GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Ај за многу години празников..!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

. Чиниш воздух нема за дишење, вентилаторот создава само привидна ладнотија, која по неговото исклучување ја сеќаваш во задниот дел на тилот, како те стега и турка нанапред. Пуштив музика како и секогаш, единствено дома не слушам музика ако гледам филм или играм некоја игра на лап топов. Ме фати нервното па тркнав со точакот до кај братучед ми, да погираме малку Pro Evolution, 2-2 во партии завршивме. Постигнав два гола со Балотели, но не успеав да го слечам горниот дел од дресот
. Поседив таму, се позафркавав малку, па се прибрав дома пред неполн час. Моментално пијам кафе, преслушувам едно албумче, па че гледам едно филмче, хорорче ненапнато. То е то од денов...........два настани в крст, но ако добро помислам, многу народ под земја, не може да ги има и ужива и тие, па така не се жалам.
али ае си викам уште малце
ти добра ?

Ја стварно не ги сфаќам возрасните.
Се будат у 6 ипол, за у 4 после работа да легнат да спијат до 6, у 10 пак да легнат, и да се врткаат 2 саати у кревет без око да затворат. Where's the point, for fuck sake?