Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Само сугестија за десет работи кој би ги направил подобро наместо да се расправам со шефот

1. Разговор со лице кое чкрта по јавни тоалети додека сере
2. Слушање на цел ЛП Чирибирибела од Бјело Дугме на максимум
3. Расправија со верници на интернет за Дарвинова теорија
4. Двочасовно следење на собраниски канал
5. Читање на спам пораки во и-мејл за маста што го зголемува пенисот
6. Гледање бејзбол
7. Блиска средба со бившата
8. Плукање на вратар во дискотека
9. Автостоп во Арачиново
10. Посета на Јапонија

Драга

Подобро е денес,just in case you wondered.
Се смеам бидејки ке се утепав за малку по скалите и ке ми отидеше цела рака.
Не сум наспиена,само одморив малку колку да не сум без ич.

Имај убав ден.

Драга,
my head hurts. И ми се спие, ако отспав 9 саата. И не можам да се сконцентрирам. :( Многу заостанувам. Се преценив изгледа :Ѕ Фак ит.

Сакам слобода на сопствено мислење,не слобода да мислам како што ми е наложено!

Драга

Следната недела колоквиумска, книга не сум отворил ај драга од сутра озбилно ќе си ја карам може. :salut:

Драга,

Епа не е така како што се залажував ова извесно време дека е. Ама никој и незнае само јас и да сега ти.
Добро ми тргна со pretending that everything is okay само не знам до кога.....Нема врска!
Не ми се излегува ич вечер ама ќе морам да излезам.Еве и еден поздрав

и ОПЕТ тај осеќај..... :wink:

Bye :back:

Драга,
Не знам што е ова што се случува, све
лезбејки
ми се ставаат на мсн, не знам што е сварно, скренаа луѓево, ах овој интернет што прави... каде се оние денови кога немавме компјутери, мобилни... го сакам тоа време

Ти ме натера ко дете да се расплачам,
ти ме натера да љубам а да баталам,
ти ме натера да бидам толку суров,
ти ме натера да не ме боли ку*от,
за љубов.

Нивна работа нека си прат шо сакат... јас ко ке сум во прашање... абе кој кур ги боли за мене ?? кој фактор сум јас да серам за нечии одлуки ?? Кој сум јас да се мешам во нечии работи. во нивниот живот ?? не сум ко другите, нема да дозволам таков кикс да напрам.. Ќе помини како што поминало се.. Дали со помош дали без помош..
I can play tricks with my mind, just to get better.. And when you'll ask me what's wrong, is it because of me, did i make something wrong ? You'll get your answer don't worry..
Пизда сум бе то е то.. Најдобар другар, жими курот ... Ќе те шутнат и така како што си дошол.. Чиста напаст а ? Барем јас за таков се сметам.. Што ме мешат мене во такви кругови незнам.. Ах пак да посакуваш нешто, што не го заслужуваш.. И сега ? О, да тоа сум јас.. Го добив тоа и уште еден милион проблеми..
Си мислиш помирно ќе ти биди си, е то нешто кај Хари у ФФМ.. И сеа ќе се јадам некое време, малце подолго.. дур не експлодирам и да решиме се.. Ај да видиме шо ќе биди..
Еј ниту една случка немам скриено, се кажувам (си ја знам грешката јбг). Ветувано ми беше дека и од таа страна се е исто, али како што поминва времето, курац било се.. Прозорот може многу да излажи.. Од надвор едно, внатре сосеам друго... НО, нема да посерам ништо, јас сум лојален карактер, таквите ко мене му требаат на небото.. Останувам тој што сум, на крај краева таква улога ми е дадена во овој живот.. Сум добил улога да патам или можеби повеќе барам од тоа што го заслужвам. Можеби сум себична личност.. Се прашувам дали некој некогаш се осеќал толку посрано колку мене ?? Ми рекоја дека е чудо што со вакво размислување сум сеуште на земјата.. Дали тоа значи дека никој толкава болка нема осетено ? А јас па ги замарам другите со мои проблеми.. ???????? - појма неам, само прашалници.. Ама никогаш нема да го свртам грбот на моите луѓе.. Какви се такви се.. Го ценам и ова што се случи. Нема да остам ова општество да ми го одземе она што на голем број веќе им го одзело..
Да си пишам ми иди вака со часа и со часа.. Ете веќе подобро ми е..
Упс само за момент хахахаа..
Чао кајги..:smir:

Мај диар... почна лудилото наречено колоквиум(и). Само зошто факултетов е олку глуп !? Зошто не е така како што очекував дека ќе биде !? Ах, златна моја гимназијо, ми недостигаш! :kesa:

Најубаво е чувството да учиш во сабота навечер... yeeah... Наместо сеа да се спремам да излезам, ја сум над книга... море арно некоја убава книга да беше, учебник е ова, и тоа мнооогу глуп учебник !!! Кај ставаат вакви забегани предмети со уште позабегани учебници не ми е јасно...

Ќе се преживее периодов, но само тој што ќе положи понатаму ќе раскажува, да се надеваме дека ќе бидам таков... :pipi:

И додека чекам да излезам од домата...
25 минути=
spcrt_2.jpg

:icon_cool
тапа.

Dear,

Да знам, знам дека неделава беше ауу! Крш, напорна, досадна, проследена со по некоја нервоза, бедна.. јдккјфвјмкдј!
Ама и ова знам - дека помина. Е тоа ме радува.:icon_cool
Е сеа со нови сили ке гледам да започне новава, која се гледа дека брзо ке помине.

Иии ајде сакам нешто ново!
Вуее..

Драга,
Ме боли глава.
Никогаш не ме боли глава.
Нешто чудно се случува :(
Се надевам дека не е тоа што мислам дека е...
Те љубам, :smir:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom