Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Хах

Што се случи со тебе, темо моја глува? Каде отидоа постовите со повеќе карактери од SMS порака?
Здраво, рандом реченица, чао. П.С. линк од Јутуб. Во право беа научниците дека Фејсбук ни еба мамата. Микроблогинг на форум. Преценети се постовите од повеќе од 3 реда. Фатив читам по темиве и гледам дека и Литература почнале се пократки текстови да пишуваат. Па и sms поракиве станаа пократки. Последна порака, воедно од една твоја форумџика, гласи - Super. Aj. Извонредно стана нашево општество. Светсково општество мислев. Нашево е извонредно одамна. После емовците, ништо не е исто. Хипстерите не се доволно никакви за критика. А и не се паметни до толку. Ти текнува муабетите дека се замарам многу? Епа уште трае тоа. Дај некој лек, дур не земам све тука на лице место, како во некој рандом тинејџерски филм, да заебам и да станам главен фраер. Завршија колоквиуми у меѓу време. 3/3, фала не мора да станете од столињата. Еве, дури и мене ме фати оваа акутна болест. Ни јас неможам да пишам некој долг пост, макар и без везе, како што почнав па дури и завршив. Се надевам дека и оваа реченица што моментално ја читаш направи илузија дека постов е подолг одколку што темата во него се обработува. Фала.

Чачача.

Драга Кајгана,

измислив нов ден! :icon_bigg

лажам, од театарот ми е, бев после долго време, одприлика од летото. И супер си минав. Пуса.

Драга,
look at my avatar cutest fury little bastard EVAR!
Иначе досаднас си како 7 час математика у петок.
Поздрав, ќе одам да гледам што има на ејч би оу оваа вечер,
mwah.

Сите тврдат дека велешки театар успешно ја претставил Нора.
Од премиера, па до сега уште стојам на ставот дека претставата беше лоша. Симболиката изнасилена, на моменти пластична. Кукличарството очигледно. Типична балканизација на феминистичкото движење, разводнување на феминистичкиот концепт за полесна пенетрација во церебралниот склоп на балканскиот маж. Се карав со театарски критичар за ова и напати го молев да не дава favorable review затоа што ќе го амплифицира шовинизмот скриен во кората на идејата во представата.
Со мене единствено се согласи мајка ми и мајка му на бишиот на бившата моја, кој и беше актуелен кога јас и бев бивш и обратно, без да знае жената дека заради мене и пател синот и минувал низ кататонии.
Значи, во истата вечер ем Нора не ми направи ќеиф, па и престанав да верувам во случајности. Некоја си скопјанка да се испостави дека е истата таа жена поради која девојките на нејзиниот син нејќеле да му се скараат.
Мусака, еј!

Драга Кајги,

30780588.jpg

Имај убав саботен ден! :smir:

Како си ти драга?Јас да ти кажам право едвај се разбудив.Убав петок по подолго време имав вчера.Ме изнесоа од дома на сила:pos:, ама добро поминавме на крај.Прво текила парти да се расположиме малце и кога видовме дека не намераваат да дојдат тие што требаше да дојдат си фативме патот под нозе и пешки до бариста хахахха.Дечките од идол, таа новата група што ја направија си ги гледавме и искрено супер парти направија.Убави песни, а башка и убаво пејат сите и така топ.ПОнатаму да не те замарам сакав само да ти кажам дека интересно си поминав и видов неколку ликови од овде, ама онака од далеку не се поздравувам од пуста мрза и такааа.Позз кајги многу

Драга,
Понекогаш сакам да го вратам времето, и да му кажам не место да, не сакам да бидам причина за некој да не се чувствува добро, се што правам, правам да не го повредам, за некои ситници мислам дека и тој претерува, ама што да правам кога има таков карактер ќе ме полуди. А да се стави крај е касно. Не жалам што немав никој друг освен него, ни барам некој, само криво ми е што не можеме да се разбереме.:(

Кајги..одамна немам пишано овде...неделава сум малер голем..ми нарепаа лоши оценки,а и на кладилница испопаѓав ко тиква и влегов у јак минус :baeh: .. Ама ја не би бил ја ако не си го извлечам газето...пукна вчера вечер..па сеа одам да си извадма парите,па кафенце ова она и така натаке и така наваке...:back:

Кајги. знаеш каква глупост напраив вчера??? ја на полагање од 9 а си мислам од 1 дека сум. и фино лепо си учев до кај 11 и коа од еднаш ми ѕвони ттелефон.. глеам колегата.. Ало - Кај си бе пер? - еве бе дома учам - зашо не дојде на полагање? - НА ПОЛАГАЊЕ?? па нели сме од 1 бе брат - не бе шо ти е од 9 бевме, само шо завршивме ние.

коа го слушнав ова у микросекунда ми текна дека ја уствари од 9 сум полагал.. фејл невиден! сва среќа сшо ми дозволи професоркава да полагам следен петок. и тоа УСНО - ОМФГ:nesvest: кај бе ја усно ке полагам.. писмено барем ке препишам нешо вака... ке треба да се утепам од учење..... незнаеш колку ми е криво шо не отидов на полагање кајги :( сеа е МУКА невидена !!!!

Конечно и тоа да се случи.
Ми го извадија гипсот.Сега ке им удрам котек на оние кои не ме слушаат :icon_lol:
И така,очекувам гости до крајот на денот.
Тоа е тоа.
Да си знајш.

Уште неможам да се свестам, а замисли ништо не праев.. Изигравав ловец на плен хааха, не,не,не.. Јако беше.. Знајш шо? Сега ќе одам до кладилница и ќе уплатам неколку ливчиња онака из разонода.. Имам за кажвање ехаааа.. That's it sis, I'm off :back:

Сине.....
ми студи и тоа многу ......
кога станав беше топло, имаше и сонце и тако даље ама сега не сакам да зборувам.
стана облачно, секој момент може да заврне и вее студен ветар.
инаку саатов се враќа назад вечерва, и од понеделник наместо во 6 ќе станувам во 5 :cug:
треба книга да фатам, класната ми врши голем притисок, а мразам кога сум под притисок, а воедно и ме мрзи да учам :devil1:
како и да е, вечер одам да се издувам и да соберам сили за следната недела оти е .......... не сакаш да знаеш каква

Kajgiiiiii i feel the smell of summer :vozbud:

EDIT-Дарко не назад а напред срце наместо 6 ќе биде 7 :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom