Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, само ќе речам fuck!
Најмалце очекував дека најдобриот другар ќе се обиде да направи нешто повеќе.
Невозможно е да има такво нешто меѓу нас, и он го знае тоа а сепак се обиде. Се надевам дека ќе го заборавиме моментов..

Друго, нека заврши неделава и после дома нема да ме видат :icon_lol:

Драга после вчерашната вечер една работа ми стана јасна.

Тоа е дека вистинска љубов повеќе не постои. Јас бев единствениот од цело мое друштво што сеуште веруваше во неа, што како слепец се надеваше дека сеуште постои, но и таа мала надеж што ја имав синоќа ја изгубив.

Навистина се потрудив, го дадов макисмумот, но се истрошив, едноставно се истрошив, не знам повеќе што да направам.
А ја сакам, навистина ја сакам. Колку и да звучат излитиени овие два збора, сеуште се премногу моќни.

Денеска лош ден, недела, станав покасно го затекнав малце сонцето што грееше, но ни тоа не помага. Недела не треба да постои како ден. Среќа утре не полагам, тоа дури во среда, а тогаш полагам Математика :(

Се да се собере, пораз ќе остане.

Тоа е Драга.

koga-nastavnikot-ke-te-prasa-nesto-pa-ke-go-napise-odgovorot.gif

Кајганке ма,
неможам да им ја разберам потребата на луѓето од фалби
ИЧ...ама стварно :(
се прашувам -ЗОШТО мораат да ги украсуваат терасите од становите од надвор-
разбирам да се куќи - па си го украсам дворот(двор си е мој си е) - АМА теееееераси:eek:
за КОГО(сигурно не за себеси и за домашните) туку за народот
пту да ти..... искомплексираните :mad: а гарант дома немаат нит елка:coffee:

7160cc8589.jpg

--- надополнето: 23 декември 2012 во 19:34 ---
Драга Кајгана,
По се изгледа дека ќе ти откажам љубов едно одредено време, то ест ќе идам офлајн.
Ама не се секирај не е до тебе, ти си ТОБ(П), јас не чинам.
Крајно време е да се посветам на наука и да си читкам книгички.
Од друга страна па, I'm too old for this shit. :(
I'll be back when I'll be in the mood to jiggy a little bit.
See ya, my dear.
нееееее, бе:eek:

кајги мора да се испразнам :mad:

значи г-ѓо Крочи,
еби си мајката и ти и твојот ебен стан!! Само една работа знај: ко ке се тргнеме од станот, уствари пред да излеземе, ке се иссерам тука внатре на подот и така ке ти го оставеме оти ти гнасна курво за 100 ебени евра јадеш гомна додека тава шо тука е цел ѕид излочкан а ние пред тоа бееме го бојадисувале добро е нели? и уште нешто: ке те носам толку многу у пичку матери шо нема да знаеш как да се врнеш назад!! Курво гнасна!!!!!!!!!!!!!!!

Драга...

само да ти се пофалам, се сликав прееска
<--- глеаш што сум убава
Плус на одмор сум во Сасралија, таму е лето. поз4е

Дај бе да идеме у Сауди Арабија, ОАЕ, да се бутнеме со некои шеици, нафта мафта .. Бизнис да развиеме, да млатиме пари.. Љубов ми зборат, емоции, китење елка, колачињата на мама.. цц

Драга, биваше ли од сите земји на светот да се родам во оваа вукојебина ? Ми се повраќа предходниве денови од грозната агресивна пропаганда, ми се повраќа од медиумите, ми се повраќа од едноумиево и простиов народ што сфаќа здраво за готово се што му се сервира. Ми се повраќа од рекламине што трештат од телевизорот на баба за кој патем и реков дека ако видам уште еднаш вести на Сител и го чујам грозниот глас на Латас, ќе го исфрлам надвор. Неможам да се вратам во колосек, осеќам како психички не онеспособуваат, не отупеа ни ебаа матер, и цело време мислам дека неможам да променам ништо во врска со тоа, и сум осудена да остарам овде со ваков лоботомизиран народ.:sick:

Ако уште еднаш ги слушнам вестите на Сител, следна станица ќе ми биде Бардовци дефинитивно!!! Али татко ми мора по 100-ти пат да ги гледа, по што приморан сум да ставам слушалки и да си ја растурам фризурата (лжам немам коса, и таа ми падна од нервози :icon_mrgr: ), притоа да ја пуштам до даска првата песна која ми се појави на јутјуб ЕО ЕО Ања брк ветерова!

Решив да го продавам мојот глас за престојните избори:
-Почетна цена за глас за градоначалник на Скопје 2 500 денари
-Почетна цена за глас за советничка листа на Скопје 1 500 денари
-Почетна цена за глас за градоначалник на мојата општина 2 500 денари
-Почетна цена за глас за советничка листа на мојата општина 1 500 денари

Заинтересираните страни кои се новорегистрирани на форумов ги очекувам да делат понуди по приватна порака.

Немојте глас да чујам за Северна Кореја пошо на исти пат сме да ги престигнеме со пропагандата!

Е така.

Ме прашува сестра ми шо филм да земе за гледање вечер, јас и' викам земи го најновиот Бетмен со Ен Хедауеј :cool:. Се враќа после пола саат дома со цртан филм .... :facepalm::facepalm:

Во вакви денови ми се плаче што ја нема опцијата за клонирање или копи-пејстирање, само така ќе можам да постигнам да сум на 100 места од еднаш...:unsure: Успешно избегавам негативна енергија и такви луѓе и топ ми е иначе, си свиркам...:свиркам:
Али за ова првово шо го кажав многу се нервирам...:(

ДК,

Три настани вечерва, луѓе плева. Резултат = итна потреба за интроспекција.

1.
Perhaps this final act was meant
To clinch a lifetime's argument
That nothing comes from violence
And nothing ever could
For all those born beneath an angry star
Lest we forget how fragile we are.
(c) Sting

2.
It's only a lifetime.
(c) Pink Floyd

Поздрав.