Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
leandra тоа само Македончето си има створено стереотипи кои ги шири дека странците се ладни, не знаат да живеат, грди се, лажат, спијат на таван а тоа е најубаво, најсмешно и најинтелигентно. (y)

Спиев 9 саати, се нема случено ова можеби 4 месеца, максимумот ми беше 6. :confused: ако во прва мислев дека поглуп испит од физика не постои, се сретнав со веројатност и статистика. Ова е врвот! Нека земат нека се фрлат во една река тие што го смислиле.

недела, прва смена на работа. у ПМ, ке си пукнам. камо среќа да полагав веројатност и статистика (y) ќе си играв со бројчињата. вака гледам една глупа серија магацин13.

Драга Кајгана,
По се изгледа дека ќе ти откажам љубов едно одредено време, то ест ќе идам офлајн.
Ама не се секирај не е до тебе, ти си ТОБ(П), јас не чинам.
Крајно време е да се посветам на наука и да си читкам книгички.
Од друга страна па, I'm too old for this shit. :(
I'll be back when I'll be in the mood to jiggy a little bit.
See ya, my dear.

Драга,
Денес иста песна станувам сега прво станување имав прашање од татко ми колку души ќе каниш на роденден ми го поставија прашањево и мајка ми и брат ми во истите 10 минути значи поглупо станување неделава здравје.

Кајги,
денес подготовки за колоквиумската недела, правење семинарски и учење. Се надевам дека во еден ден ќе успеам да ги завршам двете семинарски, па да можам од утре на раат да се спремам за колоквиум. А германски ветувам дека после нова година ќе седнам сериозно како никогаш до сега да научам, не бе не ми става тој предмет на квадрат. Иако не е страшно првпат после 3 години да презапишам предмет, ама нема да дозволам.

пс денеска конечно објавија резултати од превод англиски што го полагав пред 2 месеци. Ајде бе таа професорката 30 тестови 2 месеци ги прегледува. -.-' Нема везе паднат сум, за малку - бод ипол. Гајле ми е , иако моите проценки беа ако положам ќе биде за малку, а ако паднам ќе биде ептен дибидус со ниски бодови. Ете за малку сум паднал, а знам зошто ... ах тој спелинг :D

Ајде поздрав и убав ден Кајги :)

Д.
синоќа беше тоа што беше...........
сабајлево кон 4-5 кој знае кога сум дошол и кој знае како сум дошол. станав крај 13 и нешто затоа што ми се одеше во вц и не ми се спиеше повеќе туку ми се вртеше (и уште ми се врти), па немаш појма колку слатка беше водичкана сабајле.
за еден другар не знам ни дали дома е појден оти сеуште не е достапен :pos: не е за смеење работава ама.......му турија пепел во пијалакот и ги остаи цревата во вц :unsure:
ок како и да беше, не дека ми беше роденден :love: , мислам дека сите си поминаа убаво, расположено (онака пред новогодишно), малку од повеќе пијано, разиграно......
:pipi:

Не може лајна да не изедам :icon_lol:, ајде изгледа ќе бидам во организационен одбор на една манифестација, голема манифестација :icon_lol:.....

Дизајнот е супер уште да ги направиме знамиња глава боли нема од таков тип и таква големина во Македонија, вика телескопски, не бе му викам на стап :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Му објаснив на алуминиумска цевка од оние малите за огради шо се, лесни се и тој шо ќе го мафта ќе му биде лесно :icon_lol:.

Leandra!
толку се воодушевува на таму некоја нова туѓа средина,
та дури ни збор-два не кажа за Цитро-како е,
поздрави го од мене,ја врши ли добро посакуваната работа.
(незнам ова име со црвено како го обележувате,+мајмунче)

Драга Кајгана

Сакам да упатам специјален поздрав до сите Влаевчани на форумов со песната: "Stay in the Ghetto".

:)

Forrest Gum.
што убаво сонце не огреало денес,
светло,топло наше Македонско сонце,
на наша земја - татковина слободна,
О, колку и Рацин сакаше тоа да го види
О,колку се радуваше на таа борба за слобода
но не му дозволија, не дочека да ја види.
Вечна му слава на нашиот Рацин.
(до вечер,уште колку ли пати ќе го прочитам погорниот текст)

kajgi kako sme deneska izmrznati od novogodisnata euforija, majka mi kujkata ja prevrti generalno
na zenskive mu e mnogu vazno elkata tie da ja ukrasuvaat.
pocnav pak da treniram,nek se ugode I se nadevam deka nema da se otkazam ovoj pat :D

А читам leandra и солзи ми течат......

ее да знајш драга дека на кока кола и дрнгалашки бев таму,оти само појадокот му го јадев (шунки,чајни,па ќе наредат 4 вида кашкавал) а ручекот им беше како на кучето ја шо му давам....смрде нешто на италијанска храна булшит.

еее....па каа че ми текне у тоа возот (1 пат таму се извозив у воз ) па гледаш лево-десно,се чудиш,па зборува нешто (кој кај да се симне де).....а ја virgin и се чудиш знајш како е :icon_lol:

дури и асвалтот не е ист каа нашиот.... :pos:

ок....доволно е ....

п.с. пушти разгледница ......:pipi:

Драга,

Колку убаво чувство кога ќе излезе на виделина нешто на што си работел со месеци, а си го планирал со години....неописливо!:)
Плус, исполнета ми е долготрајна потајна желба од дедо Мраз заедно со шампањско, прегратки и убави желби од најдрагите луѓе. И сето тоа во само еден ден, милина!!

Остани ми весела за празнициве како што сум и јас денес;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom