Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
tumblr_mdt78z7y381rpw6tso1_500.png

Whatever you say i am...

Драга

Ми заврши еден од најнапорните денови досега, фала Богу па помина better than expected за недела дена ќе открија колку better било :)
Вечерва сериите и филмовите се на ред, ќе плаче лаптопов :)

Еј полна сала ме собра З. со новата кола а ни ручан ни ништо, седнавме напред во ложата организациска подоцна дојдоа К. И Ч. и Ц. намина еј кога ме виде со шалот стара школа се насмеа се испочитувавме дојде внучето негово кога затропавме со нозете Ч. вика полека ќе пропаднела трибината стара била :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Салата беше полна тутунски кога играше прва лига последен пат :( .

Во Новата Година сакам една плава фина културна, добро де не мора плава да биде ќе ја офарбаме :icon_lol:.

Две работи го контролираат светот, редот и нередот. Хаос ќе настане кога редот ќе премине во неред.

сакам да кажам,дека.....ништо не трае вечно. :icon_mrgr:

п.с. ме бендисува како размислува :свиркам:

Отидов неспремен на колоквиум надеваjќи се дека професорката ќе ни даде да полагаме со книги арно ама не ни даде. И положив :)
Don't ask how, cuz I don't know!

Еее Кајгано,лани по социологија кога дискутиравме за мас-медиуми,за вести и за слични срања дојдовме до заклучок дека тие се за да известуваат правилно,да ти ја сервираат приказната како што е,па ти на основ на тоа да си формираш мислење. Ова денес-тие ти го формираат целиот став,на тебе е само да проголташ. Ти шо праиш? Добра си? Јас добро е,2 кеца попраив,уште 2 ми останаа. Нема врска,до матурата се ќе биде поправено,после од таму 40 бода и правац економски :LOL:. Знам,и Стивен Спилберг ми прати понуда да му бидам помошник во режирањето филмови :D

Отидов неспремен на колоквиум надеваjќи се дека професорката ќе ни даде да полагаме со книги арно ама не ни даде. И положив :)
Don't ask how, cuz I don't know!
Кој колоквиум ти е...? ако ти е прв ондак финта ти праи, ке ти даде да го поминеш и вториот ама за третиот ќе ти рече дека мораш бодови да надохнадиш и тука ќе те фане во мрежата, че ми те бутне и ќе мораш да одиш и на испит... ќе те фати пет пати да плаќаш и да се замараш... :)

Туку ДК... ова значи во бусовиве наши абе секој пат ново искуство, авантура да не речам...:facepalm: Седнав на крај од бусов и имаше една типка што си седеше на крајот... и си седиме таке едно 2 станици и кога гледам типкава си извади шминки и огледалце(огледалце кој е најотиден во бусов:D) си се нашмика фино лепо и пази си извади парфемче шкрап, шкрап си се напрска...:confused: абе цел бус засмрде, не се дишеше... и одма после тоа си стана и си се симна на наредната станица... барем да почекаше надвор да се прснеш да му ебам мајката:tapp:... И то...

Кој колоквиум ти е...? ако ти е прв ондак финта ти праи, ке ти даде да го поминеш и вториот ама за третиот ќе ти рече дека мораш бодови да надохнадиш и тука ќе те фане во мрежата, че ми те бутне и ќе мораш да одиш и на испит... ќе те фати пет пати да плаќаш и да се замараш... :)

Туку ДК... ова значи во бусовиве наши абе секој пат ново искуство, авантура да не речам...:facepalm: Седнав на крај од бусов и имаше една типка што си седеше на крајот... и си седиме таке едно 2 станици и кога гледам типкава си извади шминки и огледалце(огледалце кој е најотиден во бусов:D) си се нашмика фино лепо и пази си извади парфемче шкрап, шкрап си се напрска...:confused: абе цел бус засмрде, не се дишеше... и одма после тоа си стана и си се симна на наредната станица... барем да почекаше надвор да се прснеш да му ебам мајката:tapp:... И то...

Втор колоквиум беше ова, немаме трет :) Положен е предметот

Драга, гнетам чоколокум во ова време и да ти кажам право ич немам грижа на совеста :cool:
Vezilke, kaj najde ckokolokum?

DK, sea ke gnetam eurokrem so apple pie posto neam vanila sladoled za odozgora, a onaa Vezilkana me zaeba so blakceno i mi se prijade.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom