Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Денес цел ден не се завртив дома. Од 10 отидов на фах, па после дојдов со една колешка во гв(беше задоволна му се допадна) :)не била никогаш па ја прошетав и бевме на кафе, и супер си поминав, само сега на крај со дождов лом се направив.

Кајгано,
да излагам или не ?
Инаку мрзим накурчени фаци со сељачко понашање.
Фала на позорност.
Пријатно.

Мала,
еве ме фати жеља да излегувам, а не можам. Ме боли грб, ама никој не знае да масира -.-
И не ми се учи. И гајле ми е ако некому му е досадно, и мене ми е. И комплекси не се лечат, така што ке ги набиеш на други. И... и то.
Е такој.

Леле Кајгано, да бев средно сега, или баш сега ќе се приберев од надвор од скитање или па сега ќе бев во паркон смеејќи се цело време или моментално ќе го гледав третиот од петте спуштени филма за вечерва. :tapp:
Ама не, имам три колоквиума неделава, цела ноќ ќе ми помине во учење... уствари цела недела :pop: :se_moli: :buum: Wish me luck ! :uvo: Уште па кај најдов да отидам на таков факултет, цело време пред компјутер, повеќе озрачена сум од работниците во Јапонија.

ДК,
Било што било, одиме понатаму, посакај ми среќа утре да фатам спортска.
Барем нешто да фатам...

dear

Се спрема војна у Либија..Јапонија се бори со нуклеарка, секоја им чест на тие доброволци 20 души што ќе загинат, за да ја спасат нацијата.. Ахх им се восхитувам,големи луѓе се, можеби мали на раст, али во карактерот и љубовта кон татковината големи... Мака ми е што кај нас нема такви луѓе..мака...

Да беше кај нас, сите ќе извадеа бугарски пасош и ќе фатеа гитла, па кој го ебе.. И то

ај позз идам марула да мезам, ко веќ имам ракија оладено

муа

Леле Кајгано, да бев средно сега, или баш сега ќе се приберев од надвор од скитање или па сега ќе бев во паркон смеејќи се цело време или моментално ќе го гледав третиот од петте спуштени филма за вечерва. :tapp:
Ама не, имам три колоквиума неделава, цела ноќ ќе ми помине во учење... уствари цела недела :pop: :se_moli: :buum: Wish me luck ! :uvo: Уште па кај најдов да отидам на таков факултет, цело време пред компјутер, повеќе озрачена сум од работниците во Јапонија.

Да и кажам на сестра ми да не оди на електро?

Драга.
hennatattoo.jpg

Painted_17th_century_Tibetan_%2527Five_Deity_Mandala%2527%252C_in_the_center_is_Rakta_Yamari_%2528the_Red_Enemy_of_Death%2529_embracing_his_consort_Vajra_Vetali%252C_in_the_corners_are_the_Red%252C_Green_White_and_Yellow_Yamari.jpg

Сега може да заспијам нел ?

Кајганче!
Кој нормален полага во сабота во 9?:tapp:Само најглупите од филолошки!Каква трема ме има фатено, ќе лупнам дијазепам можда и два, па ваљда малку ќе се смирам.Не можам веќе да го учам, ни да го повтарам, ми се смучи!Што напраам-напраам.Идам јас на време да се спремам, бар на колоквиум да не закаснам ако сум закаснила со учење:@

Драга Кајгана.
Отидов да играм фудбал и да се отепам од шутирање има голманите од страв да се тргат од голот:zlo: 5 дена не сум игал ама денеска ќе наплатам .:vozbud:

Драга кајгана се повредив прошлата недела имам повреда под коленото нешто ми се превртува кога трчам со максимална снага..и коа ми се превртува се кочам и неможам воопшто да играм фудбал ..
Така да фудбал неделава а можеби и следната нема да видам =((

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom