Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Убав ден како за понеделник.
Вест на денот: Ќе имаме можност оваа недела да го гледаме Трето полувреме .
Добро е и ние од провинцијата да се порадуваме малку.

Да, тоа е од филм. Нема никаква поврзаност со вистински настани.
http://www.history.com/topics/gunpowder-plot

Убаво е шо замараат со цитатот. Луѓето ќе дознаат за добриот филм и дел од нив ќе се напалат па и они ќе бидат во тој "FUCK TEH SYSTEM!!1" филм (позитивна работа)

Драга од дамна не сум ти пишал па ајде денес се решив.

Денес Понеделнички неделава ми почна прилично лошо, спиев само 3 саати, бидејќи од 8 полагав Математика, и уште не освестен отидов на факултет.

tumblr_md020btwJb1r1069oo1_500.gif

Нешто во овој стил....

Беше што беше доаѓа професорот да дели тестови, ми дава мене и кога го видов реакцијата беше

tumblr_mcsfpudnwL1rnkzkbo1_250.gif

Сега следува интересниот дел, решавам и стигнав до 3 - та задача, и кога ја прочитав знаев дека тоа е тоа.

tumblr_m6wqg0GP8I1r4vgwb.gif

Седев се мачев и пробував да ја пробијам со некои мои техники и математички формули кои што ги измислив токму јас, и кога видов дека не иде ми пукна филмот и почнав да се нервирам, и кога го видов професорот како влегува повторно во амфитеатар ми идеше да го направам следново.

tumblr_m9pjl07nHF1r0zvm7o1_500.gif

И на крај кога мојата голгота заврши и откако се вратив дома сум ваков, откако сфатив дека можам да добијам Нобелова награда за формулите кои што си ги измислував на колоквиум.

Потајно се надевам дека нема.

tumblr_mbkonqdokr1rv3167.gif

И така, ми се упропасти цела недела.

Како ќе му дојде реченицата „Макни ми се с курца“ во женска верзија? Така ми е. Многу ми е така!

Драга, те молам кажи им дека со даноци и казни не се стимулира, туку тоа се прави со додатна финансиска помош. Стимулација е да ти дадат пари, а не да ти земат. Многу лоша раја, многу! Па, уште и: ,,у Немачка го имала овој закон", АМА во седумдесетите, а што не каже каков бил стандардот таму во тоа време?! Оваа глупост ме извади од такт! Глупаци!
Ај, ќе ги гледам Арифи и Рада, само овие пудли може да ме расположат сега. Овие две квичат и си 'ржат ко кучки пред парење. :D

Денес бев на интервју за работа, по кузнајт кој пат во последниве 5-6 месеци, ми рекоја дека ќе ме викнат другата недела, ај баш да го видам то чудо.:rolleyes:

ДРАГАААААААААААААААААААААААААА!!! РЕШИВ АЛГОРИТМИ ЕДНА ЗАДАЧА!!! СЕГА УШТЕ ЕДНА НА СЛЕДНИОТ КОЛОКВИУМ И ТОА Е ТОА! :vozbud:
Извинете за големите букви, ама МОРАВ!!!!!

Draga Kajgana.....seushte nemozam da najdam prirodna plava azijatka......The search continues...

да се обложиме дека за 10 дена ќе ме додаде на фејсбук ? :pos:

газот си го препотив денеска,ногу се не културни бе мамата,зјапат како да не виделе испотен човек,а не гледат дека на огледалото ги пратам дека зјапат цц ц :icon_lol:

Медарството како движење

Медарството во Македонија како урбано хедонистичко движење нема конкретно дефиниран почеток ниту пак основач. Во својот најран развој се јавува како уличен термин за роба.
пр: "Бачкоооо, имаш од тоа медот? Дај ми да се залепам, да се напраам еклер."

Подоцна се стекнува со други значења, но во главно означува состојба на душевен мир и спокојство, дистанцирање од секојдневните обврски и грижи, како и израз на екстремно задоволство. Со ширењето на медарството, сè повеќе и повеќе значења се придаваат на медот во зависност од конотацијата.
"Ај да се медариме."
Ајде да општиме сексуално.
Ајде да извршиме дејство кое обајцата духовно ќе не исполни.
"Мед ми е."
Се чуствувам прекрасно.
Опуштен сум, зошто се е опуштено.
"Медарење!"
Моменталната состојба е исклучително задоволителна.
Оргија на медари.

Тињарство

Како олицетворение на Анти-медарите се јавуваат тињарите. Тие свесно, но понекогаш и потсвесно делуваат негативно на ситуацијата, и го принудуваат медарот да јаде бед, наместо мед. Се додека постојат медари, ќе постојат и тињари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom