A
AnFem
Гостин
Не, туку многу паметна се правиш. И да ти кажам право можиш да најдиш начин да им помогнеш на тие луѓе или барем да се обидиш.
Многу сте јаки вие хуманитарците... НА ЗБОР.
Такви сНе. Лицемери и соросоиди!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, туку многу паметна се правиш. И да ти кажам право можиш да најдиш начин да им помогнеш на тие луѓе или барем да се обидиш.
Многу сте јаки вие хуманитарците... НА ЗБОР.

.

Стоиме во градината, а околу нас цвеќиња, секое цвеќе си имаше свое име, па баба ми со нерви како челик се обидуваше да ме нахрани со ‘‘ Ај сега еднаш лапни за Ленка, сега лапни за Сузана, сега лапни за Менка‘‘,
а до мене Диме, еххх Диме, (оригиналната верзија му беше ДимЧе), Диме ми беше мојот прв дечко, а причина за да тој Диме ми биде дечко беше тоа што кога одевме во колона по двајца, редовно јас и тој бевме едно до друго, дури и моравме да се држиме за рачиња, па од таа проста причина, тој автоматски ми постана дечко.
а таа ме гушнала некако малку погрубо, отколку онаа другата ученичка од нејзината лева страна или пак можеби мене така ми се чини
, не, не, сигурна сум дека и бев омилена ученичка, па можеби затоа така ме гушнала цврсто за да ја покаже нејзината љубов кон мене.
сино фустанче, жолти хулахопки и лакирани црвени чевлички, убитачна комбинација