Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Зборам премногу.

А еве и сега зборам премногу.

јфхдјфхдјфхдјхф лек, молам?

Др
млада професорица дава на часови по математика :vozbud:
...ех уште да беше ова вистина......
инаку досаден ден.
секој некаде оди.
секој има работа.
секој некаде брза.
.....
па и на ТВ нема ништо интересантно. ќе мора по нетов нешто да барам дур ми се соспие.
ај пз

Драга,

главата карфиол да му се направи на тој што ги укина таксените марки и ги замени со уплатници. :pipi:

E така :back:

Драга Кајгана,

Фауст гомна да јаде.

Поштована Шенка,
Правило за среќен живот број 1: Прифати дека си загубил. Ти си само човек и никогаш нема да победуваш цело време. Не ни мора.
Одам да си ја одморам покиснатава душичка, па да тргнам на долг и далечен пат во една нова околија, нова средина, каде новинарските ѕвезди што ги гледаме на телевизија - се раѓаат.

Драга,
многу рано се разбудив. Ме мачи несоница.
И многу ми е досадно...

Знаеш зошто не те сакам?
Затоа што после мојот исповед на дуго и широко, ти ќе ми кажеш дека сум напишала малку букви. Е ти знаеш.
А сеа не ти пишувам, на дуго и широко, затоа што ме мрзи и имам попаметна работа.
Иди сунчај кокошки :pos:

Драга,
why me?!
Дури и времево плаче за мене.. или пак нее?! и тоа се зеза со мене исто ко дигитронот глуп -.-'

Драга

Ти реков дека овој пат ќе ги истерам работи до крај па што сака нека биде! Нема запирање овој пат :) Се почнува да добива смисла...
Убаво ми е,уживам во малите работи што ги нуди обичниот ден ^_^

Бај бај :back:

П.С Ми се јаде јаготкиииииииииии! :)

Драга, не ми е добро си дојдов од школо пијам фервекс сеа и гледам тенисче, ајт поздрав.

Кајги..

се гордеам со себе :pipi:
А ти мисли што сакаш ..

Кајганче!
Мислиш ќе успеам?Јас мислам дека да, сеа да не се урочувам пред време ама ме фати инатот да поминам се и утре да дадам се од себе.Па после да му ја мислам на испитите:).На крај на испитна сесија, т.е.коа ќе завршам со се, ќе ти кажам дали се исплати учење на материјал ден пред колоквиум:icon_lol:.
И уште нешто ќе забораев да ти кажам, ова ми е трето кафе денес, а тој начин на пиење кафе го практикувам последниве 3-4 дена.Ваљда нема да има некои сериозни последици а?Пошто до сеа срцево ништо не ми јавило..
Ајт, идам да разглеам по нетов, и пак ќе се фрлам на креветот со книгата моја сакана(not).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom