Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
К,
Ми треба копче за СТОП. Цел свет да го смрзнам, ништо да не мрда, освен јас. Откако ќе си ги завршам сите обврски и ќе си ја прочитам книгата и ќе се наспијам, тогаш пак да пуштам плеј. Еххх, 24 часа никогаш не ми биле доволни ...
Slow down, and smell the roses... Which roses? ... The ones in front of you, Nessa.... :)

Мамо мамо биди ми жирант за кредит :icon_lol:. Секако сите те бараат, па и ретко одбива само колешката четири години ја одбива не може да ги врати кредит за кредит врз кредит. Само на две места жирант си ама тие можат да ги враќаат па и роднини ни се. Знаеш што е убаво чувството дека кредитобарателот закаснил со плаќање а тебе банката известување како жирант ти праќа :icon_lol:.

Ајееееееееее снееееееееееггггггггггг.

Kajгано,
преку глава ми е снегов, се будам сабајле и глеам поприлично натрупан е.
Не го можам веке!

Драга,
Шакира се породила, а ние уште не сме направиле мекици... :facepalm:
Друго сакав да кажам, ама ете, Шакира ми го украде моментот. :(
Што ти е животот... :confused:
Инаку, уживам во дождот со убава музика. На пример ова и ова.
Поздрав :pipi:

Кајганче!
Денов ми почна тмурно и депресивно, како поинаку, кога треба да се влечеш на факс и те кисне дожд?
Сепак, сонце ме огреа кога ја видов 10ката во индекс, а почна дури и да ме жежи кога ми кажаа дека полагањето се преместува од понеделник натака некој ден! Радости! Цел викенд пред мене и ќе си го организирам како сакам!
Оздравев, па 10че, па преместено полагање, а и им го разубавев денот на колегите со веста :).Поубаво чуство од ова моменталново одамна не сум осетила на душичката.
Како и да е, почетокот на денов немаше да биде толку најпрекрасен без мерачко изедениот бурек и испиениот јогурт :love: Со месеци го сањав Кајганче, со месеци:icon_lol:
И сунце сија надвор! Абе убајни!!

Добар Ден,

Само да ти кажам оти компјутеро ми е стар и бавен. Стар и бавен. Бавен и стар. Стар и бавен.... Цело време ми се врте у главата: Stroke the furry wall.... stroke the furry wall...

Маани другото, и ЦиВи-то не можам да си го најдам.... И јас сам ти бил материјал за вработувајне... Јас сам само една прдешка низ решето..... :D:D:D:D

Поздраф,
Луки со бавнио компјутер.... :(

кајги треба тестенините да ги исфрлам од исхраната, особено корите, последната недела 2 пати јаде кори и два пати стомакот ме болеше.
се префрлам на macaroni and cheese
ај што е напорна неделава и е ептен спора, толку многу работа а многу малку време, се крпи некако, важно засега сум ок :)
ајде малку чил

Драга,
Хоби ми е заебавање на бугарчиња, абе ко родени за мене се, начисто ги обожавам со тоа суратот и јазикот селски. Знаеш дека стомак ме заболи од нив? Ако они не постојат нема да ми е интересен животот. Која бљувотина од народ се, просто да здивиш од заебавање. Ве сакам бугарчиња, со вас можам да седам 2 месеци без да ми е досадно :love:
Јас инаку ги поминав најсовршените четири дена од мојот живот. Ако ви раскажувам ќе бидете љубоморни или нема да верувате :D
Повели песна која ми е хит:

Патем незнам дали бившите се враќаат али знам дека сите идат на исто место и во исто време, просто неверојатно.

Што најмалку очекуваш и тоа ќе те стигне ех драга моја кајгана ... 3 личност испаднав на крај :facepalm: кој идиот сум

Дојде да ти кажу дека од сг ќе пишују на Кумановски. Ама не ме гајле ако се љутиш, и онакој си забегала.

Е кајги,
никако да ми дојде паметот.
Не знам по кој пат ќе си ја удирам главата од ѕид.
Ќе правиш се за некого, за на крај да ти се :гомце: на трудот.
И ќе испадеш крив на крај.
Ама за арно нека е.
:X3::pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom