Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ај за многу години празников..!

П

Пепси_

Гостин
Кајг ма ! Што е работава сеа,нон стоп за мене кога станува збор мора да се зафркне работата,и станува испреплетена. Па нека ми даде државата сертификат/диплома/уверение за малер на годината !!
Мора да одам некаде,нема место најди си друг превоз,одам у кафиќ нема столче за тебе иди побарај. АЛОООООООО БРЕ малеру мајке чу ти :sick:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Пред да почнам со опис на денчево да напоменам една работа, преку к.. ми е од тролчиња кои немаат попаметна работа, освен во црната површина да ја најдат минималната сива точка која едвај се познава, па да замерат дека црната површина не е црна, туку е црно сива.А така.

Е сега, станав во 4 без 15,или 15 и 45. Ги испив апчињата, го изжабуркав јодот и потоа се напив ладна вода. Времево надвор е рај за ѓаволите :cautious:. Чиниш воздух нема за дишење, вентилаторот создава само привидна ладнотија, која по неговото исклучување ја сеќаваш во задниот дел на тилот, како те стега и турка нанапред. Пуштив музика како и секогаш, единствено дома не слушам музика ако гледам филм или играм некоја игра на лап топов. Ме фати нервното па тркнав со точакот до кај братучед ми, да погираме малку Pro Evolution, 2-2 во партии завршивме. Постигнав два гола со Балотели, но не успеав да го слечам горниот дел од дресот :P. Поседив таму, се позафркавав малку, па се прибрав дома пред неполн час. Моментално пијам кафе, преслушувам едно албумче, па че гледам едно филмче, хорорче ненапнато. То е то од денов...........два настани в крст, но ако добро помислам, многу народ под земја, не може да ги има и ужива и тие, па така не се жалам.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.130
Поени од реакции
8.075
Поздрав до сите шо носат танга----Ве сакам.

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Како бе тоа цел живот зависиш од дебили? Не во навредувачка конотација, туку од луѓе што буквално имаат под 90 интелигенција
Сега сфаќам кога една гостинка во Пулс кажа ми се допаѓа што има нови автобуси во Скопје зошто доста ми е да се нервирам премногу за баналности. Вие луѓе сте стари автобуси. Јас сум сигурна дека некако намерно оштеството или не знак кој ме наместил да зависам од вас за да ме туркате надоле, заедно со сите други здрави луѓе на планетава.
И не, мислам дека не треба да ви е дозволено да слушате добра музика ни да уживате во животов. Fuck you, иако не сте криви што сте такви. Не сум ни јас.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Дк.
Изгинав врз елаборативе живот ми земаа . :( али ае си викам уште малце :) ти добра ?
Ми се врти 2-3 дена една иста песна низ глава , ми се врти мене и едно девојче низ глава ама ае за тоа друг пат :)

ете ја песната ! , си го поштуем комшиско дете си е :P:P

Член од
26 јуни 2012
Мислења
167
Поени од реакции
135
Ја стварно не ги сфаќам возрасните.

Се будат у 6 ипол, за у 4 после работа да легнат да спијат до 6, у 10 пак да легнат, и да се врткаат 2 саати у кревет без око да затворат. Where's the point, for fuck sake?

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Драгице,
денес ќе се изнаиграм, изнаскокам, изналумпувам, изнапијам, изнапцујам, изнасмем ..... за сите денови што досега сум ги пропуштила овие работи. Прв ден пивофест- исто ко слава да ми е :)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ја стварно не ги сфаќам возрасните.

Се будат у 6 ипол, за у 4 после работа да легнат да спијат до 6, у 10 пак да легнат, и да се врткаат 2 саати у кревет без око да затворат. Where's the point, for fuck sake?
За да имаш да јадеш, да пиеш, да платиш интернет, и за да можеш да го поставиш ова многу интелегентно прашање тука...

;)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
за разлика што другариве треба да се навикнат да си легнуваат порано, јас па неможам после 1 и пол да издржам буден :eek:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom