Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Rumeni obrazi be :D
Top sum :D
A uste mi e istiot password :D
All mu loving mi e hit na denot :D
Baska denoive samo ljubovni animirani videa gledam I takva sum celata u love mood I zatoa ne vrakjam na niedno masko poso ako mi naprai muabet nekoj odma ke se zaljubam :D
Easy to charm sum denovive :D
Ama se drzam, gledam da idam u skolo povekje :D

Драга, јас од денес сум very proud owner of Nexus 7 и Тошиба за јапонски пазар! (Ќе се подмочав од радост!) Има и други поклончиња, ама ова ... :love:
Ај, да пробам да дремнам. :pos:

Questo silenzio dentro me...

Ти Клатенбургу низаеден, вие геј пингвин пару,ти тројко од Врба Стефанов, вие едноставни тестиси на Игорче Трпевски, вие неиструган паркету, ти куре со бубулици, ти КимКардашијанАкаПуткаПартаљава,вие флексибилна вероисопведке,вие геј патриотизму, вие исфристриран вибратору, хелп ми у моиве
неразрешени сексуални симетрии:

1. - " Да бе да, ја знам ја неа од порано, к' ца се, имам слушнато дека е СЛАТКОКУРКА"

* Слaткокурка е?

2. Две фуфици на постојка:

- " Дарлинг на диета сум, ти ибам и стрии и све. Све сум исчитала само едно не ми е јасно , дали сексот е калоричен? "

* Ја као невино биче, прашујем: је или није калоричен? Због зашто? Због заради то, да знам дали да почнувам или не?

3. Од скајп, од најубавите,најсекси,најлуди,наискрени кајганџики:

- " Тоа ти е бејб - вагинална манипуалција "

* Вагинална манипулација јет?

Би ја плеснал, мајке ми, ако не би ја плеснал:

П.с Пијам пивцак, македонско е жими све. Зоран Божиновски или Дракче? Зоки Фаци ( попушио курац) или Дракче? Сад или никад? Јсп или Евн? Рип Политико :(

Драга скренав
ми се заеба маусот и сеа морам да работам со овај тач падов заебан никако.
лелеле смотана работа, не сум ја за лаптоп.

Zz xD

Пер цело време да ти праеле дубари пред нос,цело време се да било превара,цело време да си играле курташак?

Пер многу клошарски би реагирал на времето..ми иде главата од ивицава на бирото да си ја мавнам.

Се почесто и почесто слушам коментари како сум бил променет ама на негативно,ама i dont give a fuck.
Мене ми е топ.

2 пати му оставам коментар на шиткачот од другар Karma is a bitch на статуси:- Леле коа ми треба никој нема ама глуп е он бе,не конта ништо. Од Панче дека е. :sleep:

epa ppl karma is a bitch stvarno :icon_lol:

п.с I love you Mary jane :D
п.п.с утре сум прва смена а пак си играм курташак :D

Zz xD

Драга, никој ништо не сфаќа :(

ata7yryg.jpg

Би ја плеснал, мајке ми, ако не би ја плеснал:

Не знам дали знаеш, но Грејс била во врска или имала интимни односи со сите членови на бендот освен со еден.
Не ми текнува само името на несреќникот.

Драга

Кафе, GNR во позадина, чепкање по интернетов и чекање да дојде 13:30 за да одам на полагање.
Од денеска ова ќе ми биде ритуалот за психички припремање за испит: Какво учење во 5 до 12, дотогаш ако не сум научил сеа ќе учам.
Wish me luck!!!

Д.
денес е еден од оние денови....тапа.
вистина е петок ама уште од сабајле се наопаку некако ми оди и не само јас туку и други ви викаат: шо си као збркан целиот денеска?? и стварно драга што сум збркан???
да си појам, да си се вратам во топлиот ми кревет и да не кажувам многу.

Драга...денеска сум одлично расположен, пред малку се прибрав од работа, си го сварив кафето, си пуштив музиче и си кулирам :гик:

Станувам сабајле глеам двајцата усташи ги ослободелие од обвинение за убиство на 1.960 срби и протерување на 220.000, а нашиов Јохан се утепа од дремење по хашките затвори да им ибам племето. Многу ме нервираат двојни аршини, ти ибам и европска унија и атлански интеграции и све.

Драга кајгана. Можеби е себично од моја страна што ќе ви ја плеснам сликава во фаца, ама ете, чувствувам дека така треба.

На ви продукт од војна

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/148421_305930582855582_1006598927_n.jpg

Овој кошмар го живеам секој ден. И боли! Ебено боли! Искрено се надевам дека барем на дел од вас ќе ви го сјебам моментот додека ја гледате сликата. Ние сме гнасни хипокрити! Поголемиот дел од луѓето се отпад на ова убаво парче, наречено планета Земја.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom