Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Добро утро мили народе! Анима Мунди има една скромна молба до вас...

Доколку дома чувате женско куче/ маче, а сметате дека не би можеле ниту сакале да чувате уште 10 нејзнини потомци (куче/маче раѓа од 2- 10 мали- некогаш и повеќе), ниту имате каде да ги подарите- уште денес да закажете СТЕРИЛИЗАЦИЈА за животното!!!

Ставање на кутрињата/ мачињата во кутија до контејнер како ѓубре НЕ Е ХУМАНО! Т
оа е ѕверски зошто тие не се отпад туку ваша грешка што не сте го стерилизирале животното!!!

Од сега натаму ако најдеме животни фрлени како шут покрај контејнер ние ќе ги направиме сите потребни испитувања за да дознаеме КОЈ ги фрлил (отисоци, сведоци). По испитувањето оној кој ги фрлил КАКО ЃУБРЕ ќе треба да плати ПАРИЧНА КАЗНА! Ако НЕМАТЕ вишок пари за да плаќате казна- ВЕ МОЛИМЕ СТЕРИЛИЗИРАЈТЕ ГО ДОМАШНИОТ МИЛЕНИК!!!

Oвие се ретардирани жими се.
Шо не шета по светов.
Драга отидов јас да спијам, доста ми е од вакви гомна цел ден.
--- надополнето: 28 ноември 2012 во 00:55 ---

Море си дојдов дома на кај 20 часот и бидејќи не планирав контакти со други човеци се натуфтав месо со кромид. И сега со сиот ум зедов да пијам млеко со какао, за ништо не го бива ........

Драга Кајгана...

... не можам више, при крај сум на нерви. Прво никако да фатам спортска више у пм, али ај тоа ќе го прежалам и онака ако не играм спортска на некој мочан сок ќе ги даам парите и онака ќе отидат.

Второ ги мразам многу глупиве курви што преовладуваат у мојава околина. Само јадат лајна за феминизам, полова дискриминација, како се они обесправени и како треба се да биде еднакво, а коа ќе дојде ред да се носи или пренесува нешто што тежи поише од 2 кила: "ајде маашкиии!". Кога треба да се организира некое искачање, пошто се глупи и не знаат ништо да напраат ко што треба: "ајде нека организираат машкитеее!". А да ми го зацицаш курво? Да ти се мочам ја у Бијонсе и у нејзините феминистички woman power срања. Се прават пички пред залижани педерчиња што секој викенд имаат сепаре, а пред другите се курчат само, освен нормално коа им треба нешто. Фала богу сум еден од ретките машки што у 2012 не им помогнал на такви курвештии на било кој начин кога им требало некоја помош и горд сум на тоа. Денеска ми излезе бесот на површина па на една свиња дебела шо заедно со нејзините курвински другарки им се смееја на сите шо ќе утнат на баскет и викнав "ПУШИ МИ ГО" пред цел клас. Убаво се осеќав и ќе продолжам да практикувам слични мерки за разлика од овие другиве мои алфа мажјаци шо се пичкаат да им зуцнат на женските да не им замерат после. Машки пички ебате. А како се створиле волку голем број курви бе, мајката да им ја ебам, едно од седум девојчиња асално денеска у средново едвај се наоѓа, ебате процентот. Едвај чекам да ја истерам годинава и да не ги глеам више у растојание од 10 метри од мене повеќе од 6 часа дневно... курви скопски невоспитани, да знаат вашите дома какви курви одраснале...

Кајгано,
вечерва сум така малце како потресен, па и глава ми чади. Интересно знам, ај лека ноќ.

Draga Kajgana, reshiv da se penzioniram i da ostavam mesto na pomladite (Io Sono, Syn, wot, Bene, Iko_Tricepsot, itn..) da ne sum kako Zaneti da si neam usul i sve toa, i se macham da go brisham juzerot ama ne se brishe be, eve veke vtor/tret den, pobarav pomosh od nashiot admin Acid ama izglea on ne saka da si odam pa neshto mi vika chekaj/mekaj (yeah Acid, i dare you)...

Ne deka ke prestanam da chitam i voopshto da go posetam forumot i da se ufilmam kako poveketo luzeri koi begat (taka gi vikam ja mozhe ne se) demek eve porasnav sea, i am to good for this forum (posho nkogash nema da sum too good for this shit) nego mnogu loshi makedonci be ima :D iskreno... onaka kremot na loshite makedonci si lechi frustracii na ovoj forum, a mozheshe da prat nov forum i tamu da si pishat i da ja ostavat na raat kajganava, ama ne... najlosho e shto ne samo loshite makedonci tuku i tie malku albanci so internet doma i tie dojdoa tuka :D pa ni oni ne se neshto podobri od ovie... pa politika... ehaa :D <3

Ke dojdam so podobar nik nekogash, koa ke sum so deca i sve toa :D :D koga ke nema "shiiiptariii beee incesti bee" ili "maqeeedoniii nemate drshafa nemate ime nemate nemate" i/ili koga ke go trgnat Misirkov od moder <3

Acid, ova ne planira da stigne ni na gmail ni nikade, taka da i know you got the magic stick, make it happen hater <3 :D :D

Еи тапа.

Кајгано, знаеш како изгледаат 90% од женскиве што се сликаат за на ФБ, Инстаграм и остали кочоперашки нет места?

A8EVuBnCcAATaB3.jpg

Драга,

Крајно сум изнервиран од луѓево.Не можам да се помирам со фактот што сите ние Македонците си седиме мирни спокојни додека системов не ебе.Не можам да се помирам со тоа дека луѓе бореа и гинеа за подобра Македонија.Како сите да ја заборавија онаа 2001,кога секое второ семејство со плач го испраќаше својот маж(татко) во војна.Кога сите тие заедно таму се бореа за да имаме мирен живот и се да ни биде овозможено.Се бореа за другите понатака да не мислат на своите деца кога ќе ги пуштат на прошетка низ град дека ќе им се случи нешто,дека ќерката ќе му биде силувана од планинци или дека синот ќе му биде избоден со нож.Седам и се прашувам за што се бореа тие луѓе,за што гинеа ? Многу семејства се оштетени од таа војна и никој не му текнува да размисли како им е на тие.Како им е на луѓето кои што изгубиле некој најблизок за општото добро на сите МАКЕДОНЦИ.Тие се бореа за подобро,а не снајде полошо.

Стотици изгубени македонски синови,за да некој профитира на овие мртви души.

Ние што правиме сега ? Дозволуваме овие истите што ги бркаа нашите татковци да не ебат без ниту тронка грижа и на тоа истото да наидуваат на поддршка од наша страна.Време е да се свести народов и да сфати дека иднината на Македонија е во прашање,дека нивната иднина и иднината нивните деца ќе биде фатална доколку поќутат уште малце.

Разбуди се Македонијо пред да биде доцна,пред да ни го зададат и последниот удар.И никогаш не заборавајте што направија тие луѓе во 2001 и дека не починаа за да ние денес си го ладиме додека другиве ни ја ебат мајката.

Македонија е наша татковина,и само наша !!!

Д.
конечно сфатив дека треба да се живее во сегашноста. не треба да се испуштаат овие убави или (по) не убави моменти.
не треба да се живее мислејќи на иднината или мислејќи како било/како требало да биде во минатото.
одвреме на време забегувам и знам и тоа убаво да испловам во минатото. ставарно имам многу убави моменти од минатото и убаво е човек да се присети чат-пат ама ако завдлабиш и тоа знае да биде лошо.......

Кајганче!
Леле колку сум нервозна.Пукам еј, пукам!
Не верувам дека некогаш сум била вака извадена од кожа и накострешена.
Полош ден од овој амин.
Што е најтрагично, утре полагам, и тоа дополнително ми ствара притисок и ме буцка.
Едино што ми доаѓа на памет ми е да си речам: "Заеби Мартина, здравјето е побитно од факултетот", али тој пусти инат не ми дава да дигнам раце... Ќе ме разболи некој ден.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom