Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Не можам да го сфатам, ќе ме полуди. Прво, мене ми се лути за нешто што не го направив, сега тој го направил тоа. А и на фб сликата што ја ставив што има врска каква е,тој ставал слики на профил со мене а ја "sexy" слики сум ставала, што врска има тоа? кога тие што ги имам за пријатели сите ме знаат, па нема врска и каква ми е сликата.:icon_frow

Драга Кајгано

Сакав да ти пишам мега пост.
Започнав!
Избришав!
Отидов на друга тема!
Пак се вратив овде кај тебе и ко што гледаш ти пишувам.
И јас не знам што да ти кажам.
Прв пат да останам без зборови.
Прошетав!
Се вратив дома!
Ама не промени тоа ништо.
Се е исто.
Монотоно!
Досадно!
Ама не ми фали ништо!
Или сепак да?
Ама ке речам не.(сепак)
Студено ми е.
И ке ти кажам дека мрзам агресивни личности.

Depression is my daily bread :) just listen up :) Nothing will get better, nothing can get worse. That's all cause you didn't expect nothing you get notihing..
And then few moments later you want something, but you can't get it and it goes all again from the begining..
Passion, renesance, realism aaaah who cares about it.. You just light it up, let it eat you from the inside, until you pass out and don't remember about a single thing, you don't care anymore..
No one would understand, that's the only thing I've learnt through this years of pain. Aaarghhh for every mistake I do, not done, paying with my soul.. And as I can remember it's all I have left, keepin it safe somewhere, out there. I don't wanna mess things for here, she'll stay clean for the future which is way horrible than or then now..
Oh just fuck it why do i even care.. Booojakakaaaa

Драга Кајганаа
Деновиве све ми е рамноо -се надевам дека така и че останит
бтв преубо поминит ден со едно мало слатко суштествоо :icon_bigg

Си ја најдов песнава ја барав пууууууууу, е ај објасни му сега на некој која е или барај ја на Јутуб а?

Драга Шенка,
Го знаеш она чувството кога си многу инспириран и кога знаеш дека целата енергија во тебе мора да вроди со нешто продуктивно? Е тоа е!

Ми го хакнаа Фејсбукот и Ејсид се потруди да ми го поправи. Сполај му. Да ти кажам да си одиш кај Ејсид за проблеми еј! Е!

Иначе си имам една другарка, море две си имам. Ама еднава првава неа мора да и се обратам сега:
Многу те сакам мори, ептен и све ти посакуам! Све! Вака хиперактивна да си ми, умна, црвена, арна убаа! Еј, Матеа ќе ти купи нешо многу убаво ептен!

Одам да творам и да се убијам од творештво.
Мрж. Цвече

Драга Кајгана,

Чувствувам потреба да ги поздравам читателите на овој форум со две мелодии кои кога ќе остарам децата во школо ќе ги учат на часот по музичко.
DJ Rolando - Jaguar Astral Projection - Mahadeva
На муабетов ме поттикна еден баниран член од форумов постирајќи весели хаус нумери со коментар дека на времето се правеле фини хаус траки, на што мене ми текна да ги ставам овие две, уствари имам и трета Underworld - Born Slippy Ете три музички правци од електронската музика претставени во еден пост. Четвртата иде коа ќе ми заврши третава трака.

Значи едно време кога журките беа навистина журки, и завршуваа кога и последните натаблани ќе паднеа на земја. Време кога пола од луѓето што беа на интернет ги знаев приватно или виртуелно. Што е променето денес? Тоа што првото со неколку закони беше ограничено, а ограничувањата значат и убивање на убавото. Второто пак беше толку моќно што немаше сила која може да го сопре и константно се развива и напреднува. Па само на форумов се случува да има по 2000 луѓе одеднаш онлајн, а пред 5 години имаше тема Кајгана е моја, со скриншот како доказ дека си единствениот член онлајн :)

Goldie - Innercity Life Четвртата нумера е од 1995та. Да бидам искрен тоа беше време кога киснев на кошот у маало, ама да не идам офтопик, долго време требаше да помине за мојот музички вкус да созрее и да ја препознае тракава. Сакав да раскажам за 2006та кога драм ен бејсот стануваше се попопуларен во Скопје. Кога ги носев другарчињата во МКЦ Лоби и во Клуб (оној под земја во подрумот на ТЦ Буњаковец) за да им покажам нова фина музика.

Да напишам нешто за денес/утре... заеби, нека остане носталгијата во постов :)

Edit: Ваков ретро пост, без ретро македонска нумера.. не иде Risto Bombata i Kuceska tenija - Ej mnogu se dujas - TV nastapn na pulsiranja HQ Пулсирање бе, фак јееее ептен олд скул бидна постов. Уште да најдам снимка на која Живкица Ѓурчиновска води емисија на К3 (МТВ трет канал, на времето задолжен за забавни содржини)

ASOT 500 live from Miami.... перверзии

Драга

Отидов јас да се припремам за борбите кои што ќе се бијат во 7 часот помеѓу мене и алармот :)

Добро утро Кеј :icon_cool ајде it's time for coffee :pipi:

Добро утре драга.Денеска рано го почнувам денот.Вчера си заспав на време и сега свеж од сабајле, одличнооооо.Го барам кафето по кујна изгледа нема ке одам да си купам сега.Шит, не ми се искачаше надвор ич, гледам низ прозор ладно ми се чини и ич не ми се излегува ама мора си имам и други потреби..ако е некој за кафе нека пушти скајп ке пиеме заедно, не ми се искача нигде освен до продавница сега и тоа од што морам не ради друго.Ај позм отидов јас

Ej.

Just hit me instead of being mad at me,
at least this way, I hope you can feel better.
Arguing and growing from them is what love is about..
Hit me as much as I had hurt your feelings,
just hit me that much instead.

A, ti sho vikash?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom