Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде уште 20 минутки и март. Фала богу.
Ми треба некоја. Женска. За озбилно. Или не. Незнам. Ај.

Драга
35541051.jpg

Драга , се истуширав , се средив , се покрив со јорганот , упалив компјутерот , и кога помислив дека све сум завршил , гледам дека светлото сум заборавил да го изгаснам ...епа сеа сум пред најголемата дилема во мојот живот , дал да станам да го изгасам или да спијам со запалено светло ...

Да се стане или не , прашање е сега :D

Во суштина мразам огномети, но овој пат ќе направам исклучок:

petoskey+fireworks.jpg

ЗАВРШИ ФЕВРУАРИ!

Е сега драги мои, може да започне 2013 и сите убави работи и моменти и луѓе...
Ова веќе е живеачка!
Заврши најодвратниот месеци и со него сите одвратни моменти кои ги носи.
Ајде губи се февруари, јас сум повторно жива!!!!
АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕ!
:vozbud:

Кајгано..1 саатот, 1 март, си пијам сокче (Кокта) и си гледам Тесна Кожа!

Си отиде Февруари ( гледам топ тема во темава :D ), а мене оваа година со месецов ништо, ама баш ништо ВАЖНО не се случи. Штета, баш кога очекував годинава нешто да се деси, не се деси... дека минатите години секогаш нешто важно ми се случува во овој месец, и секако ми беше еден од најубавите месеци поради тие работи. Секогаш се случуваа позитивни нешта.

Годинава месецот тапа, можда еден од најдосадните месеци ќе испадни. Останува да видиме.

... ми се спиј, многу. Сакам да си одам од местово и да заспијам... ама да спијам цееел ден, пошто ме фатија некој мисли вечерва.

Немам сила да вратам нешто мртво во живот, па подобро е да продолжам, да, се обидов али не успеа и не сум човек што баталува толку лесно, но морам, тоа мора да се смени во мојот сјебан карактер... maybe a cold-hearted bastard would work... i don't know
Иначе такоџе тапа ден, ваму таму, работа нешто, да се надеваме могуче и работа да добијам, пошо газдата е многу кул :)
поздрави и честички

Кајгана првпат ти пишувам во темава :D Читам на повеќето февруари не им бил баш најсјаен, ама за мене беше најубавиот месец досега. Причината е што на овој први март правам точно месец со девојчето што најмногу го сакам.:love: Ама поентата не е да обрнуваме внимание и да ги обележуваме само датумите, како еден месец, пола година, година и слично, туку што мене секој ден ми бил исполнет со среќа како што никоја досега не успеала да направи да се чуствувам. И само се надевам дека истава личност ја правам исто толку среќна, како таа мене и ќе дадам се од себе секогаш да биде така.:)
Иначе вчера ме фати некоја настинка и цел ден пиев чаеви и најгадниот кафетин колд :tapp:, ама денес сум подобар, морам! :D Ај идам да се спремам и да си направам нешто за јадење зошто ако полежам уште малку, ќе полудам :vozbud:

Февруари мило ми беше, се гледаме догодина.
Денес сме
:D

Кајганчееее:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
после цела недела лежење дома, денеска конечно ќе излезам надвор. Доста ми беше од макропени, фервекси, топломери. Денеска конечно ќе излезам, оздравев.:D
Пред малку излегов на тераса за 1 пат неделава, да земам дрва, очиве ме печеја од сонцето, ко од подземје да сум излегла. Морам да ти се пофалам дека заработив илјадарче од брошевите што ги правевме со мајками:vozbud:( после ќе ставам слики), плус први е, и цел месец ако оди вака...мх мх.:vozbud::vozbud::vozbud:
Плус си ги искубив веѓите 1 пат без да си заебам некое влакно.:cool:
Е уште вака ко подмачкано да ми оди на натпреваров по англиски наредната недела, има да си се снабдам со книги за цело летоо! :vozbud:
Е така, пошто денеска е први, а ја решавам да променам нешо, ќе се радувам на ситните работи, на пример како 70 денари заштедени од авон :(, и на тоа дека цела недела бев болна, а сеа камино си го начукав со дрва и седам по куси ! :cool::cool::cool::cool:
МНОГУ ми е супер денов, а се надевам и месецов, уствари не се надевам, ќе биди секако. :vozbud: :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

енд
1510-its-friday-bitches.png

Драга Кајгано.

Пост во кој ке го изразам хејтот за песната на Шитвизија.Читам сега дека ке пратиле нова песна...и нов спот ке имало...Но ние сме секогаш незадоволни.Своето го хејтаме другото го величиме.
А кога ке дојде тој момент за настап сите ке бидеме узверени во екраните.А нашиве водители ке свршуваат на поените од нашите соседи.:facepalm:

Драга,

Дојдов до оној дел од семестарот, т.е делот пред колоквиумска, каде што деноноќно треба да дремам над книгата за да положам бар два, со помош на Горниов и три, од четирите предмети што ми се за бубање. За другиот немам надеж, немам ни сила, немам ни волја.
Поточно, јас за никој немам волја, али и така сум веќе разочарана во се, ако не положам ништо семестаров, ќе се разочарам и во себе самата, а тоа ќе ми биде најголемо разочарување, оти јас не сум родена да се откажувам предвреме. Од другите да, од сама себе, никад.

И така, имам точно цел месец турбо учење, секој ден ми е испланиран по колку страни треба да се поминат. За некој ден ќе се навикнам и на целодневно учење знам, нема ич да ми претставува проблем, јбг.
Овие околу мене, едино во читални ќе ги викам, само таму ќе може да се дружиме.
Аххх ... Боже, трпениееее, само тоа барам ....

Кајганче!
Конечно петок!Но овој петок ми се чини поинаков од другите.Сонце надвор сија како пролет да е, на сите инстантно расположение им се мења на боље а јас цутам без посебна причина :X3:
Симултано денес прва ме крена, out of the blue, за текст кој не го ни знаев, а сепак добив аплауз од колегите на крај заради мојата снаодливост и умешност.Се повеќе сум убедена дека не го згрешив ниту факултетот ниту идната професија здравје :).
Како што повеќе сонцево сјае, мене позитивноста повеќе ми расте.Дај Кајганче кажи му, да се задржи на подолго време, за да не морам ја да ги барам и вадам запрашените мои зраци :)И избркај ги облачињата молим те, ми се смачи од негативности насекаде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom