Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

. Викаат што прави бе викам прокисна таванот држи одозгора да не ги наврни 

.

, мислат инспектор сум 

. Јас не знаев дека толку страшен и како појава сум, пријателката после ми рече ко инспектор сум бил ајдееееееееее 

.Njene oči više se ne sjaje, kada čuje tvoje ime. Njeno srce više ne lupa kada joj se nasmeješ. Ne sviđaš joj se kao što si pre. Stoga, sledeći put nemoj se iznenaditi kada te ne pogleda. I nemoj gubiti vreme pokušavajući razgovarati s njom, jer nećeš dobiti odgovor. Najtužniji dio je što nemaš koga kriviti, osim sebe. Dala ti je svaku šansu, koju si mogao poželeti. A ti ? Ti si je svaki put upropastio. Pitaš se kako je sada ? Sada hoda samo sa svojim osmehom i smeje se glasnije nego ikad pre.
Prijatelju, izgleda da si je izgubio...

Во кој правец оди светов драга моја Кајгано? Има 7 милијарди жители, а ниту 3 милијарди ЛУЃЕ.
Секој ден читам некоја нова грозна и потресна приказна. Ми се гади. Срам ми е што живеам под исто небо со вакви бездушни психопати. Дефинитивно треба да се отворат повеќе психијатриски клиники во светот, бидејќи овие што ги имаме не можат да соберат ниту една десетина од оние кои заслужуваат да се таму. А како што тргнало, и мене наскоро ќе ми е потребно место на психијатрија зашто скроз попуштив со нервите.
иначе се двоумам дали да одам на Цвија и на Андреа у сабота...? да? не? ајт слушни песната (може да го прочиташ и како „види певаљката„) и кажи ми дали вреде да се оде или не?
неполн месец издржав без црвена коса, и пак си ја вратив