Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Изгледа сам ке си останам до крај на животов :(

Зошто девојкиве се толку дигнати? Остај тоа што на фб не ми враќаат, па и во диско не ме рецкаат. Отидов да се запознаам со една, и викам Здраво, како си? ме погледна како да ја замарам 5 саати и си се сврте :tapp: како што сум срамежлив и ретко (читај никад) им се пуштам на девојки, уште ова ми фалеше да ме спушти уште толку :facepalm:

Изгледа сам ке си останам до крај на животов :(

Зошто девојкиве се толку дигнати? Остај тоа што на фб не ми враќаат, па и во диско не ме рецкаат. Отидов да се запознаам со една, и викам Здраво, како си? ме погледна како да ја замарам 5 саати и си се сврте :tapp: како што сум срамежлив и ретко (читај никад) им се пуштам на девојки, уште ова ми фалеше да ме спушти уште толку :facepalm:

Добре дојде во малерското друштво, не си сам ................... (y)

Кајганче!
Демек бела ноќ, а мене ми е црно пред очите.Не знам со која сила ти го пишувам ова, али претпоставувам дека е задња и во рок од пола саат ќе сум комирана у кревет.
Како и да е, денес сум била ептен вредна еј :).Сум љупела пиперки, па печев шарски, па миев садови, па мешав тоа 100кила пиперот додека крчка и се згуснува за да прерасне во ајвар.Мерачишта.
А, и, синоќа беше мерачишта, кога од еден собир на три девојчиња, спонтано бројката прерасна во 10 души!Абе..ич не ми се идеше дома.Ама па, ако не отидев дома, немаше да станам во 7 a.m. и да ги напраам сите овие работи погоре :).
И уше нешто, интересно е како кругчето се врти и одеднаш ти се наоѓаш во улогата да бираш, место тие да те бираат тебе.I'm enjoying every second of it!:X3:

Passed down to you...

Je suis fatigue
Толку научив од францускиот коа бев на курс. Изглеа црногорското радботеше во мене тоаш. Како и денес. Ко шо вика Џамбаз - капнат како амал после емисија се осеќам. Изглеа од временскиве услови е. Дај боже да е.
Иначе лаптопот пристигна. Се осеќам мобилно сеа. Као оние Mobile SAM. Уште некако да ја заменев вистава со златното ХР. Онака магично. Нејќу 7ца. Бар не сеуште.
So says Saladin.

Пиејќи чај од јаболко и цимет и неколку плазма бисквитчиња, седам на тераса завиткна во моето омичено ќебе, ги гледам ѕвездите. Така перфектно се распространети по небото обликувајќи волшебни фигури на кои отсекогаш им сум се восхитувала. Одличен завршеток на денот, кој покрај се успева да направи да се чувствувам подобро и полесно да заспијам. Ѕвездите ми наговестија, УТРЕ ЌЕ БИДЕ ПОДОБАР ДЕН. Довра ноќ

Shattered. In need of sleep. 29 hours and counting. :( damn work.....

Зеле се тепа пичлемиња 5 на 5 пред кафич за малолетници. ГИ нашлакам че му дам убо :P ко шо бев напизден.
Иначе пак слушам Блок Аут, не е на арно работава.

Денеска ми идат две чоечиња од политичка партија, не е битно која и ми велат.
- Дали имате некоја забелешка за градот, нешто да сакате да има, нешто што е потребно?
- Па имам една мала забелешка. Ми фали едно море со уба плажа и ситен песок. Другото ми е Ок.
-Добро дечко имај убав ден :)

Драга,

Денеска на цајканот ми идеше да му го кажам ова:
tmcn272l.jpg

Среќа се откажав на време. :icon_lol:

Драга Кајгана дали нешто не е во ред со мене. Се газам од смеење на хардкор црн хумор, поготово четничко-усташки :LOL:

Dolazi frajer naduvan na Kalemegdan sjedi i uziva. Pored njega neki djaci razgledaju okolis a on ih pita: - Djeco odakle ste vi? - Mi smo iz kragujevacke gimnazije. - "O jebote pa zar vas nisu streljali 1941." ?!!

Од Каролина - Умирам без тебе. И од Дел Да Фанки Хомосапиен со буквален превод - Да ти се измочам пред врата.
Шала на страна, ми фали ете покрај една година, барем цигари муфте си имав тогаш.
Ba dum tss bitch ! :vozbud:

Драга Кајгана,

од утре ќе работам за доброто на општеството па нема сигурно да ми замериш што ќе минеме помалце време заедно ;) Ќе ми недостасуваат ноќните дружби но ќе мора да ги намалиме :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom