Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што да ти кажам на ова??? Треба да имаш премногу слободно време за да го смислиш ова. Во време кога Кјуросити ќе може да талка по Марс, сам да си се поправа и да си размислува, а ние да го гледаме на мобилен, во Македонија треба да се расправаме за основни работи. Ване, ако мене ми се мажи - ќе се мажам, ако не ми се мажи - нема да се мажам!

Драга, закочена сум била оти сум ја ставила сликава.
![]()
тое. немам коментар.

али некад стварно не знам зашто си трошам време и нерви, како што тргнале глупирањава во државава најдобро ќе е one way тикет од тука да се земе и да се заборави на се. Надвор посекако не ги есапат нашиве факултети 2%.Ја ги знам сите.Срамота ќе е ако кажам дека ги знам овие лево а не знам која е оваа десно?.
Коа више сте тргнале,ја ги знам сите освен црнецот(океј,него го знам како watch out,we have a badass over hereДрага, закочена сум била оти сум ја ставила сликава.
![]()
тое. немам коментар.
) и тој под него?
Аххх... не иде тоа така...ДК
Го мразам овој свет....... но се сакам себеси......

... 

ништо лично али тој шо ти рекол вака треба вака да биди третиранДрага, закочена сум била оти сум ја ставила сликава.
![]()
тое. немам коментар.