Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана...

... денеска научив интересен факт за животот и интеракцијата помеѓу луѓето. Ако пред некој се правиш дека знаеш нешто и делуваш самоуверено, дури и да не знаеш речиси ништо, соговорникот ќе мисли дека стварно знаеш све, повеќе ќе те цени и самиот ќе ти ги даде одговорите кои не ги знаеш. Ќе биде интересно кога ќе го практикувам ова и понатака у real life, и ќе го навежбам да бидам уште поумешен у тоа за да не добијам backfire. Интересен хак во животот кој требало порано да го научам... but it's never too late :)
АПСОЛУТНА виситна!

Драга,

Декември не е мој месец. Без разлика на целата еуфорија тој не е мој. Имам желба да добијам честитка, но по пошта со маркица на неа. Одамна не сум добила. Ко мала 2- 3 пати на ден го проверував сандачето да видам дали ми прстигнала некоја. Но тогаш дури и мојата комшивка од први спрат ми пракјаше по пошта. И секоја честитка имаше своја приказна. Сега честитањево преку интернет е некако без душа...И бев добра драга моја годинава така да му пренесеш на Дедо Мраз:P

ДК, јас ко од спиење да сум станал ........ мореееее, ДА, на раб че сум идел :(
све ме мрзиииииииииии, ич не ми се иде на раб, ја би во кревет да си останам:place:

Коцки дизајнирам, ај тоа во ред него се нафатив и спонзори да барам да се направат, а бе не сум салам ти викам јас ти не :icon_lol:.

Го мразев, го мразам, и секогаш ќе го мразам... животот. Незнам, то ми е у крвта изгледа.

Драгице,

Денеска не знам што ми се случува со шеќерот, во буре со 100 кила чоколадо да ме фрлиш, со чиста коса ќе излезам после пола саат. Само што бапнав две парчиња чоколадна торта со цели лешници и карамел, пред некој саат два еклери и една тулумба, а на работа во недостаток на нешто подобро, цел ден голтав од оние малине шеќерчиња за кафе. И замисли, сега ми се јаде малку житце од Крин .... а немам. :(

draga kajgana kako da gi trgnam ovie ukrasive gore sto svirat posto zivci mi iskinaa koa ke gi cujam sakam da go frlam laptopov od dzid

Кајган - до сега сум мислел дека има само еден господ,
за на земјата и на небото,
но сум се излажал имало уште еден,во Кајгана
кој решава,што може што неможе - Господ ....

Д.
ако му направиш добро на човек веднаш ќе го заборави, ако му направиш лошо ќе ти го памти довека!
ова изгледа кај мене е обратно :unsure: човек да ми направи најобично добро, пр. да ме земе в кола од град (ако живее кај мене во близина) и да ме однесе до дома, ќе се чувствувам должен кон него цел живот т.е. и ја додека не му направам нешто добро :unsure:
знам и самиот дека сум будала и дека вакви ко мене нема на светов. мора да се менувам, да вртам нов лист и да не се заебавам повеќе.

Knigi sto bi gi preporacale be.
Koj cita knigi uste ne znam. Sigurno nekoi teski hipsteri, wanna be 60s :D
Knigi za rodenden mi dadoa lugjevo. Do tolku li be na kniga covek licam? Hahahahahah :D
Bas ne! Bas sum legni na trosed I ne se mrdaj dodeka ne zavrsi the thing.
Sto zapnale, knigi pa knigi.
Pa duri I notifikacii od tema sto ne ja ni citam...
Knigi sto bi gi preporacale...
Moze "modni kombinacii koi bi gi preporacale"?
Od taa tema dozvoluvam notifikacii.

Knigi sto bi gi preporacale be.
Koj cita knigi uste ne znam. Sigurno nekoi teski hipsteri, wanna be 60s :D
Knigi za rodenden mi dadoa lugjevo. Do tolku li be na kniga covek licam? Hahahahahah :D
Bas ne! Bas sum legni na trosed I ne se mrdaj dodeka ne zavrsi the thing.
Sto zapnale, knigi pa knigi.
Pa duri I notifikacii od tema sto ne ja ni citam...
Knigi sto bi gi preporacale...
Moze "modni kombinacii koi bi gi preporacale"?
Od taa tema dozvoluvam notifikacii.
хејташ книги? о.о
you nigga just lost respect around here

едит: Треа да спијам а си играм курот глеајки серии ко мрднат.
Фала и кај вас.
Од кај бањите горе.

едит2: Од сеа се дружам на форумов само со оние шо знаат шо се црвенки. /хејтер

Ај нека дојде веќе таа Нова Година, да вииме шо ќе се дешава. НИШТО нема да се дешава. Исто како сите други скапани денови. Пијани фаци, wannabe пијани фаци, голи цициња, флаши, чаши, Рудолф на шипка, бившата се лапа со Буњамин и на Дедо Мраз му ставиле дрога во хероинот.

А да, и паднав денес од мотор, па малце сум потресен.

како не

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom