Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
"Tolku mnogu ljubov dava,
Topli zboroj za da slušne,
A na srce kamen stava,
Koga nema da ja gušne"

Драга..страшно глупаво се осеќам после глупавиот викенд, камо ли никогаш да не се случеше! Пред мене е пеколен период, како ќе го издржам и како ќе поминам преку него немам идеја, само знам дека ми е премногу тешко. Од мене толку, се повлекувам на неопределено време.

Драга,
Уште еден активен член реши да не напушти. Што се случува со тебе? Дозволуваш низ форумите да ти се шират банални теми за мали пениси на билдери или милијарда теми од по една страна со видео клипче као демек јак хумор... Премногу стануваш толерантна и попустлива кон некои ликови, а остра кон други. 90% од темите се препукувања или тролања. Повеќе нема дискусија како што имаше пред неколку години. На мисла сум и јас во брзо време да си заминам. Толку.

Кое враќање во живот после саботана :pipi:
Да живее Водно :icon_mrgr:
Толку многу патчиња, плачат да ги истражиш кај водат:icon_mrgr:
Решивме има сите патчиња да ги испробаме и така неможеш да се изгубиш :вонзем:
Лека полека ги делкаме. Какво патче сме нашле денес, одење по раб со длабока провалија до нас ама целата исполнета со дрва со боцки, со елки и слични работи :icon_mrgr:
Дефинитивно ако утепам некој ќе знам кај да го фрлам за никој да неможе да го најде :icon_mrgr:
На крај искочи дека патчето водело кон рајот што го откривме пред некое време. Воодушевува местото :drk:
Плус вон викенд скоро и да нема луѓе на Водново, освен нас само странци гледаме.
Алал да им е, на нашиве никогаш не би им текнало. Неделата пука сонце, сите ги мрзи да одат, до средно со колата, после одат само права трим патека до Марково и назад :LOL: А ова странциве само се пикаат по тоа патчињата. Денеска на нашево место затекнавме баба и мајка со бебенце во количка. Како ја дотуркале господ знае :icon_mrgr:
Сабајле си лапнав и некое денарче, се трансформирам од навивач во даскал по линеарно програмирање, па после во планинар, па во кошаркар, па на крај во дете што се љуља на љуљашки и се врти на тоа вртелешките :icon_mrgr:
Алелуја што ни ставија вртелешка во маало, кое свршување е се вртиш со цела сила, мижиш за да не ти се сврте во глава и си уживаш дур те дувка ветер :drk:
Штета што љуљашкине ги направиле за деца само :icon_lol: Не ми го збира газов на овие новиве што се ко фотељи. Ама затоа има едни други кои што шкрипат по што сигурно цела населба не колне :LOL: Си имам едно игралиште кај што се љуљам, друго кај што се вртам,. трето кај што се пуштам по лизгалица :pipi:
Откако стариот баскет ни заврши неславно по секојдневното рогање конечно му се вративме на играњето кошарка пошто здипливме еден баскет од странциве.
Конечно некоја пзоитивна работа од тоа да имаш многу странци во населба :icon_lol:
Спалдингче мераци. Му удрив потпис со маркер да се знае чив е :icon_lol:
Многу е убав не ми се упротпастува ште одма со алкохол да ги бришам зборовите напишани за него. Додуша порано топките што ги наоѓавме директно одеа во црна боја. Гледаш цело маало црни фудбали и баскети извадило :icon_lol:
Се изретардирав у пм :нинџ:
Ослабев 7 кила за неколку месеци од 80 на 73 :гик:
Неееего што се чудни ова женскиве. Влагаат во некоја продавница и одма се исклучуваат, сите само гледсаат во тоа облеката, нервозни зашто нема бројче за нив, зашто другарката купила ист таков, зашто не биле на попуст итн. Во погледите на сите машки можам да забележам дека сите се прашуваат што е со жениве бе брат :icon_mrgr:
Кај ми текна па сега ова :icon_mrgr:
Ојдох те ти една песничка

П.с. си пеам прееска една песна, и татко ми во истиот ритам нервозен што мачоров не јаде од храната му пее Ќкако ќе те набодам на виљушкава, ќе ти ја земам душата":LOL:

И така интуитивно го погодив точниот резултат 1-2, на натпреваров кој крена фама. Но по обичај не пишувам ливчиња.

Оо добро дојде назад кајги, цел ден ми недостасуваше :love:

Се заљубив во новата асистентка :love::love:! Лепота без шминка. Слика ! Па и колку беше добра и полна со разбирање, кул - а сепак посветена на интерактивноста на вежбите, отворена, приступачна и неумислена. Нејзиниот предмет ми е веќе омилен овој семестар :) .. Y u have to be so perfect !?

Па добро е се случуват гадни срања,ама до волку мислам,претерано е ова. Страв ми е кога е се океј,сигурно после тоа 1 добро ќе ме бомбардират 200 лоши работи. Повеќе не ни посакувам убави работи од страв.

Барем онака да имав некоја добро да ме ислуша,матер му ебам кај не ни ја бива државата,па ни ова.

И така ебено сум исфрустриран,што завчера гледам 2 контејнера,гнасите ги фрлиле во реката. ЗОШТО ?! ШТО ТИ СМЕТАТ АКО СЕ НА МЕСТО ?!

Не успеав да ги сликам,а имав намера. За овие копилиња ништо не е да се направи,сега по малку и ги разбирам бизнисмените и политичарите.

Драга Кајгана,
у петок ќе се шишам као Ен Хетавеј.
Anne+Hathaway+Short+Hairstyles+Pixie+tBNCWaMY7Ibl.jpg
157544460-anne-hathaway-attends-the-les-miserables-gettyimages.jpg

Неам шо друго да ти кажам, стискај палци да испадне добро.
okpozz<3

Драга, како е тргната работа- се на сеир си сфаќаат луѓево.
Ацо градоначалникон како што си е природно вицкаст денес изјавил дека не е двоцевка, Субрата Рој џабе се палел на него.
Вчера вемеро пола сат пукаа огномети, таква манифестација нема ни во Дубаи за нова година.
И луѓево си прават сеир си се смешкаат, абе ние сме земја на вицови.
Од музика во последно немам слушнато нешто добро, освен некој пародии или хитови на гулабици, охридски северини, јужни готик турбофолкери и сл.
Јас мислам дека во оваа држава со многу мал влог можеш да правиш пари, на пример:
Во едно студио ги собираш Драганче Митрески вокалист, Драган Вучич на бас интелегенција, Жаре Бербер на шабанајзер и Маријан Стојаноски на роденден.
Напиши им еден текст уште поглуп од таа песната Империја империја, напрај им една музика како рум дум дум , рум дум дум и организирај концерт на отворено по карта од 300 денари.
На балканов има Цеца и Здравко Чола да им завидуваат на цифрите од продадени карти.

Драга, јас дојдов да ти кажам дека утре ќе си однесам кревет од оние полските на расклопување на работа, барем за спиење ич да не си идам дома, и така сум нон стоп таму :гик:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom