Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ем ај и овде да пишам...
демек ќе учев т.е. за разлика од претходно учев и тоа многу, па застанав да читам глупости на нет, поточно како се прави нуклеарна бомба и се зачудив најмногу на тоа што Ураниум од 235 изотоп можно е да има во земјоделски аптеки, и дека после ракување со ураниум пожелно е да се мијат раце. А од тоа што ќе остане можеш да го користиш против бубачки и слични глупости.

а и од олку глупирање понекогаш ми иде да се пукам во левото (по здравото) колено со сачмарка, не ради моето глупирање туку ради луѓе кои уствари мислат дека не се глупираат...

ДК, да пијам уште едно набрзинка или не.
Или директ да идам да се празнам утрински?

Е Кајгано ќе се утепам!
Ќе учев цела ноќ, нели полагам денес демек... И така учев,учев, учев, и нешто пред 2 саатот склопив очи да дремнам неколку минути. Сум „дремела“ околу 400 минути. У седечка положба. По куси ракави. Па ти види сеа :) Ај што не научив, ама и се укочив толку што не можам да мрднам сега.
Оххх леле, а што ми се спие уште, тоа е друга работа. Ама ај, ваљда ќе помине од утринското кафе. Shit! Не пијам веќе кафе. Чај? Мејби.
Лелеее ме уби факултетов. Или можда нешто друго?
Ае поздрав. Хев а најз деј.
П.С: Ако поминам добро на колоквиумов, те частам пиво.
Кисс :love:

Kajgana,

Kolku vreme pomina ej, neverojatno. A se sekjavam na detalji, ozbilno. Stvarive mi se deshavaa pred 4-5 godini a kako mi se vratija ko blic choeche. Tolku li sum ja sakal? Ne mozham da si go objasnam chuvstvoto, den denes... A mi beshe prvata devojka voedno prvata i poslednata shto sum ja sakall, ama kao me vrteshe ona, ko ringishpill ej...i probuvam da se vidam sebesi togash i sea, shto se desillo, a sum se smenill mnogu, samo koj da primeti:D. Vakvive raboti koa nemozhesh da gi objasnish a se osekjash dobro gi obozhavam.Words cant explain the way i feel. Ajde kajgano, pozdrav, much love.

Кајганче!
Полагам денес, а иам и трема за претставава:icon_lol:Ај полагањето мање-више би требало добро да пројде, ама да искочам ја пред професорите во пижами и да парлам италијански, оф, mamma mia! Добро ќе биде ако не се здркам овај здткам.
Ај идам полека да се спремам, wish me luck!

... ми се возе точак, ми се плаче. Сакам што побрзо да дојде Април / Мај, па да почне сезоната за авантура... возење по ноќните часови, надвор од градот. Кој адреналин само, забораваш и на проблеми и се.

Е тоа е животот.

КАЈГИ УТРЕ Е ДЕНОТ УТРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ПРВО НА ПРОСЛАВА ОД ФИРМА
ПА ПОСЛЕ НА СОБИРАНКАВА ОД ТЕБЕ КАЈГИ И ПОСЛЕ КЕ ЗАСКИТАМ КАЈ МЕ ВОДАТ НОЗЕТЕ
УТРЕ КЕ БИДЕ ДЕНОТ КАЈГИ ОСЕКАММММММ

Више не ми се отвора форумов од бугариве....освен Недев братчето, увек бил член за пример. Сите други се...:гомце:

Ај утре е собиранката :vozbud:

Кајганче!
Полагам денес, а иам и трема за претставава:icon_lol:Ај полагањето мање-више би требало добро да пројде, ама да искочам ја пред професорите во пижами и да парлам италијански, оф, mamma mia! Добро ќе биде ако не се здркам овај здткам.
Ај идам полека да се спремам, wish me luck!
tutto bene. (y)

Кајганче!
:vozbud::vozbud::vozbud:
Значи денес боље не можеше да биде! Прво на полагањево си добив 10ка(хихи:pipi:), а претставава ја напраивме одлична! Ах бе, Кајганче, а имавме само 10тина дена да ја спремиме... Се гордеам со моите колеги, одлични бевме сите!А и професориве се изнасмеаја, иако на крајот коа се поклонувавме ги видов со паломи во рацете :rolleyes:
Како шлагче на тортата, сите на коктелот потоа се изнасмеавме реметејќи се а и плус добивме понуда за посериозен ангажман, замисли:icon_lol:
И така ти викам, убаво ми е на душичката:X3:

Драга Кајгана...

... денеска научив интересен факт за животот и интеракцијата помеѓу луѓето. Ако пред некој се правиш дека знаеш нешто и делуваш самоуверено, дури и да не знаеш речиси ништо, соговорникот ќе мисли дека стварно знаеш све, повеќе ќе те цени и самиот ќе ти ги даде одговорите кои не ги знаеш. Ќе биде интересно кога ќе го практикувам ова и понатака у real life, и ќе го навежбам да бидам уште поумешен у тоа за да не добијам backfire. Интересен хак во животот кој требало порано да го научам... but it's never too late :)

Кајгано,
Под китно да си ги отстраниш тие тракатанците најгоре што ти се!!! Цел саат изгубив на нив, се замислив Симон Трпчевски сум....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom