Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
ако детето од комшии уште еднаш ја пушти песнава, ќе го масакрирам и ќе ме има у весник. Цел ден ме умре...:нинџ:
Уште нешто... Што е со бугариве (намерно со мала) кај тебе? После толку години мислам дека е редно време да ги снема нив и глупите теми, кои се отвараат по 284163895159 пати.
Инаку, недела денес, најглупавиот ден од цела седмица. Требаше да отидам на роденден, ама некако ме мрзи, битно пратив луѓе кои ќе одат наместо мене. :)
Ај поздрав. Нема песна денес, недела е - ден за одмор.

Драга,

Ај да не те пука адреналин послее оваа :vozbud:

60233_411673852220667_1912775466_n.jpg

Ми го разубавија денот. :love:
Манчестер Јунајтеде мојот тим.Црвена е мојата боја.Олд Трафорд е мојот дом.Навивачите се мојата фамилија.И без разлика дали ќе изгубиме ..или ќе победиме.И без разлика кои играчи ќе дојдат,а кои ќе си одат Манчестер Јунајтед е мојата химна!:cuc:

Ми текна на една песна од Ацо Шопов, ако не грешам вака идеше:

Младост

Секоја утрина се будам млад како сонцето
што далгите но сонот ги позлатува.
Како успокојува таа младост
непрестајно раѓана
и каква надеж обогатува.
Но минат бргу миговите на утрината
и еве веќе и пладне наближува
една мисла бавно над ведрината
потајно се спушта и загрижува.
А кога во ноќта како пред огледало
минатото се слее во иднината
беспоштедно ме прогонат во мракот
двете будни очи вистината.

Но утредента пак станувам продуден од Сонцето
што далгите на сонот ги подмладува
па не знам дали од љубов или од омраза
со таа младост за се ме наградува.

:)

Комшииве се дрогираат цело сабајле.. Уште од 9 саат мириса на трева.
Ќе испечам пита со праз и ќе им се стаам на врата <3
Јок... испечи пита со канабис само така ќе те примат во друштвото...

Инаку така се станува сабајлечки бе со мара да ти тргне денот со смеење... се да ти биде равно...:)

Знам дека викаат оти од спиење нема спомени, ама очајно ми треба повеќе време за одмор и за спиење. Тек почнува мојот живот исполнет со милион дневни обврски, и дека морам да се навикнам на тоа, ама стварно сакам да имам барем еден ден кој ќе си го посветам на себе си и ќе го поминам цееееелиот тој ден во кревет САМА!
Ах Кајги, ако имаш некое решение за мене слободно повели ќе размислам за понудите :)

е мора да ви призаан и пред вас и пред бога,
многу ми е тешко без КАЈГАНА а има веќе над месец дена.
како немам приклучок на интернет а нова зграда не ставиле.
Како птица сум без крилја,

Сакам да ти кажам дека денес пепел напрајв на форумот :D

ps.имаат среќа некој од скопјаништата што немам интернет 4-5 месеци инаку кај ќе му беше крајот :P

hallo meine liebe kaygana. heute habe ich meine hausaufgabe gemacht. jetzt muss ich deutsche sprechen, aber ich keine inspirazion fur dass habe. ic war in die schule laufte ich von die letzte drei stunden weg. also, diese samstag war ich in mkc gegangen. dort haben meinen proffessoren ein konzert. also, ich war zu joanas und ich habe so viel zu drinken. meine kopf war weh. ich muss dieser sprache besser lernen. ja, ich muss.
da ti se pluknam u germanskiot, ne znam da zboram. ICH KANN NICHT DEUTSCH SPRECHEN!
da ti se pluknam.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom