Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга...

Некогаш е навистина подобро да не дознаеш некои работи. Ок е да си се сомневал, длабоко во себе да си знаел, но се додека не ти е потврдено саглам, некако полесно е.
Башка начинот на кој што дознаваш...

Oficialmente soy un estúpida y debo poner un chicle en la frente, para que otros puedan ver la estúpida que yo era...:tapp:

Се на крај се дознава, се.

Кајго ма,
си го сакам животот. Стварно, многу.
Сите почнале да се мрднуваат, ама смешно ми е.
На пример, Бубу ми заспа во скут. За прв пат во 3 ипол години.
Старее и тој :D :D :D

Да те поздравам за добра ноќ, и држи ми среќа :)
919_284166778370534_1212454203_n.jpg

Draga, eve pak ke probam da spijam, ali sega prezemav merki - gi spustiv osiguracite sto ja drzat "vrskata" kaj TVto I zvucnicite vo soba. Sega da gi vidam neka mi vlezat da mi gledaat turski sranja.
Dzabe vcera pak spiev samo 2 saata, od 5 do 7, kaj ke spies, sestra ti koga vo sobata do tebe se ponasa kako stampedo od sloni da se vselilo. Aj, wish me luck da zaspijam.

Ми се ждригнуе една кока-количка од 2 литра ама вчера цревата си ги повратив па ми забранија...а цела недела неам г`тнато сок...... :icon_lol:

Драга, настинат сум

Грлово многу ме боли, а и носот од што ми е затнат неможам да дишам, тешка работа, но тоа е :(

Инаку чекам резултати математика, сеуште нема. Го знаеш она чувство кога си сигурен дека ќе паднеш на колоквиум, но сепак постои мала надеж и сеуште веруваш дека можеш да успееш, епа така се чувствувам.
Како и да е математика ми беше резервиран за во Јануари уште на почетокот, само сега чекам и официјално да видам, а како што тргнала работава, најверојатно утре ќе има резултати и ќе ми се расипе цел викенд.

Имам еден совет да им дадам на оние што сеуште се во средно : Не се запишувајте на Факултет !

Толку од мене сега за сега, одам да се акнам од земја бидејќи со настинкава моја нигде не одам :mad:

Кајганче!
Сеа коа ќе отидам на зумба, коа ќе се испукам убаво.. абе абе, едвај чекам! Ваква сум --->:vozbud:!
Завршив со полагања, доста беше улежавање дома и горење на мозокот.Сеа се враќаме на стара рутина:X3:.
Узбуџена сум нешто многу деновиве, и така.
Ај ч.

К,
Јас од денес официјално живеам во темница... literally...
Ми прегоре секоја можна сијалица во рок од два дена. Што е најжално, никој од комшиите нема скала да ми позајми, за да си ги сменам.... или немаат навистина или се чмарови невидени, а јас нели како провинцијалка немам право да се служам со нивните „скали“. Важно „изговорите“ им беа најјаки (мислам за тоа кај им се скалите) :)
Единствената сијалица што можам да ја дофатам е во купатилото, но нели Марфи е голем, па ми остана металниот дел внатре.. Сега ќе го вадам, ако ме тресне струја, кажете и на моите дека не сум се самоубила, туку дека сум колатерална штета на ЕВН. :D

драга кајгана, многу сум истоштена и омалаксана , се ме боли ама пак собирам сила да читам и да коментирам на форуми чунки немам шо друго да прам , денеска ми беше многу тежок ден и сакам да се одморам и да баталам се

Не сакам да звучам како прцлеста, розовка татина принцеза, ама стварно се разочарав од себеси! По ѓаволите со ајварите, скарите, тортите и другите вкусни храни! Облекувам блуза што ми беше широка, пука на мене... Крава! А некој умира од глад... :(

Саат и нешто читав некои работи на интернет и тоа за тема што не ми е баш омилена...
Се осеќам згрозено...Така ми е кога копам по работи што сум свесна дека не ги поднесувам...
Катастрофа...

К,
Јас од денес официјално живеам во темница... literally...
Ми прегоре секоја можна сијалица во рок од два дена. Што е најжално, никој од комшиите нема скала да ми позајми, за да си ги сменам.... или немаат навистина или се чмарови невидени, а јас нели како провинцијалка немам право да се служам со нивните „скали“. Важно „изговорите“ им беа најјаки (мислам за тоа кај им се скалите) :)
Единствената сијалица што можам да ја дофатам е во купатилото, но нели Марфи е голем, па ми остана металниот дел внатре.. Сега ќе го вадам, ако ме тресне струја, кажете и на моите дека не сум се самоубила, туку дека сум колатерална штета на ЕВН. :D
Не фаќај таму со рака, земи си моторцангла и тоа да не биди изолирана со цревце за вадење дворови...Ќе треба инаку два кубика граѓа да потрошат за ковчег со толкаво деколте. Имај милост за мајсторот... :D

Draga Kajgana, cum drops on her face and her heart beat.... <3

#ligavenje
#tesakamamaicelforummoradaznaezanas
#netikazuvamlicevlicedekatesakamnegotikazuvamdekatesakamnaforumisumpichka
#tesakam

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom