Пази видео која мизерија 6.15 до 7.00.

толку многу енергија имам денеска, а не сум помрднат од дома.
можев да го соберам другар ми и да го прошетаме кучево, али јас решив да дремам дома и да те гледам тебе.
sometimes i need to get hit with something.... like a truck

Драга,
Е не ми се верува дека успејаа да стават партиска лепенка и на непартискиот протест завчера и на контрапротестот вчера.
Пу бе.
Ебате државата глупа. Ебате политичарите што све ќе напраат за политички поени.
Толку.

Се помалку луѓе, се повеќе Македонци, Албанци, Скопјани, Битолчани, Дебар маалци, педери, наши, ваши, нивни... До атоми ли ќе се делиме? Ех...! Ја разбирам потребата за припадност, ама никако на сметка на индивидуалноста.

Кајганче,

денеска кај нас е ден за паметење по долгата и тешка борба со мојте конечно ги убедиб да здомиме миленик е сега откако се согласија почна нова борба што раса на куче да земеме :(, и на крај се одлучивме за Англиски Птичар.

12065_4282682355721_22992726_n.jpg

how cuteeeeee :love:

Драга Кајгана,
Ова времево створено како за шетање... и замисли баш денес да не може човек да си најде погодно друштво за искачање. Ама, секако, знам јас и сама да си искочам и да си поминам прекрасно. Сама но не и осамена :pipi: Цело Скопје по должина и ширина го имам изодено и уште ми се шета. Ти се верува ли драга моја дека во цел град не можев да најдам слободно место за кафе и палачинки??? Сите решиле да го искористат преубавово време за да испијат по едно кафе.... ај за кафето не ми е толку криво, ама за палачинките.... Од Карпош, Аеродром, Центар, Бутел и на крај пак сама си напраив. Ама ако, барем се изнајадов :D
Иииии конечно си ја купив таа слагалицата од 1000 делчиња. Ќе си имам занимација минимум една недела (ако не ми здосади, нормално) :D
Ајде сега бај бај, добив некоја чудна желба да се социјализирам малку :свиркам: Хагс енд кисес

Ииииииииииии, да го поздравам дечково:

иначе поздрав до ЏинЏер пошо се жалеше дека на мене го потрошила 200то мислење (мислам) ја еве 3000ка ја користам за да те поздравам :D
Хахахаха, кај 3000ката, па плус и онака роденденски ти текнало мене.... која ДУПЛА чест ја иам :)

кајги, злато мое раѓесано имам да ти се пофалам нешто: утре тие времина ке сум си дома :D нема ништо поубаво од тава човек да си дојде дома и се релаксира на една недела :love:

јас само да те поздравам
добар гурам некако еве сеа планирам да легнам пред да почне ова пред изборнава кампања па се надевам дека ќе ме разбуди некој кога ќе заврши :icon_lol:
поздрав па се читаме наскоро

Кајганче!
Денов најисполнет! :) Нормално дека го искористив сонцево надвор место да седам дома и да решавам вежби.. Окапав очекувано, заспав ко топ кога се прибрав и штом отворив очи пак почнав да се спремам за наредно искачање.Па, па, па... мерачишта :)
Како и да е, неделните стандард обврски дојдоа на ред да се исполнат, а со тоа и оние поврзани со факултетот... Нејќу бе Кајганче, нејќу!:unsure: Уште сакам да окапувам надвор, макар и пред зграда :D

Адетот на свадба бил зетот да ја купи невестата од нејзиниот брат, кој ја води под рака пред излезот на портата и со тоа да ја презеде од неговите раце. Денес пополнив место на брат, на свадба без музика. Тешко..... многу тешко........некој друг требаше да стои на моето место, да ја води својата сестра, да ја заврши работата како што доликува. Се надевам дека од некаде, таму ,,горе" го следеше целиот настан.
И покрај миговите кои поминаа, се запамтија, на невообичаен начин се прославија, во моментов се чувствувам најлајно во последниов период. Онака полн со гнев внатрешен, немоќен . со прифатен пораз кој ми чини грутка во грлото , грутка што ја запира плунката и го отежнува секое подголтнување. Дури и водава од чашата не сака да се спушта надолу, ми води некаков инает.

Капак на се, пред некое време пишав дедо ми нема да го биди, денеска е во најлоша состојба. Ништо чудно, утре, т.е денес пошто прекрши 00, да биди она...
Живот, то е то. Одиме натаму.

Ај нека помине утре.. И вторник.
И 23ти.
Ау да, и 24ти.

Фала :pipi:

Драга,
не дека ги знам толку време, ама ништо не може да го замени денот поминат со нив. Како вчера да беше кога во градинка си седевме заедно и си зборевме за барбики и Беверли Хилс, или во средно кога си се тешевме пред испрашување или се вадевме меѓусебно за изостаноци, а денес веќе си зборевме за животни планови и свадби.:X3: Лета времето, Драга.
Се надевам дека дружбата ќе ни биде иста и после мноооогу години. :)

Адетот на свадба бил зетот да ја купи невестата од нејзиниот брат, кој ја води под рака пред излезот на портата и со тоа да ја презеде од неговите раце. Денес пополнив место на брат, на свадба без музика. Тешко..... многу тешко........некој друг требаше да стои на моето место, да ја води својата сестра, да ја заврши работата како што доликува. Се надевам дека од некаде, таму ,,горе" го следеше целиот настан.
И покрај миговите кои поминаа, се запамтија, на невообичаен начин се прославија, во моментов се чувствувам најлајно во последниов период. Онака полн со гнев внатрешен, немоќен . со прифатен пораз кој ми чини грутка во грлото , грутка што ја запира плунката и го отежнува секое подголтнување. Дури и водава од чашата не сака да се спушта надолу, ми води некаков инает.

Капак на се, пред некое време пишав дедо ми нема да го биди, денеска е во најлоша состојба. Ништо чудно, утре, т.е денес пошто прекрши 00, да биди она...
Живот, то е то. Одиме натаму.
Пред две недели јас бев братот, не беше без музика, ама не се свиреше "Црешна се од корен корнеше“.
Не е пресно, ама гневот во тебе како да извира, како да сакаш на цел глас да извикаш „Зошто јас ?!“

Ne deka ne sum hipster, sum!
Ama i ja ko i site drugi, mu se iznaraduvav na sonceto i dobiv volja za zivot.
Odamna ne sum go imala ovoj osekjaj.
I baska, i mene kuce ke mi kupat i dri i na cover na fb si go staiv, demek, takvi sakam.
Bilo kakvo minijaturno would be awesome. Kleopatra ima da ja krstam i sekoh tret mesec ima..ok aj...
Znaes ok zborot otkaj nastanal? Ne znaes?
Epa otvori si, procitaj si (mojata prof. Po makedonski)
Imalo nekoj klub na deca be sto se vikal ok, i kao ako nekij prasal "Koj e ovoj be?" I ovie vikale "toj e ok" i taka :D
I mene ne mi e jasno za so sluzat notifikaciive ovde, po 6474893 iam. Ne aaaaa me cesa grloto!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom