Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Me hazing an avatar problem?
You cannot be serious?!

Драга,
сакав да ти пишам повеќе, ама ај друг пат. :)
поздрав :smir:

Драга, денес сума сумарум супер ден искочи.Мислев дека ке спијам цел ден ама убо испадна.Денес во официјална посета на радишани, работно демек ке работиме нешто ама онака се зезавме со џоле и плус ipod от ми го направи.Сега можам мирно да спијам.Од утре нов почеток, мора малце посериозно, јбг неможам да одложувам веќе толкуа битни работи.Сум се загубил во простор и во време.Сум забравич дека вчера на свадба треба да одам и си испланирав викенд т.е сабота а неделата за одмор малце арно ама...и отидов и си помианв феномално и нека им е со среќа и да си имаат многу деца и весела фамилија да си бидат и јас да си дочекам :cug:..иначе за свадбата не ти пишав повеќе преееска.Едно вино што имаше црвено ауууууууууууууууууу..Еј ај позз, ке одам јас да спијам и така не те интересира многу многу што пишувам јас..

Nisho ja, si praam muabet, ama nemoesh da go chuesh. Muahaha.
Mi treba pijalak i da ne idam u shkolo utre, bitte ):
Kolku begam u poslednive dve nedeli, cel zhivot neam. -.-
Sramota vishe. Kje ne odam na chelo i utre.
Koja logika mi ja ima rechenicata a? -.-
Ostani mi vesela <3 *:

Драга ми се присра од некои идиоти овде по форумов.Неможе да те свати што сакаш да кажеш и кога најмалце си расположен да се расправаш и кога му признаваш се што ти вика дека е у право уствари он те цитира и ти вика не ми се прај стручњак демек најмногу разбираш доста сереш по форум.Тема тенис иначе..мочковци

ј0
wherez mah inner peace?
no srsly?
why does mah heart...

Драга,
Можно е да се стеници ?

Драга,

Гледам времево решило да си тера по свое. А до кога вака незнам.
Ваквото време го намалува нивото на расположение на луѓево или пак само сега е така поизразено !?!?
Денов од рано ми започна.
И тоа со една неутрална фаца :icon_neut и "прекрасното чувство" кога знаеш дека мораш понеделнички да се влечкаш по дождов со чадор за да си ја завршиш обврската.
Бедно време, врнежливо - добро само за под ќебе. Катастрофални улиции, вода и кал по нив. А автомобиливе си ја имаат таа можност да тушираат наоколку - треба и за тоа сам да си мислиш.:lut:
Стојам на автобуска, чекам што побрзо да се качам во бусот а во меѓувреме еден старец застанува до мене и си го соблекува чевелот да си ја истури водата од него :icon_surp ..
Се качувам во конечно стигнатиот автобус и си организирам што како со останатиот дел од денот. Па сфатив дека е беден планот и дека со него ме очекува тапа ден.
И на крајот решив дома да си седам.
Ке направам нешто корисно, нема да е за џабе и тоа, верувај.:)

P.S I love the smell of coffee!

Не драга, тие само мислат дека знаат.. !
Ни малку не е лесно повторно да се чекори истата патека, за толку краток период ..
Не сакам ни да помислам каква реалност не' опкружуваше до пред неполни 2 месеци ..
Денес, во целата таа меланхолија , единствено што ме плашеше беше помислата дека нема да сакам да си одам..

Немам храброст ..

Драга времево ич не чини.Како би ми дошло едно кафе моментално, а ме мрзи да идам да си купам нес а од тоа никаквото црно ичччч несакам да пијам.Депресивен ден, мнгоооогу депресивен ден

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom