Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Арна, жива и здрава. И добро расположена! :)
Има цел ден да се сончам шетајќи! :vozbud:
Што добро би ми дошла лимонада сега. Или не

Mornin' sex, најубав начин за разбудување, ни нес ни ништо...

Кајганче!
Ако вчера денот ми беше еден од полошите, денес денов од сабајле ми е совршен!:).Се будам глеам кутија цигари на маса, мама помислила на мене:pos: .Сестра ми, ми носи кесе со нешто за мене внатре, и што да видам!!Конечно тоа што го посакувам веќе година дена:vozbud:.Ќе си пукнам од среќа!Се надевам дека цел ден ќе ми биде весел како што почнал:)
Ај еве ти една бацка после долго време:back:

Драга кајги ајде и јас да пишам неш тука :icon_bigg
Значи вчера денот ми беше тотална тапа , клафче , катастрофа и не знам немам повеќе зборови како да го опишам , но денеска е нешто сосема друго како што ми тргнал денот го чуствувам како феноменален , се релаксирам уше сеа за вечерашаната Sunglasses Party и мислам дека ќе биде изворедно па уше ако бидне нешо со овоа спортскава ухух толку од мене поздрав :back:

Драга Шенка,
Без разлика што не секогаш сум знаела да си ги решам проблемите и чувствата, од секогаш знам да ги објаснам. Знам точно со збор да извадам како се чувствувам и кога го читам тоа, сум пресреќна што ја имам таа дарба.
Сега сум како на почеток на хибернација, не сакам да сум многу во контакт со луѓе, некако сакам да живеам во мојот кревет денес.

ДК,
шубо би ми дошле 4.000 охохох.. 600 од нив ќе идат за поправка на машината (редовен годишен сервис), а на другото ќе му го најдиме чарето..
Грдо е да пишиш преку мобилен, грдо исто како што се осеќам последниве неколку часа.
Чил Аут хир ви кам !

Драга,
Ајде да кулираме заедно, не?

Арна, жива и здрава. И добро расположена! :)
Има цел ден да се сончам шетајќи! :vozbud:
Што добро би ми дошла лимонада сега. Или не
Освен што фатив боја, се наголтав прашина и ми се наполни косата со секакви цветови и ливчиња од дрва. Што му текна да дува толку?! -.- Мислиш ќе почне да превртува се наоколу. Среќа си носев камења во џебови.

Драга,
Овој затворениот круг на пријатели sucks!
После играње фудбал 3 саати I can't feel my legs anymore.
Ќе помине...

Драга,

Дарлин дарлин :)

Bye :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom