Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана

Секој муабет се прави со цел да се најде компромис. Кога двајца претерано арогатни створења ќе се најдат да го водат муабетот и да стојат цврсто на својот став од страна личат на прчови. После кенкаат дека немаат комуникација а немаат ни решение за истото. Трагедија е кога мнозинството се прчови, онакви самобендисани и бараат мивки кои ќе им го полнат самобендисаното прчовско его затоа што се толку напрчени колку што не се ни самите свесни.

Тоа го сфаќам...

Она што не сфаќам е зашто упорни сме да го достигнеме врвот она буквално во се. Знаеш дека шансите се мали да го достигнеш, а ако го стигнеш ондак шансите се уште помали да се задржиш... Спротивно на ова, големи се шансите да оплескаш и да паднеш повторно на истото, обидувајќи се пак и пак и повторно пак. Какво губење на време !

Ljubavii (kako i da ideshe pesnata ponatamu) xD
Shopraish peer4e, dobra? <3
Jas dobra srce, si lezham ee, si mislam kolku ubav den imav ^^
Ko Gazimir Maljevich sum dat. Posho tipot si gazi ! Crn kvadrat na bela osnova, neka ti tekne ma !
Ista sum ko nego, samo sestra mi fali, twin Tina. Onaa sho kje ima izlez do dvanaes, ke ima identichni roditeli ko moite, nema da smee da ima dechko posho e mala, kje slusha sve sho slusham ja i kje ima razlichit vkus za muzhi od mene. Ke ima dolga kosa ko mojata i plavi ochi ko moite, duri i grdiot mi nos kje go poseduva. Kje bide hot kako mene i kje bide temperamentna ko mene. I kje znae hemija i fizika posho kje uchi u Korchagin i kje bide najintelegentna u klas. Kje se ubijam ako ne rodam bliznaci. -.-
Coolest thing ever ! Ironijata e u toa sho na brat mi mu beshe rodenden denes xD
Go sakam najvishe ama ne mu kazhuem od inat <3333
Si placham, mnogu golema ligla sum dat. (':
A da, da se navratam na muabetot za sestra mi. Neam nekoja drugarka sho lichi na mene ):
Si imav eden drugar ednashka sho mnogu me sakashe i ushte me saka i me pazi ama ne sum se pogodila so moite za nego dat. A inaku se pogoduem so moite, za sve, ama za nego ne.
A ! Isto...sum sakuela izlez do odamna, ama ne mi dozvoluele.
Sho mi e so ciganskiov be moraklo? So pendza be moraklo...
I taka ti vikam ja, sakam sestra bliznachka.
Sum ja..pak pochnav ciganski. -.-
Jadev kiTkiriTki i piev piFFce. I posle jadev Sve, pa posle torta ! *mafta so prst ko politichar na miting*
Abe, se razocharaF, mi padna sedmicata. Ne se razocharav, ljuta sum. Trebashe na mene 300k € !!!! Site kje gi koljim ! -.-
Sve be, o ti ! ChiFcha noonen ! -.-
Ne sam dobra s's jazici d'n'ska, ne mi idu bash. Bolje je na kumanovski ! xD
Ili mozhi podobro e na bitolski more? I jas sum od Skopje !! xDDD
Ne razbirash ti, ne si kewl ko mene, jajce si. Mi se mozhe be ! (8
Abe, NE-BU-LAH ! \m/ xDDD
Od pesnava e dobrov post, za kogo kako.
Sve e relativno <3
Ve sakam site sho mi deshifriravte hieroglifive <333
I tebe, da, ne kenkaj -.- <3
Ae mwamwa 4a0 pozdrav ****

p.s. *kenkav glas i deja vu dur pishuev 'kenkav glas* Sakam sestraaaaa )': *shmrkaiduvanosposletoadodekaitechatsolzipofaca*

p.p.s. Stvarno si pomisli deka sum tolku nedobra? Znam deka ne sum, ali do tolku be?!? Kakoidae, sakam sestra and i want her NOW U USELESS IDIOT !! *sednuvasoskrsteniraceisemrshtikomalodete*

p.p.p.s. This reminds me of:
"And I want it now, and I want it nooow, give me ur heart and ur soul" xDD
Bi mozhela da i se divam na pesnava utre, sea ke me rassoni, a ne deka nesho ko demek ne se rassoniv...
Beaj be...

edit: I love u more than I can stand....so I sat down.

Awwwwwwwwwwww kolku e swadko !! ^^ <3 *givesalonghugtothepersonreadingthis*

Драга,
Само да те поздравам и да ти кажам дека идам да се борам во ЈСП.

Dear,

Кога го имаш целото време на светот - бавно минува времето.
Кога немаш воопшто време тогаш времето лета.

За да се работите уште полоши, ем што немам време и брзо ми лета, јас сум нетрпелив и во исчекување.

Only тензии и нервози. Никогаш повеќе 5 за 12.
Заеби.

Не штедам време исто како и пари но овојпат мислам дека оправдувањето "грешка сум пресметал времето нешто" не држи вода бидејќи одамна користам џебен дигитален часовник.
Едвај чекам се да заврши.

А тогаш...

Драга Кајги,

Убаво кажано! :pipi:

П.С. Ш` убаво пишува Македонија... :vozbud:

Драга ,

Некој твој членови мислат дека се богови поради старата слава и некогашните смешни шеги.
Доволно препотентни младичи гледав на Идол , сеа и на форум ги има . „Нов си , шо знаеш ти“ можда ќе кажат неприкосновените богови на форумот чии здобиени знаења се темелат на google. Па читам веќе со години пред да се зачлнеам , и таква група на игнорантни дечиња на возраст од 15-22 години кој мораат секоја дискусија да ја „истролаат“ поради тоа што се доволно кул да поминат саат време на „4chan" воопшто не ни треба на еден форум од овој размер.
Може ли да оставите бар една дискусија без ваш пост ?
Неисе форумов , не сум најдобар со здравје идам да лежам. Поз4е и кис4е. Топуфки си.

ЏЏЏ

Драга,
како си?
Јас арна,
поспана,
а треба да повторувам
утре полагам
а јас си дремам
ладно ми е
ме мрзи да станам да си го затворам прозорот..
Mорам да ти кажам дека "мн сум среќна" што присуствував на вчерашната 90 минутна гужванка во Стопанска.

hahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahaha
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
:pos: :pos: :pos: :pos:

draga, nekoi lugje mnogu gi boli gazot. :(
al shta chesh <3
ily

Епа... почнува... ваљда прв ден кога неам сила да стојам подолго од минута без да ми се заврти -.-
Ај бар имам изговор да си го прележам денот. Со 3 перници зад мене, во полуседечка позиција here I am! Не ми се ни учи, и онака ми пулсира во глава. Што викаш да направам еден маратон со Underworld? Јап, така си и мислев.
Му иде роденден на другар ми, исти ден како и матурата. Стандард собирање, разгледување на алманахот и шеги дека изгледам како полуматурантка. Само што да му купам? Изгледа ќе треба да подразмислам за ова...
Ајт, кога веќе не иде, бацки4

Драга,

Тоа што ни се случува е важно да,ама 2 пати повеќе е важно како реагираме на тоа што ни се случува.Баш ме интересира исходот на работиве."Ко не рискира тај не профитира" така велат :) Блефот е одлична работа ама доколку се употреби на прав начин и право место.Е тоа денска што го видов беше далеку од правилна употреба,авторитетноста не се докажува на тој начин :wink:. Не ме интересира веќе! Можам да поминам преку се,ама веќе кога поминувам ќе се потрудам добро и да изгазам.И овој пат ќе биде онака како што јас ги имам зацртано работите...Најдобрите карти се чуваат за на крај.
Биди ми поздравена:back:

Исповедаоница,

Го знаеш она чувство кога знаеш дека има резултати по некој предмет,одиш на факс, да видиш и сфаќаш дека факсот е затворен?
Не го знаеш, пошто нема конкретно чувство.Ти се меша, ендорфин, бес, нервоза, проследено со повремени дози на страв и паника, за она што не можеш во моментот да го дознаеш.
И која побогу е таа логика, да залепат резултати на лист , 5 минути пред да затвори факултетот и да не ги праќаат на мејл резулатите.
Малце повеќе како потресена сум и пошто не знам што да правам сама со себе, идам да си потрчам низ населба, некако да ја потрошам оваа чудна енергија
Благодарам
Пријатно

Д.
само што сфатив дека ме фаќа пубертетот............
а имам 18,5...дали сум нормален????

цел ден ми беше ФАИЛ. ноУ комент. ча0.

Драга,
Зарем има некој нормален што гледа Евровизија ?

Anne Rice is in relationship with Kate Beckinsale <3
kate-beckinsale-underworld.jpg

Не чини снимката на Evolution. -.-

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom