Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Вечер лудило :D

Момент на вечерта кога им ги затворија вратите од Кино Милениум и лудиве почнаа Коледе леде да им пеааааааат:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ај може и ќе има видеа и гитла,утре сум дупла смена на работа а нз како ќе станам :tapp:

Денес кога станувам пионер,

давам чесен пионерски збор,

дека вредно ќе учам и работам,

ќе бидам искрен другар

и ќе ги почитувам родителите и учителите...

Дрога пу пу скраја да е!

http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=A101843C3728D341AC36614E5CFC8EFF

Помина времето на пионерите, на каубојците,на индијанците...

Маскенбалите - некогаш и сега...

10.png

25.05.1963 - првата слика ; 01.04.2008 - втората слика;

Шо ме сјеба, толку ма Кајгич? Зошо животот ми отиде толку у пичку матер ко кариерата на Трајче Манев после Осамен (шо би рекол еден твој бивш форуммџија)? А Кајгич?Зашто ја љубам? Зошто оваа шо сега ја љубам е толку ебено глупа за да го сфати тоа?

Песна за сва времена!

:place: Воткааа!

А и таа од некад ми недостига. Кратово колинг!

Ми недостига нејзиниот целулит, нејзините стрии, испукани капилари и рапави пети ко шетам низ улиците на Кратово!

Уствари заеби, ја опишував Анета Наковска...

Онаа шо стварно ми недостига е у Лондон бејби :(

А еве го нејзиното Кратово... Осамено, спурено, без ерекции, без неа...

Кратовски куќи

18.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

Ето, рекао сам!

Драга...

Се откажувам...

П.С. По аналогија на она- сакај се себе си, за да другите те сакаат, треба да се шмекам себе си за другите да ме шмекаат? :confused:

Добро бе пичка му матер, кога ние во оваа наша ебена држава ќе научиме шо е РЕСПЕКТ? Зарем Петре Прличко го заслужи ова? Велешко лоби најјако на кајганава, ама Велешаниве овој пат ја претераа!

66.jpg

Кајгич,,,

Неделно утро,
Викенд - таман човек ќе помисли дека ќе се наспие, максимално ќе се одмори, затоа што изминатите денови некој работел бетар од коњ и од никаде ќе се појави гром од ведро небо.:confused:
Баш денес, баш утрово комшијата решил да ги покаже своите DJ-ски, а богами и вокални способности и тоа на 152,86 децибели, да грми цело маало:facepalm:
- ‘‘ Комшија што е работава , грми цело маало‘‘
- ‘‘Е аку де, пол ден помина да се развеселиме МАЛУ‘‘
Додека ги водевме овие 2 простопроширени реченици, во позадина грмеше теткава, придружувана од неартикулисаниот вонсериски глас на мојот комшија.

П.С И ако по утрото се познава денот, :facepalm::facepalm::facepalm:

Еј,
I don't remember turning on the ignore button.:cautious:

Вчера ми рекоа дека сум чудна. Не знам само дали тоа беше комплимент или навреда.:icon_mrgr:

Welcome to the club, we've got jackets.
Комплимент е.

ДК,

Времето убаво, јас сакам точок да возам ама не можам.. the fucking proposal нема сам да се напише.

Д.
зошто ако се шеташ со другарка и случајно налеташ на тетка/стрина/вујна одма помисуваат дека ти е девојка? зар не може во оваа е*ана држава да постои другарство помеѓу машко и женско? :facepalm:
само да напоменам дека живееме во 21ви век. ај чао.

п.с. ако е недела, пак не се наспав како што треба. пак ме разбудија крај 11. ѓубриња.

Сите фешн пички господ ги тргнал од мојот град ги мавнал наа таму некаде брее....зошто ја тука оделен седам бре џизс :pos:

мароооо морииииии!!!.... д дд д дека ми е пал тото мори мароооУУ !? :icon_lol:

А ја така вчера едно 2 саата ги шитнав чекајчи го годо....не бе автобусот ! :гомце:

Наменето за мене беше дека на колешката и паднал таванот врз глава и затоа последици имала, и била премногу искрена :icon_lol:. А и шо го ебам и онака сум во фаза да не срамам јас да сум јас што мислам и што правам слободно го искажувам :icon_lol:.

ОООоооооооооооо а и турчинот малку да ме тажи :icon_lol::

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom