Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Д.
како издржуваат луѓето што живеат во стан :cuc: секоја чест.
ѕидовите се потенки и од хартија, па ги слушаш тие до тебе како в соба да се со тебе.
бев кај братучетка ми, студентка е и седи со цимерки в стан, не можев да се изнслушам глупости од комшиите.
братучетка ми вика ова не е ништо, дојди на вечер па да видиш што се случува. кревети чкрипат, тие двајца (комшиите, сега земени) прво као ненормални се дераат, после се ебаваат ко зајаци :pos: стандарт прво се караат, па после се "смируваат".
инаку прееска бев и до кај баба, ми спржи компири, после одам дома и погоди што имаше за јадење??? пак компири :unsure: o god why??

Драга, моја единствена љубов е јадењето. барем во последно време. На масаво од компјутеров има вриено црвено вино, лимонада, пепси, кадаиф и баклава :)
И некој парацетамол :)
Па да живее колективниот одмор.

Идеш на фејсбук... гледаш све познати спортисти, политичари... тоа атентати, сообраќајки, сите во животна опасност :facepalm:

Дочекајте Нова Година во Барселона за само 499 евра -од една туристичка агенција !
Јас со 499 евра во Македонија ке дочекам Март ,а не нова година !

Кајгич

Луѓето во светот протестираат за да живеат.
А луѓето во Македонија живеат за да протестираат и за да биде уште потрагично, половината од нив не ни знаат зошто протестираат.

Е ова е мојата чудесна земја:pipi:

Драга, денес зедов карти за новогодишна забава. Да ти кажам нова година е најпреценет „празник“ кој постои. Ми пречи онаа колективната наредба баш тогаш да бидеш опуштен и да славиш. Ништо против, ама во други пообични дена су имал и поголемо расположение. Јебига, знајш општествени норми кој ти наредуваат кога да се забавуваш. Ништо за мене. Сепак исклучок годинава, ќе ми дојде посебна личност баш на 31ви па не да е нова година, сите празиници на еден ден да се паднат нема да ме направат порадосен (иф ју ноу ват ај мин) :). Како и да е, на крајот на оваа 2012та година, во ретроспектив гледано, можам да кажам дека беше одлична година за мене лично. Покрај мое добро здравје и на мојте блиски кое е најважно, су имал и успеси во образовен и професионален план. Задоволен сум од тоа. Покрај тоа сум добил е некој скромен публицитет, страшна работа што други повеќе од мене се грижат за тоа. Ама што да прам Кајги, ја си сум скромен и секојпат ќе бидам. Една од карактеристиките кој ми се важни.

Eeee Кајгано што ми е криво што не бев на караоке забавата....следен пат мора да отидам на таква собиранка значи!!!

Драга, ја симињам The Sims Medieval, нема спиење за мене вечерва :vozbud:
Ќе те разочарам пред да ја почнеш да ја играш ама не ја симињај. Мене ми сруши филм целосно.

Passed down to you....
How many midgets does it take to impress a bunch of macedonian folks?

- None

кој сфати сфати.

Него замисли компилација од 5 форумџии да истураат црева од смеење и така да си извршат спонтан аборт... овај де продужетак на својот живот.... Закон!

So says Saladin....

Драга јајце на веѓа.. Планирам да организирам Проџект Икс.. т.е проџект костич.. :D Разгледувам локации , чуда... Ако бидне нешто, се знае.. Цела кајгана ќе е поканета : D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom