Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Born-to-party.jpg

Fuck it !

драга К.
вчера седиме кај другаров играме heroes 3 некоја глупа мапа, абе да неможиш да мрдниш од островот, тапа партија и оп од нигде никаде излегува еден херој прејак, и право на главниот херој на другар ми и тој одма
enjwk.jpg

и ја исклучи играта и гледавме нешто стрипчиња :)

Стигнува автобусот во Штип и кондуктерот вика:

Почитувани патници, стигнавме во Штип.

Кој сака да си купи бурек, нека купи.

Кој сака да оди у WC, нека оди.

Кој сака да заврши факултет, нека заврши... Тргаме за 15 минути!

Ах, оваа моја, убава земја!

Да ти ебем и градот и све,да не моеш дома да си дојдеш покасно од 10 сат,кучиња ќе те изедат.Зар нема некој задужено да ѓи собира џукелеве, што шетаат по улицеве,и после некој ќе ми рече греота биле,море:mad:,ако се греота земи те ѓи дома,ебаве тоа.

Ја помниш ли санката која макотрпно ми ја правеше? Берењето на грозје заедно...Дури така и ме викаше грозјенце...Нашите чоколади. Прегратките кои траеа по 10 минути на секое мое доаѓање на поседок и оние дупло подолгите на секое мое одење. Приказните кои најчесто немаа крај бидејќи секогаш заспивав пред време. Како знаевме да ја изненадиме баба со приготвен ручек? Поминиш ли ? Зошто јас помнам се... Во име на сето ова издржи дедичко !

Др. К,

Ја користам оваа прилика да се рассонам (со две „С“ ли се пишува?) и да ги пофалам дечките на форумов: ем шетани, ем учени, ем паметни, ем домаќини! (y) Знаат да готват, перат, пеглаат, и флеки да отстрануваат!
Момите што гледаат, не знам! :pipi:

пс: во дечките што ги нафалив не спаѓаат кривите дрва на кои им е крива не само жарта, туку и педери, и мажи, и жени, и странци, се!

Драга Кајгано.

Се секаваш ли на емисијава?
Еј какво детство имавме :icon_mrgr:...Абе да ти е мерак да седнеш пред тв и да ги изгледаш во еден здив.
А денес тоа што се случува е ужас.
Јас сум горда на моето детство,а верувам и другите се од тој период.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom