Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, еве идам од генерациска средба од средно, веќе седум и пола година поминаа и конечно за прв пат можев да учествувам. Предходно ги врвев зимските празници во Македонија но сега тука сум. И што да кажам, не беа сите дојдени што и воопшто е нормално, но сепак се собравме баш старата екипа, супер луѓе како да не сме биле разделени. Интересно беше да се муабетиме, кој што како направил досега па испадна кој доктори кој адвокати кој политолози, кој професори итн. скоро сите веќе се завршени па можеби ќе потребат некојпат во животот. И сите си се тешевме, не сме се смениле па ија гледаќи во луѓето си помислив дека скоро сите си се исти ко пред 7-8 години :) Кога ли поминаа овие години? Страшна работа, но преубаво што сретнав некој луѓе од средно, навистина ми недостигаа :)

Кајги

Денојве некако беа исполнети со глупости, а и по малку испаднав бич, нажалост. Се надевам дека кармата нема пресурово да ми врати :)
Успат, само сакам да шетам, книга поретко.
И не ја мразам математиката, туку само колоквиумите.

А од убајте работи, викендов уствари супер си го поминав :)

Добра ноќ. Успат, многу ти ги сакам новогодишните украси на скинот, ептен се кјут!

Kajgiii najdov kanal na kabelska sho dava ubavi crtani <3, od sabajle gi davaa Ed, Edd and Eddy i The Grim Adventures of Billy and Mandy.

I am one happy kid kajgiiii.

578936.jpg

kajgi koi goveda gi glasame be kajgi
mamicata i na ednite i na drugite na cirkus lici sobranieto frlaat sve
ne se zdravi
se smeetaat za elita pari neznaat kolku imaat i zasto kafeto posabajle ne im bilo blago se derat vikaat urlaat a dodeka nekoj edvaj krpi den so den...
pak ke ima i penzii i se ke si tece normalno samo mora cirkus da ima
a najtragcno mi e kajgi toa ovcite
so izlegle i ke se potepaat da go ispusat na branko i na grujo
tolku li ima nesposoben narod sto ceka od drzavata ova pokazuva kolku sme invalidi i kolku nesposoben narod ima tuka kade sto partiskata kniska im e se vo zivotot
lazi jadi i zivej na drzavna smetka i von\redno koa ke ti se javat od partijata odi mrzno se na -50 ako treba
partijata e bitna ......
frlaat sve sto ke im doe pri rakasve im ebam i oni ke ja vodat makedonija napred a za zimiskite odmori koa ke dojdat koj svajcarija koj na bansko
tie pari sto vikaat deka gi potrosile za ovie nekolku denovi da gi dadea vo dobrotvorni celi ke ja obezbedea pola makedonija so greenje ali ne ednive reklami branko e kriv za sve u drzavava
a drugive grujo ja vodi zemjata u propas
a ovci od dvete strani OVCIIIIIIII
NENORMALNI NEKA SE POKAOLJAAT SITE DO EDEN GADOVI
'

Драга вчера го добив најубавиот подарок годинава :vozbud:

photo.JPG

Најновиот албум,топло им го препорачувам на сите љубители на рок музиката иако албумчево се тресе и од добри рифови и метал дисторзии.Дечкиве одбиваат да ме разочараат,секоја година се се подобри и подобри.Ајт доста ги фалам,еве ти ја песната заради која ќе ме избркаат од дома затоа што буквално ја отеков.

Боже,ненормален народ...На телевизор-политика,на фб-политика,надвор луѓево-политика,у школо-политика. Шо се вика,до вчера на млеко мирисаа сега политика ќе расправат,ќе бистрат и они вода. Криво ми е шо на 21 не беше крај на светот,бар ќе се спасеме од вија глупости. Нека се гонат и едните и другите,ама додека има овци за стрижење(читај:народот),ќе ги има и нив. П.с. фали подфорум политика на форумов :D

Ми се темни пред очи коа глеам "Албанци" у наслов на новоотворена тема.
Само за тоа се дрнда на форумов ебате.

Драга.
Преку к*р више, преку к*р и од Бранко и од Грујо, преку к*р од ЕБАНАТА ПОЛИТИКА. Го поделија нараодов бе све им е*ам да им е*ам. И овја кучињава, место да ги двојат, пушти ги бе нека се испотепаат меѓусебе, нек си е*ат мамицата.
Кај к*рац беа истиве у април на протестот за убиените деца ? Или тогаш им забранија големите им воѓи нивни. Полоши и од Египет станавме бе.

ДОСТА Е !

Е овој е тој европски дух, сакаат во Европа и вака ќе стигнат. Без НАСИЉЕ, нема Европа.
Сеа Европа ќе види и веднаш у ЕУ ќе ги викнат, преговори не се потребни!

:tapp:

Драга

Се враќам денес накај дома, и поминувам покрај една зграда и гледам на втори спрат, луѓето си накитиле елка на балкон :facepalm:
Па можеле да ја накитат и пред влез ако не.
Работава еј видете имаме елка и најубава ни е. Ебате тикварите ебате.

Друго, фатив вести случајно и ги гледам како се буткаат, тепаат, пцујат, викаат едни на други. Искрено ми се одмили што живеам овде, да го завршам факсов, заминувам и ни на сон нема да ми текне да се вратам овде.

Срамота е, луѓе гинеле за оваа земја.

Среќа што сега неможат да видат што се случува во неа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom