Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга , дошла маца на вратанца ... ако сеа не ја пецнам (крај на јануари - почеток на февруари) можам сместа да идам и да се кастрирам :D

Д,

Дали ти се вервит дека ги читав поракне на профил?Од 2008...
Зошто повеќе не сум блиска со никој од членовиве на Кајгана(n)?
Да пукнеш ми најде занимација. Штета што пораките пред 2008ма не се зачувани. Уствари не знам дали можеше да се пишува на профил пред 2008ма... Како и да е, ме врати назад у времето :))

Онтопик: Драга Кајгана,

Од припреми за брод еве симнувам порничи, наредив 25 изданија од Digital Playground. Наместо да фатам да полагам испити на онлајн чколијата на мојата компанија јас филмови симнувам... Енивејз, денес идам у театар, се надевам нема пак да се разболува глумец па да испаѓа џабе идење у град и стаање плин за 500че.

Драгана кајгана ...
Не палете оган во нечие срце ако не сте спремни заедно да горите ...
А ова некои луѓе не сфаќаат добро некои работи ...:confused:

Драга...лоши моменти и депресија ис каминг...поздрав и секое добро..се гледаме во некоја наредна прилика, некогаш и негде.

Абе сите се јаки и вреди да се оди, ама тоа последното ептен боде во очи ! :cool:

554549_496505553726084_704603846_n.jpg

ПС - Од денес почнувам да учам ! :cenzura:

Кајги, преку кур од се веќе! значи, директорот на ИВРИ за Парма, HR менаџерката на Робусќи, колегата шо денеска ми дојде на смената и целата багра на хиени и куропушачи имам само едно да ви кажам: ЕБАЈТЕ СИ МАЈКАТА И ДА ВИ СКАПАТ КУРОВИТЕ/ПИЧКАТА!!
Ај са ојдех да си легнам...

Кајганче!
Фала богу денов помина.Помачно не се сеќавам кога последен пат ми било.. Али херојски му влегов на испитот и се надевам ќе има позитивни резултати :).
Цел ден не сум пиена кафе, мислам дека фали дел од мене онака.Не знам ни дали смеам, ама ми е гајле, ќе си напраам, само да се одлепам од фотељава прво:icon_lol:
Иначе, сеа иам малку слободно време кое ќе си го посветам на себе и особено на мисливе кои ми кружат со денови низ глава, а кои истите ги блокирав ради тоа што ми ослабнала способноста за мултитаскинг.Ах бе Кајганче, се обидувам да останам смирена и to go with the flow, али ова чуство шо го иам не ме остава на мира и ми вели да идам на ризик.Јас не сум по ризиците, но можда овој пат вреди да се ризикува.. :)

Д.
дома ако не те изнервираат, кој ќе те изнервира друг? :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: за малку денеска скандал ќе напраев, ќе се степав со "пријател" од тато. среќа што имаше разумни луѓе околу мене инаку ќе се пролееше крв....................................
и сеа ја сум крив???? на сите мајка ќе им расплачам, само да ми излезат пред очи. вошкари, мајка да им е*ам

Моментот кога:

Си принуден да идеш со автобус на работа, го чекаш да дојде 20 минути, се возиш 30 минути, работиш, идеш повторно на автобуска, чекаш 25 минути, се возиш 30 минути, стигаш дома, се качуваш по скали на 6ти спрат, влагаш дома, јадеш, јадеш нешто благо после ручек, се тушираш, се бричиш, седнуваш до греалка, пиеш чај и уживаш.....

Тоа е тој момент. Убавини.

Кајги,

Почна и второто полугодие абер неам да направам она матурската задача требало да се предаде до средината на Март а јас не сум ни почнал,не дека ми е многу тешка темата али пак МРЗА ме фаќа е*аго.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom