Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, ги поебав сите пари и сега откако стасав дома ми текна дека требаше фарба да си купам :facepalm:

кајги денеска на вујко ми му внесов 220 кг бело грозје, му го растоварив, му платив на човекот и се расправав затоа што ме лажеше дека грозјето го давал 15 денари а на вујко ми му рекол 12-13 денари од кг.
е сега ако не ме покани на една чаша вино вујко ми затоа што прешлените ќе ми избегаа од грбов додека го слегував долу во визбата биче рата :)
си купив привезок за клуч од челзи, сега носам два од интер и челзи. кеф :)
поздрав до тебе
KTBFFH и FORZA INTER !!!!

Кејг`....добиваш стомачен оргазам кога едно камче у бубрег од 9 мм те јебе и се виткаш како полжав. Еве 2 дена премирам дома,и сеа докторката (ако може така да се наречат нели) ми вика ништо не ти е,сигурно лошо си се истегнал,или нешто со девојката си правел (хе хе тука ова пропратено со смеење),а ја мртов ладен пребледен се виткам. Пишман се сторив што тргнав туку ајде,оти ме натераа.

Незнам што учат на факултет и како им ја даваат таа титула доктор кај нас,ама ептен се тапа само кашлица знаат да откријат.

Драга , сум се изненадил вчера на што све се спремни жените. Какви тактики ми имаа скроено , само да паднам во замка , нема да ти се верува. А мене ич око не ми трепна, ништо неможе да ме испровоцира , барем не од нив ... Па уште денес ми викаат што ти е , денес некако не си расположен за дружба, како ништо да не било.

Денес сум ти некако down, ми се спие , не дека не сум наспиен ама пак што повеќе спијам тоа повеќе ми се спие , си слушам музика , повремено те посетувам да видам што има ново и така...

Драга, ќе ми се исполни ли некогаш желбата да си фатам женска шо ќе ја ебам и шетам од љубов? А последниов месец ни шетам ни ебам од љубов...
Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахахаха си ме изнасмеал да си ибеш векот !
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Чудно е колку можеш да се поврзеш со некоја личност, и покрај тоа што не ја познаваш лично.
Ах овај виртуелниов свет шо ни направи.

http://www.divianarts.com/50463

Поздрав мили мои. :)

Драга,два дена не одам на работа,јас која и на слободнит ден одам на работа?
не знам што ми се случува,од ден на ден неможам да се препознаам.

Утре т.е сабајлево си полнам шишенце од еден литар со црвено винце, го пикам в ранец и одам со автобусот посабајле на факултет. Стигнувам во 10, до 11:30 имам време лезетски да си пивкам. Да пробаме малку авантуристички, ми се скурчи трезен да слушам досадни предавања. Вака можи поинтересно че биди. :cautious:

Драга,

Фотографиите за мене не се само фотографии. Тие се овековечен момент, замрзнат дел од времето. Секоја со своја приказна одредена емоција. И токму затоа ги имам полни албуми. Некои моменти ми е навистина жал што не успеав да овековечам...

Кајгич :love:

Уште од ‘‘рани зори‘‘ знаев дека денов ќе ми е катастрофа, се чудам зошто воопшто станав од кревет. Требаше да го преспијам цел ден.

вино.jpeg

Ајде наздравје
Посебна здравица за сите оние што судат, без да знаат што, како, зошто:pipi:

Д.
вчера вистина цел ден бев дома ама затоа пак денеска од кога излегов во 12 дури во 20 си дојдов дома :icon_lol:

п.с. не сум вработен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom